Prima service...snelle levering top bedrijf

Top bedrijf

Snel en goede service

Snelle levering, goed contact en altijd voorraad.

Super snelle levering

Duidelijke website

Goed spik

Ja tot

Makkelijk bestellen en fijne overzichtelijke website

Snelle verzending en goede producten

Perfect geregeld!

Super snelle levering en top service!

Alles werd super snel en netjes afgeleverd, maar toen bleek dat er iets niet bij zat en ik een mailtje had gestuurd, lag dit de volgende ook weer ik de brievenbus. Dus top service!!

ideaal

ik heb twee tafels gemaakt met epoxy en hars en ze zijn heel mooi geworden. gisteren besteld en de volgende dag ontvangen... super

Zeer positief

Vlugge en correcte afhandeling.

Ik heb hier het resin art starterspakket gekocht en nog aangevuld met wat kleurtjes en de geode onderzetters mal. Alles was heel snel in huis. Super fijn dat er uitleg filmpjes zijn. Ben echt heel blij dat ik mr boat ontdekt hebt. Het zou leuk zijn als er nog iets meer mallen zijn en nog meer glitters en evt steentjes voor in de resin.

duidelijke bevestiging, snelle levering

In de avond besteld, meteen een bevestiging en een hele snelle levering. Gaan we zeker weer bestellen

Gewoon goed geregeld

Alles netjes mooi optijd

Hele fijne producten maar minder tevreden over de hulp

Ik koop bij jullie altijd de epoxy met het roze label, werkt super fijn en ik krijg mooie eindresultaten. Ook heb ik een aantal metallic pigmenten, zo ook “pink”. Bij mijn eerste onderzetters met deze kleur was ik heel blij. De kleur kwam mooi uit. Maar laatst bij andere onderzetters is de kleur helemaal verkleurd en werd hij beige terwijl hij bij die gieting mooi roze was. Hier heb ik voor gebeld maar ik werd doorverwezen naar Facebookpagina’s omdat ik daar waarschijnlijk wijzer uit werd. Dit had ik echter al gedaan maar werd hier niet wijzer van. Nu heb ik elders roze pigmenten besteld omdat ik toch de kleur nodig had. Maar op een ander merk epoxy zal ik niet snel overstappen!!

Goeie kwaliteit en snelle levering

Goed, snel en eerlijk.

Zelfs na een kleine vergissing, snel en goed opgelost zonder verdere vragen te stellen of een mening verschil. Dus snel, goed en eerlijk.

TOP!

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Daarnaast ook super klantvriendelijk!

Goed geholpen nadat ik ‘n bericht kreeg dat de bestelling niet gelukt was, wat overigens we zo was

Ik moest wel 2 x bellen voor alles duidelijk was

Zeer snel binnen

Product werkt prima

Top product en prima levering

Ik gebruik het nu enige tijd en is prima te verwerken.

Top service Pakketjes worden snel geleverd

goed product goede afhandeling bestelling

goed product goede afhandeling bestelling

Mooie uitgebreide set

Snelle levering, compleet pakket.

Ik ben super blij met mijn bestelling van de starterspakket van epoxy resin art. Het is echt mooi.

Goede materialen

Snel en correcte leveringen

Kikkertweg 15

1521 RE Wormerveer

Over Mr.Boat

Mr.Boat epoxy: Let's stick together!