Meer dan 4 weken wachten dat is wat anders dan de beloofde paar werkdagen en dan nog het verkeerde!
De winkelervaring in Numansdorp was in eerste instantie top. Ik werd netjes geholpen door Bobby. Ik bestelde en betaalde voor de Cannes high dining set met Manola tafel in de veronderstelling dat deze set de volgende week geleverd zou worden, want hij zou al in het magazijn staan.
Vorige week toch maar terug gegaan naar de showroom in Numansdorp om persoonlijk navraag te doen wat er mis is gegaan, omdat na ruim drie weken wachten de set nog steeds niet geleverd was.
Mijn voorstel aan Angelique was of mijn order cancelen en mij terugbetalen (omdat er door andere bedrijven wel binnen een week geleverd kan worden) of tijdelijk het showroom model leveren en die omwisselen zodra de nieuwe set binnen zou zijn.
Nee dat wilde AVH niet, maar de "baas" van AVH beloofde dat ik de set vanmorgenvroeg zou ontvangen. Die belofte werd gisteren ingetrokken maar na een telefoontje zou de set einde van de dag toch geleverd worden.
De set is inderdaad geleverd; 5 dozen werden in de tuin gezet en de chauffeur vertrok weer. (Jammer geen uitpak- en montageservice, anders had hij alle dozen ook gelijk weer mee kunnen nemen omdat een verkeerde combinatie in de dozen zat.)
Eerst één doos geopend om te gaan monteren. Bleek dat de bovenkant de verkeerde kleur en de verkeerde maat was. Direct foto gestuurd en gebeld hoe we dit kunnen oplossen. Te horen gekregen dat zij dit niet zelf kunnen oplossen maar contact op gaan nemen met de leverancier.
Klachten:
1. Verkeerde belofte bij aankoop van de set
2. Verkeerde herstelactie om toch een set te leveren
3. Dozendoorschuifbedrijf
4. AVH legt de schuld bij de leverancier, maar los het gewoon direct zelf op voor mij als klant en zoek het later uit met de leverancier.
Blijf nog even hopen, dat het morgen allemaal goed komt, maar vrees weer van niet.