Dik te vreden!

Probleem met een beschadiging aan een geleverde tuin tafel, werd keurig opgelost door deze om te ruilen voor een nieuw exemplaar!

Geweldige service

Tuinset besteld en gauw geleverd. Alleen bleek de glasplaat op de tafel beschadigd. Maar daar werd gelijk een andere voor geregeld. Top.

Helemaal top

Service en snelheid is top Super mooie tuintafel gekocht online zonder in het echt gezien te hebben top kwaliteit waar je bij een ander veel meer zou moeten betalen

Uitermate klantvriendelijk en zeer tevreden over mijn aankoop .

Uitermate klantvriendelijk en zeer tevreden over mijn aankoop .

Producten zoals omschreven

Prima online bestel mogelijkheden en snelle vriendelijke levering

goed geholpen en prima kwaliteit

zeer goed en behulpzaam

Super geholpen en geregeld

Zeer goed!

Bestellen gaat gemakkelijk, levering in overleg. Alles netjes geleverd, gemonteerd en alle verpakkingsmaterialen weer mee genomen. Hier bestel ik zeker vaker!

Goede informatie over het meubel dat bij ons in de tuin past.

Na een bezoek aan het filiaal Nijkerk, hebben we een lounge hoekbank gekocht, goede informatie, vriendelijk personeel, en zelfs de koffie was goed. Na aankoop een verzoek gedaan om het op een woensdag te laten leveren, en ja, de planning gaf ons een mailtje of het ons op woensdag schikt, en of we dat konden bevestigen. De dag van levering kon ik de chauffeur volgen zodat je niet uren lang thuis zit te wachten. Ja, wij zijn tevreden met ons nieuwe tuinmeubilair.

Top, alles geregeld en geleverd zoals afgesproken

Mooie loungeset sneller levering

Goed geholpen, sneller levering. Precies als afgesproken. Super blij mee☀️

Hele mooie loungeset maar levering ging rommelig.

Heel erg blij met onze nieuwe loungeset. Niet duur en erg goede kwaliteit. Helaas liet bij ons de levering even wachten ivm een 'fout?' In de administratie aangezien ik de betaling later voltooiden op hun site. Ook bij levering werd er gezegd dat er nog betaald moest worden terwijl dit al was gebeurd. Gelukkig konden we dat ook laten zien. :-)

Zo blij met de stoelen

4 mooie stoelen online besteld. Levering duurde iets langer dan dat vermeld werd op de website. Maar na ruim een week ontvangen. Ze doen aan de verwachting en we zijn er zeer happy mee. Ook een fijne chauffeur!

Geheel volgens afspraak geleverd

Op internet gevonden en in showroom bekeken. Daarna koop gesloten en volgens afspraak geleverd.

Fijne service van zowel de verkoop als de chauffeur

Goede service, we konden nergens de stoelen bekijken en dus mochten we bij aflevering eerst bekijken en proberen en eventueel retourneren. De chauffeur was erg aardig en nam de tijd!

Ik had een loungeset gekocht met hoge tafel. Tafel was later pas leverbaar maar toch nog een paar weken kunnen genieten van de hoekbank

Geweldig!

Goede service, goed contact. Uitstekende kwaliteit. Precies zoals op de website staat afgebeeld. 1 woord PRIMA!

Prima service ook om montage issue op te lossen

Leuke zaak en personeel Aflevering ook prima behulpzame chauffeur krijg van mij een 10 Zien mij weer eens terug

We zijn dolgelukkig

Geweldig goed geholpen in de winkel. Levering zoals afgesproken en de set was heel gemakkelijk te monteren

Op tijd bezorgd en netjes afgeleverd. Het in elkaar zetten was op 1 punt wel onhandig, maar lukte gelukkig wel. Prima stoelen met heerlijk dikke kussens.

Helemaal Top!

AVH levert kwaliteit producten af voor een goede prijs. Vriendelijk personeel en onze tafel werd binnen een week bezorgd..

Prima geholpen!

Vriendelijke medewerkers, die mij goed hebben geholpen! Vlotte afhandeling; kennis van zaken!

Dat zit snor!

Prachtige tuinbank en tafel!! We zijn er bijzonder blij mee. Staat perfect op onze nieuwe vlonder!

klant gericht

ik heb zelf een verkeerde hoes voor parasol besteld, kon moeiteloos ge retour worden, daar doemen niet zo moeilijk. super

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp