Pluspunten

Weten waar het vlees vandaan komt en idealistische inslag.

Bij het afhaalpunt was er nog een beetje verwarring over het ophalen.

• Kwaliteit

Pluspunten

Goede uitleg. Goed product. Netjes verpakt. Ga zeker nog vaker bestellen

Omdat we een pakket besteld hebben hadden we er ook worsten bij. DeE vonden wij erg droog en de smaak niet ons ding. ( maar goed kan persoonlijk zijn. ) de andere producten waren echt een 10. Dus bij een volgende bestelling houd ik hier gewoon ff rekening mee

• Kwaliteit

Pluspunten

Lekkerste ribeye sinds tijden! Prettige goede communicatie.

• Kwaliteit

Pluspunten

Afspraken worden goed nagekomen

• Kwaliteit

Pluspunten

Het vlees is altijd goed. Onze kat is onze graadmeter. Zodra ik het pakje vlees openknip staat hij al bij me. Dat doet hij echt niet als ik dat doe mij vlees uit de supermarkt.

• Kwaliteit

Pluspunten

zeer goede service en (h)eerlijke producten!!!

De kartonsnippers in de doos om zeg maar om de artikelen tijdens transport te beschermen, bleven plakken aan de verpakking vh vlees door wat lichte condens (vlees is bevroren) was lastig om eraf te vegen. Voor mij hoeven de kartonsnippers er niet in :). Kleine opmerking hoor, voor de rest dik tevreden!!

• Kwaliteit

Pluspunten

Product van hoge kwaliteit, snelle levering.

Communicatie omtrent levering kan beter. Er werd rekening gehouden met specifieke wensen omtrent de levering, maar dit werd niet bevestigd.

• Kwaliteit

Pluspunten

smakelijk vlees netjes verpakt

aankondiging van de bezorging. deze keer is de eerste aflevering mislukt omdat er geen vooraankondiging van de levertijd was ontvangen.

• Kwaliteit

Pluspunten

Super kwaliteit vlees. Snelle en correcte service. Vriendelijke mensen.

• Kwaliteit

Pluspunten

Ik heb nog niet alles op maar het pakket zag er erg goed uit. En er zaten leuke recepten bij. Vlees wat ik tot nu toe op heb is ook erg lekker, je proeft duidelijk verschil!

• Kwaliteit

Pluspunten

Absolute topkwaliteit van het vlees. Milieutechnisch en vanuit ethisch aspect kan het ook niet beter. Wordt diepgevroren thuisbezorgd in vacuüm verpakkingen Je krijgt een aantal recepten meegeleverd Je kunt de eigenaar (Bauke) appen als je vragen hebt, reageert snel.

Plastic verpakking doet zulk premium vlees(ch) geen recht. Bezorgtijdindicatie kan beter.

• Kwaliteit

Pluspunten

Het vlees is echt heerlijk! Als je denkt, gehakt is gehakt, think again. Want een shepherds pie (recept Gordon Ramsay is een aanrader!) met (biologisch) supermarktgehakt haalt het echt niet bij hetzelfde recept met hooglandergehakt van Vleesch&co. Ook bij biefstukjes en andere stukken vlees een duidelijk kwaliteitsverschil. Dus na, i.v.m. kosten, wat andere dingen geprobeerd te hebben (o.a. kwaliteitsvlees van de horeca-groothandel) hebben we onszelf toch weer verwend door een basis hooglander pakket en een vergeten vlees pakket bij Vleesch&co te bestellen. Vriendelijke en goede service trouwens ook.

• Kwaliteit

Pluspunten

De kogelbiefstukken waren heerlijk. Goede smaak en lekker mals. De rest moeten wij nog uitproberen. Verpakking is net een cadeau! De recepten erbij maakt het helemaal af.

kan geen verbeter punten bedenken;)

• Kwaliteit

Pluspunten

Prima service en nog beter vlees. De smaak is echt stukken beter dan van de supermarkt of slager. Echt een aanrader!

• Kwaliteit

Pluspunten

Het is ook plezierig dat je kunt afhalen in Heerde

Vooral zo doorgaan

• Kwaliteit

Pluspunten

Pakket angus rund besteld, het smaakt heel erg goed Ik woon in buitengebied en de bezorger vond het geen probleem om even te wachten, top!

De houdbaarheid is op sommige produkten heel erg kort, snap ik niet goed

• Kwaliteit

Pluspunten

Het is zo heerlijk vlees, veel smaak en als je het bakt, zwemt het vlees niet in het vocht uit vlees. Puur eerlijk vlees. Top!

• Kwaliteit

Pluspunten

Mooi product, recepten bijgesloten.

Sommige stukken vlees mochten wat groter/ zwaarder zijn. O.a het ezeltje en de longhaas.

Zondaghof 8

1335 LC Almere

Over Vleesch & Co

Vleesch, zoals eerlijk vlees bedoeld is. Ons natuurvlees komt van kuddes die hun hele leven lekker buiten lopen in Nederlandse natuurgebieden. Deze bestaan uit Schotse Hooglanders, Aberdeen Angus en Schoonebeeker Heideschapen die alleen maar gras, bloemetjes en lekkere kruiden eten. Dat zorgt voor (h)eerlijk en gezond natuurvlees van blije koeien en schapen! De dieren worden niet bijgemest en hebben nooit antibiotica gehad. Vlees waarbij we met zekerheid kunnen zeggen dat het 100% zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen (E-nummers) en conserveringsmiddelen is. Daarbij is het gluten-, en allergenenvrij. En dat proef je, bij elke hap!