Een prachtige tuinstoel, het lijkt wel een troon

De geleverde houten tuinstoel werd goed verpakt bezorgd. Wij zijn er erg blij mee.

Vriendelijke verkopers prima levering.Zeer goede kwaliteit

Uitmuntende service

Dit was niet onze eerste aankoop bij AVH. Weer terug gekomen voor een nieuwe aanschaf omdat de keuze heel groot is. Terwijl de kwaliteit altijd super is Ook de service staat op een hoog niveau Dus wat ons betreft een winkel om aan te bevelen

Hele mooie tuinset ontvangen, mooier dan verwacht! Goede service, levering snel en een hele vriendelijke bezorger!

Geweldige service

Mijn bestelling liet op zich wachten, na een mailtje werd er gelijk actie ondernomen, er was een fout gemaakt. 2 dagen later was het pakket er, en daarna nog gemaild of alles goed was gegaan. Mooi product ook, prachtig hout

Goede service en netjes afgehandeld tot a.d deur. Erg vriendelijk.

Ruim.op tijd de levering bevestigd en ook aangehouden.

Goede prijs kwaliteit verhouding en een topservice!

Prettig geholpen in de winkel. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle levering. We hadden een probleem, dat werd binnen no time opgelost! Top service! Kortom, ben je op zoek naar mooie tuinmeubelen en goede service, dan is AVH outdoor een aanrader.

Wat een service!

Wow, wat een service daar kan menig bedrijf van leren. Bij mij was echt de wet van Murphy van toepassing, er ging van alles mis. De klantenservice moet gek van me geworden zijn, maar wat werd alles top en snel opgelost. Meer dan tevreden. Nu nog mooi weer zodat ik kan genieten van mijn mooie, nieuwe tuinset.

Goeie service een beschadiging en werd gelijk kosteloos omgeruild.

Superb Customer Service!

Love the quality of my table and the delivery was prompt, professional, and extra helpful. Very happy!

Geleverd zoals beloofd

De keuze in de showroom was snel gemaakt en de levering (zonder aanbetaling; da's toch wel bijzonder) verliep soepel. En.....de stoelen zitten heerlijk.

Goede communicatie, prettige en snelle levering

Goed online contact om mijn vragen te beantwoorden en mijn tuinset te bestellen. Levering was sneller dan verwacht. Netjes via mail een leverafspraak kunnen maken. Chauffeur kunnen volgen wat handig is, chauffeur heeft netjes alles in de tuin gebracht. Prettige service, artikelen helemaal naar wens. Zeer tevreden!

goede service en zeer behulpzame chauffeur bij de levering!

Uitgebreide keuze in grote showroom. Goede gedreven verkoper Uitstekende chauffeur

Topzaak

Uitstekend geholpen in Nuenen door Lena, gevolgd door een snelle-en correcte levering.

Dikke 10

Prima service dikke 10

Zowel aankoop als levering ging heel vlot.

Zowel aankoop als levering ging heel vlot.

Helemaal prima

Aankoop in de winkel was heel goed. Prima service en uitleg. Levering was perfect. Alleen jammer dat ik de tafel zelf in elkaar moest zetten.

Uitstekende advisering en goede service

Wij hebben een uitstekende advisering gekregen waardoor wij snel een goede keuze konden maken voor buiten eettafel stoelen. Uitleg was goed en de medewerker erg behulpzaam. Aflevering ging snel en zonder problemen.

Fijn geholpen en correct

Een bestelling geplaatst in de winkel en wat een top service, snelle verzending en precies wat we nodig hadden.

Helemaal prima.

Netjes geholpen. Snel geleverd.

In 1 woord; GE-WEL-DIG!

Ik val in herhaling. In 1 woord; GE-WEL-DIG!

Top geregeld

Na het bestellen werd er al snel contact opgenomen om tot levering te komen. De levering was snel en via een kaartje kon je goed zien waar de chauffeur zich bevond. Verder is de kwaliteit van de stoel super goed. We zijn er zeer tevreden over. Ik kan het iedereen aanraden om naar de showroom van AVH Outdoor Tuinmeubelen te gaan. In het kort: de service is perfect.

Winkel met goede keuze en erg prettig personeel.

Dezelfde loungestoelen 9 jaar geleden ook gekocht en nu aan vervanging toe, dus 2 nieuwe aangeschaft. De stoelen zelf zijn van dezelfde goede kwaliteit. De kussens zijn echter stukken minder helaas, waardoor de zit tegenvalt. We gaan de vulling eruit halen en nieuwe bestellen bij een schuimrubber leverancier en hopen dan wederom een jaar of 9 plezier te hebben van deze stoelen. De levering was perfect!!! Precies de dag waarvan we doorgegeven hadden dat het ons het beste uitkwam. Ontzettend aardige jongen bij levering. Pas betalen bij aflevering vonden wij ook een fijne service.

In een woord Goed

Super goed geholpen nadat tijdens het bestellen iets mis ging. Ook over de levering goed te spreken. Geen gejaag maar een blije chauffeur die plezier in zijn werk heeft en de boel keurig in de garage heeft gezet.

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp