Precies zoals afgesproken!

Alles is gegaan zoals langere tijd geleden afgesproken. Helemaal tevreden!

Het word echt geregeld, top

Fijn om mee te werken je geniet als klant het volste vertrouwen

Prachtige bijzettafeltjes

Ik voel me nu al blij dat ik volgend voorjaar mijn nieuwe, mooie en handige tafeltjes buiten kan gaan gebruiken.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Uitermate tevreden klanten

De ontvangst en voorlichting in de winkel was vriendelijk en professioneel. Diverse stoelen op ons gemak uitgeprobeerd. De verkoper liet ons rustig gaan en toen we vragen hadden legde hij prima uit op basis van onze wensen wat de voor en eventuele nadelen waren. We verlieten de zaak met een goed gevoel en de gekochte stoelen die naderhand werden geleverd. Ook de levering ging voorspoedig, keurige afspraak via de mail. het kon niet geleverd worden op de aangegeven datum dus dit via de mail kenbaar gemaakt waarop weer keurig werd gereageerd. Daarna tijdig geleverd en gebracht. Ook weer een alleraardigst bezorger. Stoelhoezen werden in dezelfde week nageleverd per pos. Kortom AVH Outdoor was de beste keuze voor ons.

Super snelle service

Ontzettend goed geholpen. Snelle levering. Showroom heel uitgebreid

Helemaal top

Super mooie tafelhoes,goeie kleur,en super snel geleverd. Dank jullie wel daarvoor. En op naar de volgende aankoop. Grt Ad v d Veen.

Alles zu unserer Zufriedenheit!

Freundliche Beratung und schnelle Lieferung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Duurt te lang voor het binnen komt.

Loungeset besteld en verstelbare tafel. Na 2 maanden komt het eindelijk binnen. Ik ga niet in de tuin zitten nu. Dus hoe het is en bevalt weet ik pas in het voorjaar. Wel vreemd dat er 3x wordt gevraagd of het bevalt. Als ik dan aangeef dat ik dat ik het in het voorjaar pas weet geen enkele reactie. Ook niet als ik vraag hoe het zit als er over een half jaar iets aan mankeert. Geeft een beetje nare nasmaak.

Uitstekend .

Op de levering na alles prima

goede prijs kwaliteit verhouding.!

levering perfect volgens afspraak en heel vriendelijke chauffeur. montage is super simpel en het resultaat mag gezien worden!

Product voldoet perfect aan de omschrijving.

What you see is what you get.

Goed ontvangen

De bezorging was uitstekend. Netjes afgeleverd

Goed geholpen, snelle levering

Advies in de winkel was prima. Daarna een week later geleverd. 10 sterren hadden ze ook nog spul uitgepakt en geïnstalleerd en verpakking mee terug genomen. Installatie was verder erg eenvoudig dus qua werk was het een kwartiertje ofzo. Al met al blij met de tuinset, laat de zomer maar komen

Hele goede ervaring

Keurig geholpen alles netjes afgeleverd super blij met de spullen En niet duur

Na 1e aankoop bleken de stoelen binnen 1 dag kapot te gaan. Na ophalen van deze stoelen niets meer vernomen en na melding in de winkel in Numansdorp werd een en ander prima ter plekke geregeld. Het lijkt of de klachten afdeling het niet goed aan kan in de drukke periodes. Zelf een aantal keren moeten bellen of langs de winkel gegaan en dan werd wel een en ander snel opgelost. De verkoopsters in de winkel in Numansdorp hebben ons meer dan prima geholpen bij het oplossen van onze klacht.

Een zéér betrouwbaar bedrijf met geweldige service!

Onze keus was gevallen op 4 tuinstoelen van het mooie merk Highgold. Een mooi product ; aluminium gecombineerd met warm Teak; strakke vormgeving. We hebben dit on-line besteld, met goede afspraken betreffende levering. AVH Outdoor heeft een eigen transport dienst; Fantastisch! Het vertrouwen was zo groot dat wij mochten betalen aan de chauffeur, zeldzaam tegenwoordig! Ook kun je gewoon bellen, mochten er vragen zijn. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren, waarvoor dank! Na deze fijne ervaring hebben we een bijpassende tuintafel besteld; wederom perfect verpakt en door de zéér vriendelijke chauffeur geleverd. AVH Outdoor; Bedankt!

Uitstekend!

Onze loungeset werd netjes bij ons onder de nieuwe overkapping bezorgd. Alles was compleet en we genieten er heel erg van. De stoelen en de bank zitten heerlijk, fijne stevige kussens. Alles is helemaal naar wens!

FANTASTISCH!

N een zoektocht langs meerdere winkels hebben wij uiteindelijk bij jullie de mooiste boomstamtafel gevonden voor ons huis in Spanje. Wat een prachtige robuuste tafel! Zelf het tafelblad mogen uitzoeken en geleverd op de afgesproken dag bij ons bedrijf in Zoetermeer. Hoe we deze zware tafel in Spanje gaan krijgen wordt nog een uitdaging maar we weten zeker dat als ie daar eenmaal staat wij velen gezellige etentjes zullen hebben aan deze prachtige tafel in onze Spaane casa! Mochten wij nog meer meubels nodig hebben komen we zeker bij jullie terug. Wij zullen AVH Outoor zeker aanraden aan iedereen in onze vrienden- en kennissen kring. Jullie hebben prachtige meubels, zeer vriendelijk personeel en super service!

prachtig set en netjes afgeleverd

afgelopen zomer een lounge set gekocht, en zoals afgesproken in okt laten bezorgen, alles zat keurig ingepakt en is op afspraak bezorgd! wij zijn heel blij met dit mooie set.

Probleem netjes opgelost

Toen wij de Dallas stoelen in elkaar hadden gezet bleek bij 1 de rugleuning niet op zijn ingestelde plek staan. Netjes gemeld en stoel is verwisseld. Goede service

Goeie service en mooie spullen van goede kwaliteit. Dat gaat zeker jaren mee.

Wederom geslaagd bij AVH Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs Wij zijn heel tevreden met de tuinmeubelen, die nog steeds na 8 jaar in goede staat zijn. , Daarom geen twijfel om onze nieuwe serre in terichten met tuinmeubelen van AVH Voor de aflevering krijg je netje een mail met optie vwb datum en tijd De bezorging was volgens afspraak.en Bas was netjes op tijd.

Alles volgens afspraak en snel geleverd

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp