Top.

Correcte uitleg bij de verkoop, aangename persoon en helpt zoeken naar oplossingen. Ook de levering heel snel geregeld

Prettig en duidelijk

Verscheidene keren hebben wij AVH bezocht en iedere keer zijn we op de juiste manier benaderd en behandeld. Zelf rondkijken, direct hulp raadplegen of eerst een rondje lopen en achteraf vragen stellen. Alles werd goed ingeschat door AVH.

Vriendelijk, snelle bezorging en goede service

Na veel gesukkeld te hebben afgelopen zomer met het kopen van een lounge die bij levering niet bleek te zijn wat het moest zijn(andere winkel) zijn wij vorige week zaterdag super netjes geholpen in de winkel AVH outdoor Nijkerk. De bestelling was zo verwerkt, door de vriendelijke verkoper van de winkel. De bezorging vond plaats binnen 4 dagen na aankoop, op de aangegeven voorkeursdag. De levering verliep soepel en snel met een onwijs vriendelijke chauffeur. Na het uitpakken van de gekochte lounge, was alles tip top in orde, op het missen na van de verbindingsstukken. Echter werden deze na 1 belletje naar de winkel direct verstuurd en had gelijk het verzendbewijs in in de mail en ontvang de verbindingsstukken 1 dag later. Wat een service!! Wij zijn zeer blij met onze aankoop van AVH outdoor. Een aanrader.....

Goede prijs kwaliteit

We hebben een parasol besteld en zijn er erg tevreden over. 4 werkdagen levering is helaas niet gehaald. Wel was avh heel flexibel in het maken van afspraken met neerzet instructies omdat we niet thuis waren.

Fijne service en op tijd geleverd.

Prettig en goed verzorgd

Heel fijne service

Onze ervaring na aankoop is heel goed Geen enkele twijfel om in toekomst vaker een aankoop te doen Ook goede aanbevelingen aan familie en vrienden gedaan

Meer dan uitstekend

De dinerstoelen zitten zo goed Dat oma en opa er niet meer uitwillen

Super service

Super service en product.

Goed product, goede service, goede prijs!

Heel goed bedrijf.

Perfecte service

Netjes bezorgd aardige man

goede prijs / kwaliteit verhouding met goed advies aan de voorkant

eerst via chat om advies gevraagd, waarop snel en adequaat werd gereageerd met goed en duidelijk advies. Hierna tuinbank besteld en binnen 4 dagen tuinbank thuis bezorgd, keurig op 2 hoog. Prima stevig mooi bankje.

Heel snelle levering

Je kon precies zien waar de chauffeur zich bevond, heel fijn en snel

Aanrader, Top service, goed kwaliteit en erg veel moois om uit te kiezen.

showroom in Nijkerk bezocht, we zijn erg netjes te woord gestaan. We hebben een mooie Norwich tafel met karlstad stoeltjes, en een tuinset Larissa besteld, we hadden mazzel met de zomerkorting actie. Bezorging was top, je krijgt van de voren een mail met de leverdatum en tijd en de vraag om deze te bevestigen. Op de leverdag kun je volgen waar de bezorger zich bevind. De bezorger heeft alles keurig in de tuin gebracht. Uitpakken was een feestje en in elkaar zetten van de meubels was heel gemakkelijk met de meegeleverde handleidingen. Kind kan de was doen :) De kwaliteit is heel erg goed, en we zijn er erg blij mee.

Wij zijn fijn geholpen en wat we besteld hebben is goed afgeleverd.

Mooie goed bruikbare comfortabele tuin stoelen.

Prima set

Stoelen zijn top en ze zitten prima.

top service

Snelle reactie en goed geholpen

verwachting 100% ingevuld

perfect op tijd en in orde

Excellent. Snelle levering en afgemonteerd.

Met AVH afdekhoes de winter gemakkelijk door

Snelle service top firma 2jaar geleden lounge set aangekocht heel tevreden mooie kwaliteit.

Leuk tuinset echt een blikvanger

Vindt het alleen jammer dat we bij aankoop niet geattendeerd zijn op een afdekhoes voor ons tuinmeubilair!

Ik werd ten eerste zeer netjes en professioneel te woord gestaan aan de telefoon door Michel. Ging echt op zoek naar wat wij wilden en heeft het ook gevonden! Ten tweede kregen we keurige mails over onze bestelling en van de chauffeur hoe laat hij zou komen. Ik had tevens gevraagd of de chauffeur mij een half uur van te voren wilde bellen, en ook dat werd keurig gedaan. Kortom zeer goede service, niks op aan te merken.

Bij AVH Outdoor Tuinmeubelen is de klant nog koning.

Bij AVH Outdoor Tuinmeubelen word je vriendelijk ontvangen en krijg je de tijd om rustig rond te kijken. Onder het genot van een kopje koffie word je daarna deskundig te woord gestaan, waardoor je overtuigend je keuze kunt maken. Heerlijk om te ervaren dat ouderwetse klantvriendelijkheid nog bestaat.

Mooie tuinmeubelen. Houden zich aan de afspraak. Toppie.

mooie tafel en naar wens geleverd

op afspraak geleverd en mooie tafel goede prijs

mooi produkt

nette aflevering