Beste Peter-Paul, bedankt voor uw begrijpelijke reactie. U heeft helemaal gelijk dat de aangegeven leverdatum op de offerte niet gehaald is. Zoals ook eerder aangegeven aan u is het over de hele lijn van productie tot en met transport ongelooflijk druk en duurt alles langer als voor corona. Wij doen ons uiterste best om alle deadlines te halen, maar zijn hierin afhankelijk van derden. De niet nagekomen afspraken met de transporteur zullen wij uiteraard met het transportbedrijf terugkoppelen. Dit is inderdaad niet verlopen zoals gebruikelijk is en naar u gecommuniceerd is. In ieder geval onze welgemeende excuses hiervoor. Update: bij navraag bij ons transportbedrijf blijkt dat de pallet in overleg met uw tegelzetter bij u is afgeleverd. Met vriendelijke groet John / Tegeldeal
Hallo Reinier, fijn om elkaar telefonisch nog te hebben gesproken, waarin ik uitleg heb kunnen geven over de gang van zaken. Nogmaals wil ik aangeven het jammer te vinden, dat een misstap van onze transporteur voor deze veroordeling heeft geleid, echter heb ik begrip voor uw standpunt. Nogmaals onze welgemeende excuses, John van de Boel / Tegeldeal Beste Reinier, u heeft gelijk, dit transport is niet volgens afspraak verlopen. Wij hebben vooraf contact gehad met onze transporteur en de gemaakte afspraken zijn niet nagekomen. Uiteraard zullen wij dit naar hun terugkoppelen. Onze welgemeende excuses, John van de Boel / Tegeldeal