Tamara, Is een vriendelijke en kundige verkoopster! Moet je zuinig op zijn! Mvg Harry Aardoom

Het was weer top

Snelle levering, goed contact, chauffeur heeft het net op de plek gezet. Oja tafel was natuurlijk ook helemaal goed.

Prachtige stoelen en snelle levering.

Mooie kwaliteit en prettige communicatie over de levering.

Ruime keus, snelle gratis bezorging

Ruime winkel, aardige verkoper, groot assortiment, snelle levertijden en gratis bezorging. Alleen een verschrikkelijke trap in Eindhoven. Lift zou wel prettig wezen.

Uitstekend geholpen door Tamara !

Mooie dominostenen gekozen uit zeer ruim aanbod. Heel volgens afspraak op rij geleverd. De bijbehorende hoes vonden we wat te klein dus was een telefoontje voldoende om een grotere hoes te bestellen. Alles is binnen en volledig naar ons zin. Nb:Ook de prijs is netjes !

Nadat we rond hadden gelopen in de showroom werden we heel vriendelijk begroet door de verkoopster. We haddeb onze keuze al gemaakt voor een tuinset en een loungeset. We zijn met haar aan de slag gegaan en kon ons goede adviezen geven. Tuinset, loungeset en hoezen besteld, ze maakte er een mooie prijs, onder het genot van een bakkie koffie en thee. 4 werkdagen later werd bijna alles netjes bezotgd, de stoelen van de loungeset. Voordat de vriendelijke en behulpzame bezorger wegreed, wist ik al dat deze werd nageleverd en een week later waren deze ook gearriveerd. Nu nog een zonnetje en warm weer en dan wordt het genieten in onze nieuwe tuin met deze mooie sets. Bedankt voor de goede service!

Goede communicatie, fijne producten

6 dining stoelen, voldoet volledig aan alle verwachtingen. Fijne stoelen, zitten heerlijk.

Prachtige tafel

Op afspraak thuisbezorgd De tafel is prachtig en de communicatie verliep vlot

Goede prijs, snelle levering

Je kunt hier terecht voor zowel betaalbare als luxe tuinmeubelen. Veel keus. Levering snel en aflevering netjes en goede informatie over tijdstip.

Uitstekend geholpen

2 keer naar de zaak geweest, beide keren erg vriendelijk geholpen. En hebben ook tuinmeubelen gekocht van prachtige kwaliteit en mooie prijs. Netjes bezorgd en ook erg handig dat de chauffeur live te volgen was via een link. Raad dit bedrijf aan iedereen aan!!

Goed en vriendelijke bediening in shop, prettige aflevering thuis

Geholpen door een vriendelijke en behulpzame dame, ondanks dat het best druk was voor haar qua klanten. Mailwisseling mbt leveringsdatum afspraak verliep duidelijk en goed. Bezorging was top door vriendelijke man. Blij met onze aankoop!!

Snel en goed geleverd, heel degelijk verpakt

Kort en krachtig

Geen overdreven verkooppraatjes. Maar duidelijke taal, snel schakelen en duidelijke afspraken!

Super fijn geholpen in de winkel en de tafel die wij besteld hebben is helemaal waar we naar op zoek waren. Erg blij mee.

Zeer fijne Tuinmeubelen

Goede zit ! Mooi materiaal. Probleem werd gelijk snel opgelost. Veel keus.

Netjes geholpen in showroom en afspraak nagekomen

Alle tijd genomen in showroom en netjes de leveringsafspraak nagekomen. Prima lounge set, zijn er heel blij mee.

Helemaal goed en top geholpen

Heel erg tevreden.

Wat een mooie parasol

Ik heb de 3mx3m teak champagne kleur parasol gekocht. Wat een mooi materiaal en kleur. Echt een eye cather. Sfeer bepalend voor je tuin. Heb een ingraafvoet genomen, zodat je meer ruimte hebt in je tuin. Ik ben zeer tevreden.

snelle service tot op heden goed tevreden.

Geweldig!

Vriendelijk geholpen in Nijkerk, snelle levering, er was helaas een 3- zits bank tekort geleverd maar die werd gauw nageleverd. Ben blij met de tuinsets

In 1 woord geweldig.

Super sevice.

Top ervaring

De Service is echt top, de monteur was zo betrokken.

Mooie tuinstoel.

Fijne website, kwalitatieve producten, snelle levering, goede service. Aan te bevelen.

Supergoede tuinstoelen met heel sterk rond wickerdraad!

Lang gezocht naar Wicker diningstoelen met dik rond wickerdraad. De meeste stoelen worden verkocht in halfrond wickerdraad. Eindelijk gevonden bij AVH Tuinmeubelen. 2 diningstoelen met dik rond gevlochten 8mm wickerdraad van het merk AVH Outdoor! 2 jaar garantie, maar met deze kwaliteit gaan ze denk ik wel 10 jaar mee. Meteen besteld en snel geleverd! Zeer tevreden mee. Zitten ook heerlijk.

geweldig

makkelijk te bestellen snelle levering mooie kwaliteit goede service de koerier heel erg vriendelijk en behulpzaam kortom geweldig heel erg bedankt ik kan het zeker aanraden om hier te bestellen

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp