Heel erg tevreden. Alles snel geleverd.

Heel erg tevreden. Alles snel geleverd.

Geweldige epoxy top

Alleen vind ik het jammer dat u geen losse verharder verkoop , heb hem laten vallen nu ben ik verplicht om weer een set te kopen ,

Zeer vlugge en correcte levering!!!!!

2 x grote bestelling geplaatst 2 x correct geleverd

Ben zeer tevreden. Alles word snel en netjes verpakt geleverd. Ook de prijs is netjes. Ik ben een trouwe tevreden klant

Top bedrijf

Snelle levering goed verpakt en ga zeker vaker bestellen!

Van hoge kwaliteit

Het kenmerkt zich door kwaliteit en snelle levering

Snelle levering. Top

Erg tevreden. Snel geleverd.

Snel geleverd, goed materiaal voor een lage prijs;

Geweldig en super goede service

Ik ben zeer tevreden met jullie spullen. Ook als er iets niet goed is lossen jullie het netjes op! Ik zal bij jullie blijven bestellen!

- Snelle levering. - Goede serves. - Uitsteekende producten.

Super service en advies op maat.

Had 1 kan met epoxy die stonk heel erg en de epoxy werd ook niet hard zoals hij normaal perfect doet. Gebeld met de klantenservice die meteen met me meedachten hoe ik ook mijn mallen schoon kon krijgen en er werd acuut een nieuwe set epoxy toegestuurd. Dus ik ben super tevreden over mr boat en de medewerkers.

Vlotte levering & vlug antwoord bij vragen.

Levering binnen de tijd zoals vermeld op de website. Ik had ook nog een vraag en kreeg daar erg vlug reactie op. Prijs/kwaliteit ook in orde.

Prachtig bedrijf , goede klanten service , goede uitleg op producten.

Altijd netjes te woord gestaan , goede producten en netjes verpakt . In 1 woord gezegt ga zo door , van mij een dikke 10

Prima bedrijf

Prima bedrijf, komt zijn afspraken na, levert wat je wilt hebben.

Goede servers en snelle levering

Ook goede epoxy en handig uitleg filmpjes

fijne epoxy voor kleine dingen

Hele fijne epoxy om mee te werken voor bv onderzetters. Goed te mengen met kleuren. En zeer snel geleverd

Snel en betrouwbaar met kennis van zake

top

correcte verkoper met super service

Bereikbaar, perfect en duidelijk

Kan niet beter

Beste epoxy ever als die giftige troep van andere winkels ik hoef het niet mr boat heeft.de beste als iemand het vraagdtbeveel in het aan ik ben helemaal happy met mr boat x

Alles correct in orde !

Korte levertijd ! Ik zal Mr.Boat zeker aanbevelen !

Betrouwbaar en goede spullen

De spullen die ik koop komen op tijd en zijn goed. Alles klopt en dat maakt betrouwbaar.

Tevreden

Ik ben zeker een tevreden klant van jullie. Ik word altijd op een nette en correcte manier behandeld. Echter moet ik toegeven dat het bij mijn voor laatste bestelling best mis is gegaan met de levering. Uiteindelijk heb ik me producten 2 dagen later ontvangen. Ook ben ik de mening toegedaan/hoop ik dat jullie, de klanten toch wel scherpere prijzen kunnen aanbieden. In vergelijking met bedrijven over de onze grenzen zijn jullie minimaal 10% duurder. Het nadeel bij deze bedrijven is dat de levertijd langer is. In het bijzonder als je haast heb of een spoed bestelling af moet maken. Dit is mijn eerlijke en oprechte feedback. Succes en ik blijf zeker klant Patrick Sanches

Snelle service, prima materialen, kleine uitleg erbij, maar ik had al veel filmpjes op youtube gekeken...

Super service

Ik bestel regelmatig bij jullie en de service is altijd weer top.

Kikkertweg 15

1521 RE Wormerveer

Over Mr.Boat

Mr.Boat epoxy: Let's stick together!