Superblij met onze aankoop

4 nieuwe stoelen gekocht. In woord geweldig. Gratis thuisbezorgd. S middags alles uitgepakt en meteen in slaap gevallen. Zit zo lekker dat ik overweeg er nog bij te kopen v in de serre binnen. Echt waar soms koop je iets waar je gelukkig v wordt en prijs kwaliteit klopt. Bedankt Groetjes katja v ham

prachtige set, goede kwaliteit. 1 in woord top!

wij hebben afgelopen woensdag ons nieuwe tuinset mogen ontvangen. wat ik heel erg fijn vond is dat we hem eerst konden zien in de store in Leiderdorp. dit heeft onze keuze makkelijker gemaakt en wisten wij gelijk voor welk set wij zouden gaan. de bezorging was snel en goed. de bezorger bracht de tuinset(in dozen) zelfs naar de achtertuin, hierdoor konden wij hem snel in elkaar zetten en hoefden wij weinig te tillen. ik raad AVH aan omdat de kwaliteit perfect is, de bezorging nauwkeurig en goed is en omdat wij ook zo goed zijn geholpen.

Snel en duidelijk

Snelle levering en precies wat wij wilden hebben. Betaald bij de chauffeur prima zaak.

Keurig

Duidelijke site, snelle bezorging

Vandaag besteld en morgen hadden we de bestelling al in huis

Een snelle levering binnen 24 uur nadat we hadden besteld en netjes verpakt.

Top!!!

Geweldige serice, mooi kwaliteit En een extra compliment voor onze fijne bezorger Marc!! Hij kwam t niet alleen ( tot 2x toe) brengen maar had ook hele concrete en handige tips .

Prima product

Snelle en duidelijke bezorgtijd

Goed product en snelle levering

product voldoet aan de verwachtingen en is snel geleverd.

volgens afspraak en vriendelijk

volgens afspraak geleverd, vriendelijk en juiste na levering

Vlot, efficient en een mooi kwaliteitsprodukt

Vriendelijke ontvangst in de showroom te Nijkerk, vlotte afhandeling van de order met een toegezegde zeer korte levertijd. Inderdaad zeer vlot en keurig afgeleverd door eigen bezorgdienst met een zeer vriendelijke en behulpzame medewerker. Al met al een een uitstekend ervaring.

Snelle levering eerlijke mening verkoper hij was in alles eerlijk ook al verdiende hij minder geld in verkoop van de tuinsets

Geweldig bedrijf

Wij waren op zoek naar een nieuw tuin set. Bij verschillende bedrijven gekeken maar ook bij AVH Outdoor in Numansdorp. We werden gelijk aangesproken of we hulp nodig hadden. Maar wij wilde eerst zelf rond kijken. Hiervoor kregen wij voldoende tijd. Wij konden echter geen keuze maken tussen twee verschillende tuin stellen. Daarom hebben we advies gevraagd en gekregen. Nadat ons eerst een kopje thee en koffie was aangeboden hebben we met hun advies onze keuze gemaakt. We komen zeker nog een keer terug omdat het assortiment zo groot is dat we waarschijnlijk ook nog een parasol met voet willen hebben.

Mooie materialen, we zijn er heel blij mee.

Ondanks een best lange levertijd hebben jullie het goed gedaan.

Netjes en snel geregeld

2 stoelen gekocht voor bij onze stacaravan en een week later op zaterdag bij de park geleverd. Top Service. De stoelen zitten heerlijk.

Klantvriendelijk en alles correct afgehandeldd

Ik had een hele goede ervaring met Outdoor Tuinmeubelen. Mijn bestelling wer heel snel en goed afgehandeld. De tafel die ik besteld had was volledig naar tevredenheid

Fantastische levering door Theo

Theo heeft een fantastische levering gebracht. Theo was super behulpzaam en zorgde ervoor dat alles direct in de tuin kwam! Daarna met Theo even een bakkie gedaan om te bedanken!

Duidelijk, snel, goed materiaal

Duidelijke site met goed materiaal!!

Heel heel tevreden.

Snelle levering, degelijke verpakking vriendelijke service.Zijn Heel blij met de afwerking van het product en handig in het gebruik. Dank u.

Hele goede ervaring met AVH, reageren super snel en zijn heel vriendelijk.

Wij zijn super blij met onze loungeset. Ze leveren snel. De kwaliteit en prijsklasse zijn ook prima!

Helemaal top

Hadden op zondag een nieuw loungeset gekocht Zou pas in juni geleverd worden omdat er een deel niet op voorraad was De week erna kregen we een mail dat ze hem kwamen bezorgen Netjes met een tijdblok, fantastisch We zijn er super blij mee

Tot nu toe goede service

Probleem met bank mailtje gestuurd en gingen er gelijk mee aan de slag

Fijne klantenservice, snelle levering

Heel fijn dat jullie me gelijk konden helpen en ik nog veel langer plezier kan hebben van m'n meubelen, top!

Prachtige meubels

Communicatie is nog een aandachtspunt moest wel achter de planning aan Maar de meubels zijn perfect Bezorging top! Zou zeker dit bedrijf met ruime keus in tuinmeubels aanbevelen.

Top winkel in Nuenen met goede service!

Heerlijke tuinset in onze veranda. Waar we elke dag van genieten

Alsnog tevreden

In de winkel goede uitleg van de verkoper over de loungeset die we hadden uitgezocht en de koop heeft afgerond Minder tevreden over de 1 e bezorger. Was wel een aardige man, maar moest eerst betalen voor hij de tuinset uit de auto haalde. Helaas werkte zij pinapparaat niet. Ik zei het geld later op de dag over te maken als mijn partner thuis was want de bank app op mijn telefoon werkt niet meer. Nee eerst betalen anders mag ik het niet afleveren. Hij zei wel dat hij met mij wel even naar een pinautomaat wilde rijden zodat ik geld kon pinnen. Dit niet gedaan, stap niet zomaar bij iemand die ik niet ken in de auto. Gezegd dat hij dan maar weer moest gaan en dat de volgende keer iemand met een werkend pinapparaat moest komen. 2 e bezorger kwam al na een week weer. Ook aardige man leverde meteen de spullen op de plek waar ze moesten komen en daarna vroeg hij pas om te pinnen. Over de loungeset zijn we zeer tevreden, ziet er mooi uit en materiaal lijkt stevig.

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp