Uitstekend geholpen in de winkel en de bezorger

heeft heel goed uitgelegd hoe de parasolvoet in elkaar gezet moest worden

Snelle service en goede prijs

Snelle service en goede prijs

Super service!

Mooie tuinsets en snelle en fijne service. Ze namen onze oude kapotte tuinstoel mee retour. Hoe geweldig!

Helemaal naar wens

De AVH-Collectie La Dolce Vita hoek platform loungeset (3-delig, aluminium antraciet) is echt een aanrader! Het bankstel ziet er niet alleen prachtig uit, maar zit ook heerlijk comfortabel. De kwaliteit van het aluminium frame voelt stevig en duurzaam aan, perfect voor buitengebruik. Wat deze aankoop voor mij echt compleet maakte, was de uitstekende service. De bezorging was snel en verliep helemaal naar wens – alles werd netjes en zorgvuldig geleverd. Daarnaast is de klantenservice top: makkelijk bereikbaar, vriendelijk en ontzettend behulpzaam. Je merkt dat er echt wordt meegedacht en dat klanttevredenheid voorop staat. Kortom, een stijlvolle loungeset met een hoog zitcomfort én een bedrijf dat zijn service perfect

Zelfs de bezorger had gevoel voor humor!

Als snelle beslissers waren wij aangenaam verrast door de adequate en snelle levering.

Veel koeler in huis, het werkt!

top

Na klein mankement snelle omruiling.

Helemaal Top!

De twee loungebanken zijn netjes geleverd. Snelle communicatie over de bezorging. De chauffeur Laurens konden we de hele dag volgen en wij wisten precies wanneer hij kwam. De sets zijn precies wat wij hadden gehoopt en goede kwaliteit. Echt super!

snel geregeld en betalen bij levering

alles te bewonderen in de showroom en alles wordt snel en goed afgehandeld. bestelling wordt netjes via de mail geregeld en is live te volgen wanneer hij bij jou aankomt, half uur van te voren een telefoontje van de chauffeur wanneer hij bij jou arriveerd, ook het uitladen uitladen en achterom brengen gebeurd door de chauffeur. prima service

Topervaring!

Via chat gpt had ik advies gevraagd over welke zweefparasol ik het beste kon aanschaffen en deze adviseerde mij een merk wat ik op het internet vond bij AVH, waar ik nog nooit van had gehoord. Ik vroeg per whatsapp om informatie over de parasol en direct kwam er een zeer duidelijk filmpje over het product,k klasse! Ik belde daarna met een medewerker en werd ik zeer keurig en professioneel geholpen. Zo ben ik in Numansdorp terecht gekomen waar Laura ons van A tot Z fantastisch heeft geholpen en haar collega ons tekst en uitleg gaf over hoe de parasolvoet in elkaar te zetten, dit mocht ik zelfs filmen, hoe handig is dat. Vanzelfsprekend de parasol aangeschaft en binnen week werd deze geleverd door de vriendelijkste bezorger van Nederland, zo iemand moet je voor eeuwig in dienst zien te houden. Is AVH een aanrader? AVH is dé ontdekking voor mij om vanaf nu alles aan te schaffen wat ik voor mijn tuin nodig heb en bij hen kan vinden. Een groot compliment voor deze firma dat ze zo'n ongelofelijk klantvriendelijk en gedreven team hebben staan! Daar kan iedere ondernemer zeer jaloers op zijn. Ga zo door!!

Ik geniet van mijn nieuwe tuinmeubelen. De winkel in Leiderdorp heefr grote assortiment met de prijzen voor iedereen. Highly recommended!

Fijne service!

Natuurlijk een forse aanschaf. Doe je niet elke dag. Blij met de kwaliteit en service. Thuisbezorgd volgens afspraak waarbij je goed op de hoogte gehouden wordt.

Goede kwaliteit prettige service

We hebben een mooie bank uitgezocht voor op het balkon. Service in de winkel was top. Enige minpuntje is dat men de gadverteerde levertijd van 2-4 dagen niet kan waarmaken. Is ook ambitieus.

Tuinstoelen sneller dan de zon geleverd :)

Nà de digitale bestelling kregen wij al vlot een bezorgdatum-voorstel en stonden dezelfde week onze nieuwe comfortabele tuinstoelen op ons terras. Order, communicatie, levering prima geregeld. Nu nog eventjes wachten op het zonnetje:)

Zoals alles bij AVH

Kwaliteit, degelijk en op tijd en netjes geleverd.

Goede kwaliteit

De tuinbank werd op ons verzoek op een later moment bezorgd, was prima geregeld. De bank was snel in elkaar te zetten en van goede kwaliteit. Blij met deze aankoop. We hebben er wel meteen een beschermhoes bij besteld tegen de regen

uistekend

Een netten jonge man en een hele goede levering Echt een aanrader dus

Prachtige kwaliteit Stoelen voor een eerlijke prijs

zeer mooie kwaliteit Ibiza stoelen verstelbaar zit heerlijk, hadden al dining stoelen en deze hebben we al 7 jaar en zijn nog als nieuw. zee aan te bevelen!!

Mooie collectie

Fijn geholpen en snelle bezorging

Zeer klantvriendelijk

In eerste plaats ontzettend veel keus! Daarnaast worden de spullen zeer snel geleverd door vriendelijke mensen die niet moeilijk doen als ze vijf meter verder mieten lopen. En daarbij wordt er ook goed met je mee gedacht. Dus zeer tevreden!

Een top bedrijf, met snelle en correct bezorging.

Een top bedrijf. In recent verleden Dallas tuinset aangekocht, een top set. Echter met de storm aan van de beschermhoezen weggewaaid en niet kunnen terug vinden. Of te wel een nieuwe aankopen en binnen twee dagen binnen.

Aangekochte tuintafel

Tuintafel besteld bij AVH. Bestelling vlot bezorgt door aardige chauffeur. Montage simpel. Helemaal tevreden. Bevelen AVH aan !!

Fijne tuinstoelen en goede kwaliteit

Fijne verkoper en snelle service

Goed overzichtelijk aanbod

Vriendelijk geholpen bij aankoop

Heb een hele goede ervaring

Prima bedrijf zo tevreden en blij hier kopen

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp