Prima en snelle levering!

Keurige en vlotte levering.

Super snelle levering en keurig op tijd

Met een week hadden we de meubels in huis super snel

Snelle levering en goede service

Snelle levering en gemakkelijk contact te krijgen via email

prima product en prima service voor een prima prijs

Tafel van de diningset bleek na levering kapot, dat is keurig opgelost

Netjes opgelost, na melding kwam iemand poos later de tafel omruilen Er wordt sowieso netjes en klantgericht gecommuniceerd, ook bij de aankoop.

Prettige ervaringen

Snelle beantwoording vraag per e-mail en rustige advisering in de winkel. Alleen het aflevermoment was moeilijk in te plannen.

Echt uitstekend

Onze eerste ervaring met avh . Kan niet anders zeggen uitstekend in contact en levering. Spullen perfect ingepakt en vriendelijke chauffeur

In één woord geweldig!

Had de levering geplaatst met het verzoek later te leveren. Alles is precies volgens planning gedaan en de tuintafel was helemaal TOP. Volgende keer bestel ik weer bij jullie.

helemaal top

goede service snelle levering en goede kwaliteit spullen echt perfect als ik nog meer spullen voor de tuin nodig heb ga ik ze zeker hier bestellen

Prachtige tafel voor nette prijs

Een prachtige onverslijtbare tafel (keramiek blad) voor buiten. Degelijk en mooie afmeting (120cm) Snel geleverd volgens afspraak.

Uitstekende winkel

Wij zijn ontzettend tevreden over de winkel in Nijkerk. En vooral over de verkopers. Zij hebben alle geduld, zijn vriendelijk en behulpzaam. De service is erg goed.

De 10 zegt genoeg.

Duidelijke afspraken over de aflevering. Correcte bezorging. Uitstekend product.

loungeset van AVH Outdoor de woonkamer buiten

Sinds onze nieuwe loungeset van AVH Outdoor staat, vragen we ons serieus af waarom we nog een woonkamer hebben. In combinatie met de verstelbare tafel is het echt ideaal: van relaxen met een kop koffie naar uitgebreid eten en daarna weer onderuitgezakt borrelen, alles zonder op te staan (behalve om snacks te halen natuurlijk). Het zit zó comfortabel dat “even buiten zitten” standaard uitloopt tot uren. Zelfs visite blijft ineens verdacht lang hangen. De kwaliteit voelt stevig en luxe, en het staat ook nog eens super strak in de tuin. Kortom: beste excuus ooit om zo vaak mogelijk buiten te zijn!

Prachtige aanwinst voor de tuin

AVH Outdoor heeft een verrassende grote collectie. Deskundig personeel. Mooie tuinbank gekocht en snel geleverd. Dank AVH Outdoor

Voldoet aan de verwachtingen

Op tijd afgeleverd binnen een paar werkdagen. Vriendelijke service. De set was gemakkelijk op te zetten alleen een paar schroeven voor de tafel. Nu gaan genieten van de zomerse dagen de komende lente / zomer.

Soepel en vlot geregeld!

Vanaf het punt van informatie verzamelen tot bestellen werd er vlot gereageerd en konden we alles snel afhandelen, de levering ging ook flexibel en soepel, aardige bezorger. We konden binnen twee weken genieten van ons nieuwe tuinset.

Top bedrijf ik ben zeer tevreden

Snelle levering, duidelijke site en vriendelijke leverancier. Ben zeer tevreden. Zouden meer bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen !

Super fijne en goede uitleg

Fijn geholpen in Eindhoven en super snelle bezorging van de meubels! Het was makkelijk in elkaar te zetten en tot op heden genieten we er elke keer weer van als we er gebruik van maken

Heel blij mee

Bezorging was top Service was top Leuke verkoper die je ook de ruimte gaf. Aardige bezorger

Prima op tijd en onbeschadigd geleverd.

Prima ervaring. De tafel die ik had besteld is binnen een week geleverd. Keurig volgens afspraak. En onbeschadigd en een mooie kwaliteit.

Super goed bedrijf

Goede service. Wordt heel goed geholpen en ze luisteren goed na je. Kan en zal het bedrijf aan iedereen aanbevelen.

Bijzonder fijn geadviseerd, adequate levering en topkwaliteit tuinset

In de showroom in Leiderdorp vonden we een zeer uitgebreide keuze aan tuinmeubelen. Het personeel stond ons vriendelijk te woord en hielp ons op een erg positieve manier, zonder opdringerig over te komen. Dat vonden wij heel prettig winkelen. Het was ook mogelijk om verschillende combinaties te maken van tuinsets en bijbehorende tafels. We zijn gewoon erg plezierig geholpen, hebben nog diezelfde middag de knoop doorgehakt en een prachtige Sun tuinset gekocht met een mooie teakhouten tafel erbij. De levering volgde keurig volgens afspraak in een functionele en stevige verpakking. Op de inhoud was niets aan te merken. De tuinset zit heerlijk en vormt een prachtige combinatie met het terras. Gewoon super!

Mooie stoelen

Goede levering en goed te volgen via track en trace

Netjes en snel afgeleverd

Vanaf bestellen tot aan de levering top! Vooraf via de chat een demo filmpje gevraagd, super snel reactie.

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp