Geweldig!

Snelle reactie bij vragen. Kwalitatief mooie kleding, snelle levering.

Betrouwbaar

Alles klopt ! Product / prijs / verzending ! Erg tevreden !

Super kleding en service

Ik bel dol op deze kleding. Kwaliteit super, goed contact als je een vraag hebt en het staat mijn zoontje geweldig! Wat wil je nog meer???!!!

Goede en snelle service

Vriendelijk en snelle service.

Super snelle levering & super kwaliteit

Kon niet beter! Love @babyenpeuterkleding

Supersnelle levering en gewoon alles top !

Super leuke kleertjes. En heel snel bezorgd.

Uitstekend!

Hele stoere kinderkleding. Mooi verpakt, snel geleverd. Zo blij mee.

Correcte levering !

Prachtige kleding en uitstekende kwaliteit! En hele leuke aanbieding van tijd tot tijd!

Krijg 0.0 reactie op mails / apps

Bedrijf lijkt niet te bereiken. Heb een order begin december geannuleerd (wegens product lang niet leverbaar). Geen reactie. Daarna midden december nog een keer gemaild. Geen reactie. Daarna krijg ik van hen een mail of ik de bestelling wil annuleren. Daarop terug gemaild en geappt. Wederom geen reactie. Ondertussen blijft de bestelling qua betaling wel open staan in Afterpay.

Wordt slecht op mails gereageerd

Super leuke en mooie spullen, alleen als er wat is, dan wordt er slecht gereageerd! Deze week is mijn zoontje jarig en ik wacht al een maand op zijn cadeautje. Gezegd was 20 dec, maar nog steeds niks binnen, en al 2 mails gestuurd... Maar geen reacties. Ik begrijp de drukte rond deze dagen, maar op een mail van 19 en 28 dec beide GEEN reactie gehad. Dat vind ik wel echt te lang

Fantastische klantenservice

Je kan een bedrijf pas echt beoordelen wanneer het misloopt, en helaas was dit bij de levering van onze bestelling het geval. De pakketdienst hadden het pakket afgeleverd en er was een handtekening, helaas hadden wijzelf niets ontvangen… Gezien het om een grote bestelling ging had ik direct enorm veel stress hierover. Maar na contact op instagram hebben jullie dit direct voor ons opgevolgd, opgelost en is er uiteindelijk een nieuw pakket verzonden. Enorm bedankt voor de uitstekende service, Onze jongens zijn in de wolken met hun speelkasteel! Grtjs

Uiteindelijk goed gekomen

Erg lang moeten wachten. Op de site staat het als voorradig, maar blijkt er niet te zijn. Wordt daar niet van op de hoogte gebracht. Weken moeten wachten en zelf contact moeten zoeken

Top service en prachtige kwaliteit

Super service, goed contact via Instagram, mega snelle verzending en top kwaliteit

Super kwaliteit

Super snel binnen gekregen. Vriendelijk contact gehad! Kleding is echt super mooi en stof voelt echt super! Niet te dun stof. LOVE IT

Super en netjes geïnformeerd over de andere pakje die komen nog

Geen reactie op mijn 2e mail

Broekje besteld maat 74/80 komt het binnen is het een hele andere maat , heel klein staat namelijk in maat 6 maanden mail gestuurd geen reactie nu moest ik het dis op eigen kosten retour sturen terwijl jullie een verkeerde maat opsturen!! Daarbij moest ik een formulier uitprinten! ! Omdat ik geen printer heb heb ik maar een geschreven brief met de gegevens erbij gedaan in de hoop dat het goed komt en ik mn geld teruggestort krijg . Een andere wilde ik niet hebben want als de maat weer niet goed is moet ik wéér retourkosten betalen!

Goede oplossing , mooie pakjes !!

Er was iets mis gegaan met mijn bestelling , uiteindelijk is er een onwijs goede oplossing gekomen. De medewerkster die mij geholpen heeft, heeft er alles aan gedaan om mij nieuwe pakjes te verzenden. Ook hield ze contact of dat de tweede bestelling wel goed aangekomen was. Hierdoor heb ik mega vertrouwen gekregen om de volgende keer weer te shoppen voor me kleine man.

Super leuk ingepakt en mooi pakje

Goed service super aardig aan de telefoon en denken mee..

Wat super lief!

Ik zal hier geen volgende bestelling doen, omdat je niet gratis kunt retourneren als iets niet past.

Leuke kleding, maar helaas moet je betalen als je iets terugstuurt. Hierdoor ben je alsnog €7 kwijt aan kleding wat je niet houdt. Bijna alle webshops hebben gratis retourneren tegenwoordig, dus ik zal sneller voor een andere webshop gaan!

Reactie van het bedrijf

Ach lieve Roos. Dankjewel voor je beoordeling. Ik vind dit altijd vrij moeilijk om te lezen omdat wij de retourvoorwaarden gewoon online hebben staan. Men gaat hiermee akkoord alvorens men een bestelling plaatst. Ik ben zo benieuwd welke webshops tegenwoordig nog gratis retourneren hebben. Zelfs een ZARA en H&M zijn teruggekomen van gratis retourneren en betaal je ook gewoon retourkosten. Juist steeds meer webwinkels rekenen retourkosten ipv gratis retourneren. Echter laten zij het de klant niet direct zelf betalen maar houden zij het in op het geld wat wordt terug gestort. Een manier dat voor de klant niet opvalt maar dat vinden wij niet transparant. Toch hopen wij je nog een keer bij ons terug te zien.

Super goede service!

Ik ben zeer tevreden over de communicatie en service!

Reactie van het bedrijf

Dat is zo fijn om te horen!

Goede en snelle service

Fijne service en blij met de kleurtjes

Reactie van het bedrijf

Mega benieuwd naar hoe alles staat bij jouw kleintje.

Leuke babykledinglijn, snel geleverd. Alleen jammer dat, als er iets niet op voorraad is,dat niet wordt aangegeven. Wel meteen bedrag teruggestort, dus prima service.

Reactie van het bedrijf

Ja, wij zijn hier druk mee bezig om dit probleem op te lossen. Mega benieuwd naar hoe alles staat :)

Niet prettig

Op de website bestel ik artikelen ,je rekend af .paar dagen net voor je bestelling komt zijn er artikelen uitverkocht...mijn advies ,de website beter bij houden .dit is mij nu 2 x overkomen dus bestel niet zo gauw meer iets bij jullie