Heel tevreden

Ben heel tevreden

Prima bedrijf

Leuk geholpen, we hadden schade aan onze tuinbank, binnen 4 dagen werd hij al omgeruild voor een nieuwe. Helemaal top

Fantastisch geholpen in de shop numansdorp

Door een mevrouw in numansdorp heel goed geholpen. Niets was te veel voor haar. Uit eindelijk een goede oplossing voor ons probleem.

Alles volgens afspraak!

Zaterdag in de showroom geweest, weekendje over geslapen en maandag avond besteld, vrijdag in huis ! Super

Top ervaring en service alsook de snelheid van de levering

Toevallig op hun site belandt om te zien dat ze nog 700€ goedkoper waren dan de super voordeel lenteprijs van een andere tuinwinkel.

Perfect geholpen zowel met keuze als levering

Een prima bedrijf AVH Outdoor Tuinmeubelen

De stoelen die wij wilde kopen stonden aan de stoel zelf hoger geprijsd dan op de bijbehorende tafel, foutje van ons wij kregen ze dus voor de lagere prijs. Ook de tafel kregen we voor een lagere prijs en als klap op de vuurpijl ook nog 5 % extra korting. Ook de aflevering verliep naar wens. ik beveel dit bedrijf bij iedereen aan hier wordt je prima geholpen zonder dat ze opdringerig zijn. TOP BEDRIJF

Ik heb dan wel via internet besteld. Maar wat zijn de mensen die daar werken klantvriendelijk. Zelf de chauffeur die mijn tuin set kwam leveren was heel vriendelijk. Jammer dat ik nog niet volop kan genieten wan mijn tuinset dus duimen dat het weer beter word

Uitstekend!

Prima service en heel attent !

ok

goeie afspraken,goeie levering

Super vriendelijk, mooi materiaal

Zeer vriendelijk personeel. Deed veel moeite voor ons zonder opdringend te zijn . Kregen veel uitleg. Door het slechte weer nog niet echt kunnen genieten van onze asnkoop, hopelijk is de tuinset even goed als het personeel.

Uitstekende keuze mogelijkheid

Zeer prettig geholpen

Valt grote uit dan gedacht. Maar is van prima kwaliteit.

Toppertjes!

Perfecte service en levering.

Puike kwaliteit!

Zeer verzorgde afwerking, gunstige prijs en snelle levering op afgesproken dag en uur.

Zeer prettige shop om outdoor spullen te kopen

Zeer net bedrijf om mee samen te werken. Zijn duidelijke en komen hun afspraken stipt na.

afspraken worden nagekomen en een snelle levering

Top levering en kwaliteit

Zo blij met mijn verstelbare tafel met keramisch blad. Zolang maar gezocht en online tegengekomen. Hoop er nog jaren plezier van te hebben.

Super service!

Heel comfortabele stoelen gekocht, snelle service en keurige levering aan huis.

Super service

Zowel in de winkel (Lochristi), als erna via mail ben ik supergoed geholpen in mijn keuze maken en uiteindelijk bestelling plaatsen. De levering ging ook razendsnel en gebeurde door een supervriendelijke chauffeur, die, alsof het niets was, elk stuk, groot of klein, zwaar of iets lichter, alleen uit de vrachtwagen haalde en bij ons binnen zette. Het salon moeten we nog uittesten, wegens te slecht weer voorlopig, maar alles ziet er piccobello uit!

Super kwaliteit en vlug geleverd

Wij zullen heel zeker weer hier tuinmeubelen bestellen

Uitstekende service

Mooie tuinmeubelen, keurig op tijd geleverd.

Helder en goede informatie tijdens het verkoop advies.

Geweldig verrast door het grote aanbod in de vestiging in Numansdorp en het professionele vragen wat je als als zoekt en wenst. Mevrouw Wilma de verkoop adviseur verdient een grote pluim! Met plezier ons tuin set tafel en stoelen aangeschaft, Fa. Oorschot

Super snelle service en levering

De stoelen zijn heel erg snel geleverd. Bezorger was netjes.

geweldig,goed en correct geholpen

goede service in de showroom en super snel geleverd