Fijn bedrijf met veel aanbod en snelle levering.

Fijn om zoveel aanbod in 1 bedrijf te hebben en makkelijk je keus te maken. Er wordt meteen gekeken of wat je kiest voorradig is en in mijn geval werd binnen een week keurig geleverd. Blije klant.

Goede uitleg. Correcte levering., goede prijs

Prima verkoop en een correcte bezorging

Zie hierboven

Groot assortiment tegen leuke prijzen.

Aantal jaren geleden een mooie hoekzit gekocht voor in de overkapping ,waar we erg te vreden over zijn.Dat deed ons besluiten om wederom nog 2 fauteuils er bij te kopen.

Perfect geregeld

Plezierig en vriendelijk geholpen

Ondanks dat jullie hadden gezegd dat het niet leverbaar was,toch heel snel in huis. Blij mse

Fijne winkel, personeel denkt goed met je mee

We zijn goed en fijn geholpen. Personeel denkt goed met je mee en in de winkel is alles ruim uitgestald!! We komen hier zeker terug voor een loungesetje

Wat een mooie winkel en wat een keuze. Je word goed geholpen bij keuze maken. Al medere dingen hier gekocht ben zeer tevreden.

Via website besteld en snel en netjes bezorgd zeer tevreden

goed en plezierig geholpen bij koop en aflevering,

zie bovenstaande regel,

Klantgericht van verkoop tot planning en bezorging

De klantbeleving en klantgerichtheid houdt niet wanneer de koop is gesloten. Door omstandigheden moesten we een aantal keren schuiven met de bezorging. Er werd door elk teamlid gedacht in oplossingen. Ook bij de bezorging en de montage van de tuinset verliep alles wat je als klant hoopt hoe het zal gaan. Kortom zeer goede ervaringen!

Eén en al positiviteit.

Vorig jaar een mooi loungeset gekocht en zeer tevreden. Zoekende naar fijne stoelen voor bij de eettafel ook die bij jullie gevonden, daarvan vorig jaar 4 stuks gekocht. Ook daar uiterst tevreden over. Vandaar afgelopen maand nog 4 (dezelfde) eettafel stoelen gekocht zodat we gezellig met meerdere aan onze tuintafel kunnen genieten.

Goede kwaliteit en snelle levering

Mooie tuinstoelen gekocht en ook nog eens van goede kwaliteit. Dus geweldig!!

Super aflevering en hele fijne Service

Super aflevering en hele fijne Service door de transporteur. Eveneens een super mooi product

Volgens afspraak

Zweefparasol met voet in goede staat ontvangen. Chauffeur heeft de (zware) spullen netjes in de =aan de straat grenzende - tuin gezet. Montagehandleiding is wel te volgen met uitzondering van de slinger in een klein envelopje die ik over het hoofd zag. Is goed gekomen.

Topzaak, mooie stoelen en interessante prijs.

Vriendelijk en snelle service.

Hoes is stevig en sluit makkelijk. De stok maakt het makkelijk de hoes over de parasol te trekken. Ik ben er erg blij mee.

Echt super

Bestelling snel geleverd bij een zeer vriendelijk chauffeur. Veel sneller an verwacht werd. Wij zijn zeer te vreden.

Netjes geleverd, makkelijk in elkaar te zetten en zit heerlijk. Kom maar door met die zon

Snel goed kwaliteit

Eerste set was te groot Geen probleem met terugsturen en omruilen Was top

Vond wel dat de chauffeur het best zwaar had , hij was alleen en het onderstel is 120 kilo , vind het een pittig klusje voor het personeel!!!

Goede service en nette bezorger helemaal top En het zet is super. Dit bedrijf beveel ik zeker aan

Top product

Mooie paraplu’s is het assortiment Degelijk en sterk

Super mooie stoelen en prima kwaliteit! Snelle levering, duidelijke afspraken wanneer, hoe laat en zelfs een live tracking van de chauffeur. Top geregeld allemaal! Een echte aanrader!

Kundig en professioneel

Geweldige setje binnen een week. In de winkel 2x geweest. Op een drukke zaterdag en door de weeks. Fantastisch geholpen door de weeks. Een luxe set voor niet sky high prijzen. Een aanrader!

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp