Besteld en snel geleverd

Levering gaat met horten en stoten; te TRAAG

Waarschijnlijk door het aanwenden van twee couriers, (DHL + B-post), loopt de levering soms 2 dagen vertraging op.

Eerst gebeld goeie uitleg volgende dag binnen toppie

Super service

Goed advies per chat en ook snel!!!

Prettige producten,snelle service

Vind de producten erg fijn in gebruik. De service isaltijd zeer vriendelijk en super snel

Goede communicatie

Is goed

Er is iets wit op de top coat en de beneden coat heeft geen gloss

Ik kan nog niet zoveel over vertellen

Groot assortiment en fijne service

Ik bestel vaker bij mr Boat, voornamelijk producten voor resin art. Het contact verloopt erg soepel en bij vragen wordt er erg snel en accuraat gehandeld. Zeker aan te bevelen

Snelle levering Fantastische producten

Makkelijk snel en goed te gebruiken Geen moeilijke wetenschap met doseering

Zeer goede ervaringen

t bedrijf reageert snel en levert snel ook hebben ze goede producten Wij bouwen een sloep en hebben al onze bestellingen bij mr boat gedaan en alles is netjes en snel geleverd Zoals t ook hoort te zijn

top kwaliteit en prima service

waanzinnige goede producten voor een prima prijs kortom een tevreden klant

Snelle levering van het bestelde.

Het door mij bestelde van een duidelijke website werd snel geleverd.

Goed!

Super bedrijf! Levert heel snel.

Tevreden

Super service, pakketjes goed aangekomen. Is nog een beetje zoeken voor de perfectie om geen blaasjes te hebben.

zeer goed

keurig bedrijf

Snelle verzending en duidelijke website

Duidelijke website, goede tips. Goed geregedl!

Supergoed en supersnel

Goede spullen en zo goede behandeling en snel bezorgd.

Snel geleverd, netjes verpakt, spullen zoals op de foto's

Epoxyhars, 2 mallen en wat toebehoren besteld. Werd supersnel geleverd, in stevige, nette verpakking en goed op maat (dus geen XL-doos voor een XS-pakje). De epoxy-hars voldoet goed aan de beschrijving: droogt goed, hardt goed uit en: de hars is echt reukloos, heb er in de woonkamer mee gewerkt (het was niet voor een boot ;-)) Erg tevreden dus. Ook de enorme keuze uit producten en (hobby)toebehoren verraste me positief.

Gewoon goed!

Gewoon goede levering en producten.

De kwaliteit en prijs van de product is echte geweldig. Alles wordt snel bezorgd. Ik bestel zeker weer hier!

Overzichtelijke duidelijke site, handige instructie video's en vlotte bezorging. Goede prijs/kwaliteit. Prima!

Goed advies. Ruime keuze. Snelle levering. Goede prijs.

Snel en goed

Mooie box ontvangen voor epoxy tryout

Kikkertweg 15

1521 RE Wormerveer

Over Mr.Boat

Mr.Boat epoxy: Let's stick together!