Prima service, stoelen worden bij defecten direct vervangen. De stoelen zien er perfect uit, echte blikvangers.

Goed advies en alles netje afgehandeld volgens afspraak.

Wij waren opzoek naar louge stoelen voor de nieuwe tuin. Naar AVH in Nijkerk om eens te kijken wat er was. Eerst door de drukte (A28 verbouwing) de showroom gemist. In de showroom genoeg keuze. De verkoper was behulpzaam en vriendelijk maar ook niet te aanwezig. We konden rustig kijken en uittesten zelfs met stoelen door de showroom om te testen. Uiteindelijk door dat de verkoper een foto met een andere kleur liet zien was de keus gemaakt. Zit staan mooi op het nieuwe terras en zitten ook prima. Kortom wij zij heel blij en tevreden met de louge stoelen.

Leuke balkonbank gekocht! Hebben we al veel op gezeten en nog geen moment spijt gehad van onze aankoop. Het was niet goedkoop, maar als je kijkt naar de kwaliteit is het ook niet te duur. Heel stevig en degelijk materiaal! Service is ook goed en de bank werd op tijd en volgens afspraak geleverd. Hier gaan we nog veel plezier van hebben!

Goed zeer vriendelijk

Je wordt goed snel en vriendelijk behandeld

Goede communicatie en service. Hele nette en erg vriendelijke chauffeur/bezorger. Mooie kwaliteit.

Goede kwaliteit tuinmeubelen zetten erg plezierig en goed.

Klant is koning

Product had een onvolkomenheid bij levering. Chauffeur heeft product retour genomen. Wij beiden hebben melding gemaakt van het probleem. Binnen een week een nieuw product geleverd gekregen. Puntgaaf ! TOP.

Klantvriendelijk en goede service

Met mijn moeder van 80 jaar ging in ik naar AVH lokatie Nijkerk, op zoek naar nieuwe tuinstoelen. Een vriendelijke jongeman heeft ons netjes geholpen. Hij nam alle tijd wat erg gewaardeerd werd. De rest van de afhandeling ging ook erg naar tevredenheid, de stoelen werden al snel bezorgd en ook de bezorgster was vriendelijk en hielp bij het uitpakken van de dozen. Mijn moeder heeft al meerdere mensen aangeraden om daar eens een kijkje te gaan nemen.

Mooie kwaliteit producten voor een hele goede prijs

Hartstikke mooie bank gekocht zit geweldig en makkelijk in elkaar te zetten, kortom: een bedrijf met goede producten voor een hele nette prijs.

Prima, service, kwaliteit en prijs. In een woord TOP

In hoogte verstelbare en uittrekbare tuintafel aangeschaft Bezorgt op afgesproken dag en tijd.

Alles uitstekend geregeld!!!

Snelle levering, overleg over levermoment, alles perfect in orde!

Ze zijn prachtig

Hele aardige vriendelijke meneer die de stoelen ook nog eens binnen zette. Hele goede service erg blij mee. Gr. Jenny Hoogelaner.

Prima geleverd, mooie stoel

Op tijd en netjes geleverd, voldoet aan de verwachting!

Super vriendelijk personeel zowel in winkel als de chauffeurs.

Vriendelijk personeel en goede service.

Prima.

Super snel geleverd

Zoals altijd snel geleverd en netjes

Fijn ontvangen op vestiging Numansdorp

Onze nieuwe stoelen opgehaald in Numansdorp vanaf Steenwijk. Daar netjes ontvangen met koffie, samen stoelen ingeladen en teruggereden

Klantvriendelijke klantenservice en hulpzame chauffeurs die keurig op tijd leveren

Probleem met eerste levering keurig opgelost door de klantenservice. Goede indicatie van het tijdstip van levering. Online goed te volgen waar de chauffeur zich bevindt. Prima hulpzame chauffeurs. Montage is eenvoudig. Tevreden met tuintafel, tuinstoelen en prijs-kwaliteit verhouding.

Komen afspraken goed na en zijn zeer goed bereikbaar

Duidelijk en vriendelijkk

We zijn op de nieuwe locatie in Nuenen vriendelijk en goed geholpen, als we voor een nieuwe tuinset gaan komen we zeker bij jullie kijken.

Klantvriendelijke behandeling, goede service, prima product

Mooie stoelen

Mooie stapelbare stoelen gekocht voor op het balkon. Werden prettig geholpen door een nieuwe werknemer die nog wat ervaring moet opdoen.

Uitstekende service

Tijdens het neerzetten was er 1 stoel waar het pootje kleiner of korter was. Een berichtje gestuurd en binnen 1,5 week is de stoel omgewisseld voor een nieuwe. Uitstekend toch

Alicia is een topper!

Uiteindelijk alles prima opgelost door Alicia daar waar een collega het had laten liggen. Echt blij mee, ik kan nu genieten van mijn tuinset. Een prima service dat ik de bank mocht omruilen. Snelle en soepele levering ook.

Vlug en goed verpakt

Heldere communicatie

Materiaal goed verpakt en afgeleverd.

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp