28 October 2022
Review overzicht
28 October 2022
Maria
Berg en Terblijt
Broekje besteld maat 74/80 komt het binnen is het een hele andere maat , heel klein staat namelijk in maat 6 maanden mail gestuurd geen reactie nu moest ik het dis op eigen kosten retour sturen terwijl jullie een verkeerde maat opsturen!! Daarbij moest ik een formulier uitprinten! ! Omdat ik geen printer heb heb ik maar een geschreven brief met de gegevens erbij gedaan in de hoop dat het goed komt en ik mn geld teruggestort krijg . Een andere wilde ik niet hebben want als de maat weer niet goed is moet ik wéér retourkosten betalen!
22 October 2022
Corina
Rhoon
Er was iets mis gegaan met mijn bestelling , uiteindelijk is er een onwijs goede oplossing gekomen. De medewerkster die mij geholpen heeft, heeft er alles aan gedaan om mij nieuwe pakjes te verzenden. Ook hield ze contact of dat de tweede bestelling wel goed aangekomen was. Hierdoor heb ik mega vertrouwen gekregen om de volgende keer weer te shoppen voor me kleine man.
19 October 2022
Kelly
Herveld
Goed service super aardig aan de telefoon en denken mee..
4 October 2022
Conny
Bosschenhoofd
Wat super lief!
Leuke kleding, maar helaas moet je betalen als je iets terugstuurt. Hierdoor ben je alsnog €7 kwijt aan kleding wat je niet houdt. Bijna alle webshops hebben gratis retourneren tegenwoordig, dus ik zal sneller voor een andere webshop gaan!
4 October 2022
Roos
Rotterdam
Ach lieve Roos. Dankjewel voor je beoordeling. Ik vind dit altijd vrij moeilijk om te lezen omdat wij de retourvoorwaarden gewoon online hebben staan. Men gaat hiermee akkoord alvorens men een bestelling plaatst. Ik ben zo benieuwd welke webshops tegenwoordig nog gratis retourneren hebben. Zelfs een ZARA en H&M zijn teruggekomen van gratis retourneren en betaal je ook gewoon retourkosten. Juist steeds meer webwinkels rekenen retourkosten ipv gratis retourneren. Echter laten zij het de klant niet direct zelf betalen maar houden zij het in op het geld wat wordt terug gestort. Een manier dat voor de klant niet opvalt maar dat vinden wij niet transparant. Toch hopen wij je nog een keer bij ons terug te zien.
Ik ben zeer tevreden over de communicatie en service!
3 October 2022
Janick
Bosschenhoofd
Dat is zo fijn om te horen!
Fijne service en blij met de kleurtjes
1 October 2022
Marjolein
Rijen
Mega benieuwd naar hoe alles staat bij jouw kleintje.
Leuke babykledinglijn, snel geleverd. Alleen jammer dat, als er iets niet op voorraad is,dat niet wordt aangegeven. Wel meteen bedrag teruggestort, dus prima service.
27 September 2022
A
Best
Ja, wij zijn hier druk mee bezig om dit probleem op te lossen. Mega benieuwd naar hoe alles staat :)
Op de website bestel ik artikelen ,je rekend af .paar dagen net voor je bestelling komt zijn er artikelen uitverkocht...mijn advies ,de website beter bij houden .dit is mij nu 2 x overkomen dus bestel niet zo gauw meer iets bij jullie
20 September 2022
Jaquelina Hop
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG
Top!!!
17 September 2022
Annemarieke
Groesbeek
Site is overzichtelijk. Leuke kleding. Het jasje wat ik heb besteld is netjes geleverd. Helaas zat er een wat langere levertijd op, dit was voor mij van te voren niet helemaal duidelijk. Wel netjes op de hoogte gehouden via mail wanneer het pakketje verzonden werd.
3 September 2022
Maartje
A
Zulke mooie dingen...het was optijd binnen zoals beloofd.
30 August 2022
Dorothy Jalink
Assendelft
Via instagram bij Baby en peuterkleding terecht gekomen. Ze zijn erg actief op social media. Interactief, spontaan, vriendelijk & reageren snel (ook buiten kantoortijden om). Daarnaast is de levering erg snel. Buiten dat de kleding erg leuk is, is het kwalitatief ook erg goed, ook na een aantal keren wassen (en drogen). Ik ben meer dan tevreden & nog lang niet uitgeshopt!
27 August 2022
Robin
Nijmegen
Snelle en nette verzending. Mooie producten
27 August 2022
Dianne
Aalten
Goede service wilt alles voor je regelen en snel ook! Erg vriendelijk ook!
23 August 2022
Marcella
Heerhugowaard
Ik bestel geregeld. Mooie kleding, die super mooi blijven. Ik ben fan!
14 August 2022
Anne
Eibergen
Snelle levering. Duidelijke site. Goed te volgen via T&T.
13 August 2022
John
Heerlen
Het model staat zo stoer en liefelijk
4 August 2022
Stephanie
Zeeland
Vorige week besteld, en eerst reageerde ze opvragen erna 0 reactie meer. Nu de vraag of mijn bestelling nog gaat komen!
27 July 2022
Iris
Geleen
Alles netjes en op tijd , en goede kwaliteit
23 July 2022
Carolien
Zaandam
Heel snel geleverd door de brievenbus
21 July 2022
Ria
Spijkenisse
Kleinzoon erg blij met zijn mooie nieuwe outfitt.
19 July 2022
Ivonne
Voorhout
Goede service, hele leuke actie met gratis setje. Goede kwaliteit. Heel erg blij mee!
8 July 2022
Manon
Deventer
Wat een fijne loungepakjes heeft baby en peuterkleding! ze staan stoer en zitten lekker. Ook de levering was snel!
8 July 2022
Magalie
Rijen
De maat schoenen waren er helaas niet meer. Kreeg een maat kleiner toegestuurd met een briefje dat ze vaak groot vallen! Zelfs deze maat was nog wat groot maar perfect want ze waren niet direct nodig! Fijn als mensen met je meedenken. Super service! Leuke kleding en schoenen!
4 July 2022
Lisann