Pluspunten

Zoals beloofd een snelle levering! Eerste project klaar, een tuinbankje gemaakt van douglashout met een lindehouten inleg met snijwerk. De verwerking van de epoxy ging prima met de meegeleverde instructies, ik had alleen de eerste keer wat teveel aangemaakt, na een half uur werd de epoxy te stroperig om goed te kunnen verwerken, maar al doende leert men...

Jammer dat er geen spatel, mengbakje en handschoenen bij de levering zaten, echter geen onoverkomelijk probleem.

Pluspunten

Bestelling tijdens de verzending beschadigd. Na een belletje super netjes behandeld, binnen 24h de bestelde goederen alsnog in bezit. Top service

Pluspunten

Een snelle levering zoals beloofd en goede producten.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering Overzichtelijke site

Stappen voor bestellen proberen in te korten

Pluspunten

snelle reactie, netjes volgende dag in huis.

niet op dit moment

Pluspunten

Prima prijs. Duidelijke website. Snelle levering. Netjes verpakt. Geen bezorgkosten boven de 50 euro.

Pluspunten

Prima product, snelle service

Pluspunten

goed, snel en vriendelijke

Pluspunten

Duidelijke uuitleg omtrent gebruik van de epoxy en geen mooie verhalen waar ik niets aan heb. Zeer snelle levering en zeer scherpe prijs

Nooi veranderen, ik vind jullie nu namelijk al erg goed

Pluspunten

Pluspunten

accuraat en vriendelijke uitleg via de telefoon Snelle levering. Prima!!

Pluspunten

Goed overzichtelijk assortiment , maar ook altijd is het mogelijk via een telefoontje - persoonlijke wensen aan te passen in de bestelling.Materiaal komt altijd goed verpakt aan .

Ik heb eens een zakje met vulmiddel naar u opgestuurd , wat tussen katoenvezel en microballs inzat - fijn vezelige witte poeder - waarmee je ook plamuur kon maken met een goede afwerking . Bij mijn vorige leverancier- Gouda chemie-kreeg ik bij een grotere bestelling - ook vaak een 5 liter bak poeder er bij -dus erg duur materiaal zal het niet geweest zijn.Jammer genoeg heb ik hier geen reactie op gehad of u dit kon leveren. U zou het aan de vertegenwoordiger vragen.

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Als extra nog een beschrijving erbij. Prima product en prima service.

Pluspunten

Snel en goed

Pluspunten

Snel en correct in levering!

Kikkertweg 15

1521 RE Wormerveer

Over Mr.Boat

Mr.Boat epoxy: Let's stick together!