Zeer goede kwaliteit!

Netjes bezorgd, bij mijn bejaarde ouders. Twee prachtige tuinstoelen die een goede zithoogte hebben en toch helemaal in ligstand gezet kunnen worden. Zeer solide, en heel stijlvol. Mijn ouders kunnen hiermee goed de zomer door!

Kut

heb zakelijk bij ze besteld voor een klant van mij. De aankoop ging prima de factuur ook en het vragen om de betaling ook na de volledige betaling te hebben gedaan werd het na 6 weken geleverd kussens moesten we op wachten die moesten apart besteld worden dit wisten we praten over een bedrag van ruim €5000 bij elkaar na ruim 9 maanden en veel mailen en bellen wat mij tijd kost als zzper werden die geleverd bij mijn klant van 79 jaar voor de deur later wou mijn klant van de zelfde reeks nog 2 stoelen extra bestellen hier begin de ellende 3 x beschadigd geleverd en 3x fout geleverd na een factuur naar hun gestuurd te hebben voor de vele uren tijd en erfenissen die ik heb moeten maken maar ook mijn klant die er zelfs ziekenhuis bezoeken voor heeft afgezegd kreeg ik een mail binnen ik zal het hier onder kopiëren Goedemorgen Als u aangeeft wat u opgehaald wilt zien, welke bestelling, dan maken we dat in orde. Verloren tijd kan ik helaas niets aan doen, dingen kunnen verkeerd gaan. Mocht u verdere vragen hebben dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Michel Klantenservice AVH-Outdoor Tuinmeubelen 3281LB Numansdorp Nederland NL We hebben het over niet 1 of 2 keer nee 7 x vandaag zullen ze opnieuw proberen de stoelen te leveren we hebben een tijd van half 11 in de ochtend afgesproken het is inmiddels 11 uur geen belletje en geen chauffeur

Foutje gemaakt met mijn bestelling na telefonisch contact snel geregeld en snel geleverd stoel van zeer goede kwaliteit bestel er zeker nog een

Mooie spullen

Netjes geholpen. Snelle levering.

Super levering!

Snelle, zorgvuldige levering met extra hulp om de parasol op z’n plek te zetten. Mooie stof, stevige voet en compleet met hoes.

Snelle levering. Goede producten

Wij hebben hier een parasol met voet gekocht. De parasol die wij graag wilden lag ruim onder de prijs van andere winkels dus was de keuze om hem hier te kopen snel gemaakt. De levering ging snel en fijn. De bezorger van AVH zelf vroeg waar hij het neer mocht zetten voor me en legde uit dat hij de voet van 90 kg zo neerzette dat het voor mij makkelijk zou zijn om de verpakking open te maken en om de wielen en parasol delen erop te bevestigen.

goed en snelle levering zonder problemen alles volgens afspraak.

Duidelijke informatie en foto's op de website. Beste prijs qua aanbod. Heel blij met mijn aankoop! Propere levering

Verkeerde voetenbankje geleverd maar netjes opgelost

Er was een verkeerd voetenbankje geleverd maar het is weer netjes opgelost.

In één woord geweldig

Mooie tuin tafel helemaal wat we er van verwacht hadden en super geleverd met juiste afspraak tijd.

goede service

aankomst parasolvoet, werd op de plaats geleverd. vriendelijke bezorger

Goede uitleg, service en klantenservice wat lastiger bereikbaar

Zeer correcte uitvoering.

De verstelbare tuinzetels zijn prima afgewerkt en zitten super comfortabel. Zeer snelle levering.

Zeer tevreden over product

Goede kwaliteit

Goed geregeld

Goed voor gelicht bij aan koop

Snelle levering en een vriendelijke bezorger!

De vragen via WhatsApp werden snel beantwoord. De levering was snel en de bezorger van AVH zelf was vriendelijk en gaf duidelijke tips om het te monteren.

Prachtige dinner set!

Wij zijn enorm blij met de tuin set! Het ziet er niet alleen prachtig uit, hij is ook stevig! We hebben hier al heerlijke zomerse avonden aan gezeten! Echt een aanrader

Geweldig!

Bestellen ging makkelijk. Hele vriendelijke chauffeur die onze parasol heeft geleverd en op een fijne plek voor mij heeft neergelegd.

Perfecte levering

Prachtige Parasol voor een super prijs

Top produkten, En super service.

Door mijn eigen slordigheid een hoes kwijtgeraakt. Belletje ,en zie er komt een nieuwe zonder te betalen,. Later vond ik hem terug, weer belletje netjes een retour bon. toe gestuurd gekregen. Nogmaals bedankt

Super gehopen en de service groots

Een mooi setje tuinmeubels gekocht. Het tuinset moest helemaal in elkaar gezet worden. Daarin een prima overeenkomst kunnen sluiten zonder problemen. Alles zeer goed verlopen en een geweldig tuinset in gebruik genomen.

Goede voorlichting in de winkel en de bezorger prima en super aardig en meedenkend. Zeer mooi set en we komen zeker terug om ons eetset te kopen voor onder de overkapping

Goede levering

Parasol superleuk.goede service. Mooie degelijke parasol.maar wel moeilijk handelbaar als je een kleine plaats hebt in een rijhuis.je zit er redelijk veel mee in de zon en door zijn gewicht kan je hem niet zo makkelijk verplaatsen.maar toch heel mooie kwaliteit

Mooi set voor een mooie prijs

Eindelijk de set met verstelbare tafel gevonden. Nette service in de winkel. Verbeterpunt: niet op de hoogte gebracht dat het drie weken langer zou duren voordat de set op voorraad was. Bezorging: netjes gebeld in de ochtend dat het 6 uur later zou worden. Netjes dat ze woord houden maar had beetje medelijden met de bezorger die kwam pas rond 21.00 en had daarna nog een adres.

Goede,snelle levering van een prachtig product.

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp