Top service en kwaliteit

Prima, Snel geholpen, En geleverd zoals afgesproken

Mooie zaak

Tot drie keer toe verkeerde levering maar al met al snel opgelost.

Prachtig bedrijf!

Mooie producten, fijne medewerkers en het bezorgen is in eigen beheer.

Supersnel.geleverd

Duodelijk afspraak nagekomen ,mooie kwaliteit

Zeer vlotte en correcte levering!

Super blij met onze meubels

Geweldig bedrijf prima service

Fijn bedrijf en prima service komen afspraak na. Omruilen bank prima geregeld.

Een hele fijne stoel en vlot bezorgd

Eindelijk een goede hardhouten tuinstoel gevonden! Een comfortabele zit en een comfortabele zithoogte, dat is voor kleinere mensen niet snel gevonden. Maar nu wel! De stoel werd vlot bezorgd, met een duidelijke afspraak. Ik ben meer dan tevreden

Goed advies en snelle levering

Zeer goed advies en snelle levering. Geleverde tuintafel en hardhouten tuinstoelen zijn van uitstekende kwaliteit. Goede service na aantreffen kleine beschadiging.

Lola is een topper

Heel fijn en eerlijk geholpen

Fijne uitleg en snelle nette bezorging.

Leuk geholpen. Goede uitleg en veel keus.

Alles naar wens

Eerste levering volgens afspraak de tweede gaan we nog zien

Eerste ervaring met dit bedrijf en goede ervaring geworden.

Prima ervaring. Wij hadden eerst een houten tafel gekocht. Snel geleverd. Vervolgens 2 tuinstoelen er bij gekocht en ook deze snel geleverd.

Superblij met onze aankoop

4 nieuwe stoelen gekocht. In woord geweldig. Gratis thuisbezorgd. S middags alles uitgepakt en meteen in slaap gevallen. Zit zo lekker dat ik overweeg er nog bij te kopen v in de serre binnen. Echt waar soms koop je iets waar je gelukkig v wordt en prijs kwaliteit klopt. Bedankt Groetjes katja v ham

prachtige set, goede kwaliteit. 1 in woord top!

wij hebben afgelopen woensdag ons nieuwe tuinset mogen ontvangen. wat ik heel erg fijn vond is dat we hem eerst konden zien in de store in Leiderdorp. dit heeft onze keuze makkelijker gemaakt en wisten wij gelijk voor welk set wij zouden gaan. de bezorging was snel en goed. de bezorger bracht de tuinset(in dozen) zelfs naar de achtertuin, hierdoor konden wij hem snel in elkaar zetten en hoefden wij weinig te tillen. ik raad AVH aan omdat de kwaliteit perfect is, de bezorging nauwkeurig en goed is en omdat wij ook zo goed zijn geholpen.

Snel en duidelijk

Snelle levering en precies wat wij wilden hebben. Betaald bij de chauffeur prima zaak.

Keurig

Duidelijke site, snelle bezorging

Vandaag besteld en morgen hadden we de bestelling al in huis

Een snelle levering binnen 24 uur nadat we hadden besteld en netjes verpakt.

Top!!!

Geweldige serice, mooi kwaliteit En een extra compliment voor onze fijne bezorger Marc!! Hij kwam t niet alleen ( tot 2x toe) brengen maar had ook hele concrete en handige tips .

Prima product

Snelle en duidelijke bezorgtijd

Goed product en snelle levering

product voldoet aan de verwachtingen en is snel geleverd.

volgens afspraak en vriendelijk

volgens afspraak geleverd, vriendelijk en juiste na levering

Vlot, efficient en een mooi kwaliteitsprodukt

Vriendelijke ontvangst in de showroom te Nijkerk, vlotte afhandeling van de order met een toegezegde zeer korte levertijd. Inderdaad zeer vlot en keurig afgeleverd door eigen bezorgdienst met een zeer vriendelijke en behulpzame medewerker. Al met al een een uitstekend ervaring.

Snelle levering eerlijke mening verkoper hij was in alles eerlijk ook al verdiende hij minder geld in verkoop van de tuinsets

Geweldig bedrijf

Wij waren op zoek naar een nieuw tuin set. Bij verschillende bedrijven gekeken maar ook bij AVH Outdoor in Numansdorp. We werden gelijk aangesproken of we hulp nodig hadden. Maar wij wilde eerst zelf rond kijken. Hiervoor kregen wij voldoende tijd. Wij konden echter geen keuze maken tussen twee verschillende tuin stellen. Daarom hebben we advies gevraagd en gekregen. Nadat ons eerst een kopje thee en koffie was aangeboden hebben we met hun advies onze keuze gemaakt. We komen zeker nog een keer terug omdat het assortiment zo groot is dat we waarschijnlijk ook nog een parasol met voet willen hebben.

Mooie materialen, we zijn er heel blij mee.

Ondanks een best lange levertijd hebben jullie het goed gedaan.

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp