Een showroom model lounge set gekocht via de site. Kwam als nieuw geleverd. Netjes verpakt en snel in huis. Amper gebruik sporen! Erg tevreden

tuin set

snelle levering goede kwaliteit en niet duur heb toch ok daarna 2 kussens besteld en de bezorger heel vriendelijk ga zo door zal zeker nog eens bij jullie bestellen zeer tevreden grtjes tot de volgende ineke uit valkenswaard

Prima service. Geleverd binnen termijn die was aangegeven

Mooie tuinset. Imstructie goed leesbaar en zelfs voor iemand met 2 linkerhanden stond het in 2 uur klaar voor gebruik.

Mooie tuinmeubels met fijne service

We hebben een prachtig loungeset gekocht waar we erg blij mee zijn. Super kwaliteit voor goede prijs

goede kwaliteit

Zeer mooie stoelen

Tevreden

Tevreden over de bezorging. Bij vragen werd je vriendelijk te woord gestaan

Snel antwoord op de bestelling en levering

Behulpzaam en advies over de stoelen die we wilden.

Wat een prutzooi

Na 6 maanden en vele telefoontjes nog steeds geen tafel. Eerst wordt de verkeerde tafel bezorgd , daarna een tafel met stukken verpakt in enkel bubbeltjesplastic... zelfs de chauffeur snapte dit niet. En uiteindelijk: de tafel is er neit meer en komt niet meer. We kunnen de stukke tafel ophalen en het geld retourneren... DAN HEB IK DUS NOG STEEDS GEEN TAFEL!

Super snel en makkelijk

Na dat ik wat voor werk had gedaan om aantal mooie tuinstoelen te kiezen ben ik week later met mijn man terug gegaan . In 30 min keuze gemaakt, stoelen besteld en eerder dan verwacht geleverd gekregen. Super blij met deze mooie stoelen in onze nieuwe tuin! Wij komen binnenkort kort nog voor ander setje kijken

Uitstekend geholpen in de winkel. De bestelling geleverd volgens afspraak.

super kwaliteit, fijne communicatie

wij hebben een rotan loungeset geleverd gekregen. de kwaliteit is super, we kregen er zelfs nog 2 extra kussenhoezen bij. de levering ging soepel, met goede communicatie en vriendelijke chauffeur. Betaald bij levering kreeg netjes een bonnetje.

Goed bestelling foutief maar soepel opgelost

Bezoek aan showroom Prettig ondanks de drukte goed geholpen. Bestelling keurig geleverd door geweldige chauffeur. Alles uitgeladen in de regen. Tafel kwam per post en helaas blad foutief. Gebeld direct geregeld voor omruiling.

Alles compleet geleverd met een glimlach

Keurig op tijd, perfect afgeleverd en gemonteerd. Laat de zomer maar beginnen.

Snelle service en mooie producten

Snelle sevice en mooie producten

Service

Goede service en meedenkend. Ondanks dat er per ongeluk een foutje in de bestelling zat is dit meteen opgelost bij thuiskomst (de order word door een 2e verkoper nagekeken en daarbij de fout ontdekt en er is meteen op geanticipeerd en gebeld). Helaas wel jammer dat er in de winkel niet vermeld word dat je de tuintafel zelf in elkaar moet zetten en als je alleen bent is dit erg moeilijk

Uitstekend, goed bedrijf.

Helemaal goed, we hebben een parasol besteld. De parasol is van zeer goede kwaliteit. Daar waar ik bij veel tuincentra alleen goedekope en matige kwaliteit vond, is dit overduidelijk stevige kwaliteit. Daarnaast een goede service. Duidelijke communicatie over het bezorgmoment. Prima dus en een aanrader!

Top bedrijf

Ruime keuze in de showroom, vriendelijk personeel. Netjes alles thuis afgeleverd.

Super service

Tuinmeubels gebracht en alles was mooi

Super service.

Na het ingraven van de parasolvoet en plaatsen van de parasol bleek de voet een klein defect te hebben. Na een kort contact kregen wij gratis een nieuw onderdeel. Inmiddels werkt alles weer. Wat een service!!! Nogmaals dank.

Goede kwaliteit

Past precies overijn parasol

Wij zijn erg blij met onze parasol. Service en levering ook perfect. Laat de zon maar komen

Kwalitatief hoogwaardige producten

Snelle reactie op vragen, intuïtieve website, makkelijk bestellen en betalen en vlotte levering.

Heerlijke loungestoelen gekocht

Snel geholpen in de winkel door vriendelijke jonge man. Door een brand bij het hoofdkantoor was de bezorging iets later dan gepland, maar dit was vooraf netjes aangegeven. Twee behulpzame heren hebben heel lief geholpen om alles zelf te vervoeren in de auto. Dank daarvoor!

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp