Laden reviews...
1.751 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen geven een duidelijk beeld van snelle leveringen, klantvriendelijk personeel en een sterke prijs-kwaliteit verhouding. Consistentie in service en communicatie wordt herhaaldelijk genoemd. Klanten voelen zich gewaardeerd en komen terug voor herhaalaankopen.
De bestelde parasolvoeten waren niet helemaal in orde. Eén is omgeruild en voor de andere kregen we een compensatie. Dit ging probleemloos en buitengewoon vriendelijk.
8 August 2026
Marijke
Oirschot
Op zoek naar een mooie set meubels voor mijn balkon kwam ik bij toeval bij AVH Outdoor Tuinmeubelen terecht. Ik was verrast door het enorme aanbod en koos een leuke set uit. Binnen een paar dagen werd de set al geleverd. Jammer genoeg bleek in een hocker een fabrieksfout te zitten. Een telefoontje naar de klantenservice en het toesturen van een paar foto’s waren voldoende. Binnen een paar dagen ontving ik een vervangend exemplaar. Wat een TOP service. Deze mooie recensie hebben jullie méér dan verdiend.
Jac
‘s-Gravendeel
Goede communicatie, snelle levering
Herman
Lisse
In de winkel een tuinset gekocht. Rustig rondgelopen in de winkel, keer aangesproken of we hulp wilden. Toen wij een keuze hadden gemaakt werden we gehaast geholpen. Mijn ouders hebben dezelfde set gekocht en blijkbaar waren er een paar opties waar wij niet op gewezen zijn bij de aankoop, zonde. Levering ging even duren, kregen hiervoor geen indicatie. Uiteindelijk werd de tuinset na ongeveer 3 weken geleverd. Je krijgt een mail en kan dat moment goedkeuren, de dag vantevoren krijg je dan een track en trace code. Bij de levering viel het ons op dat bezorgers alleen komen en er zitten echt wel zware spullen tussen... Er was gecommuniceerd dat wij konden pinnen, helaas had de bezorgster geen pinautomaat bij, want die waren op. Gelukkig kon ik snel mijn limiet ophogen en toch betalen, maar dat was wel een ding. Helaas was de tafel kapot gegaan bij levering. Na mailen kregen wij te horen dat deze omgeruild zou worden, maar er werd geen indicatie gegeven hoe lang dit ging duren na navragen. Een paar dagen later kregen wij dan wel weer de mail voor een bezorgmoment en is de tafel uiteindelijk na een week omgeruild. De tuinset zelf is stevig en zit lekker.
Iris
Fijnaart
Grote tuinparasol gekocht via de website. Je gaat dan af op de geplaatste foto s. Product werd snel en netjes geleverd. Zeer mooie parasol, goeie kwaliteit en nog mooier als op de foto s. Zeer blij mee. Een plaatje in de tuin.
6 August 2026
MH
Neerkant
Na een bezoek aan de winkel en uitleg door de verkoper hebben we besloten een loungebank te kopen. Deze werd netjes op tijd geleverd en bij de tuin gelost. De montage was na het uitpakken eenvoudig. De kwaliteit is goed en we genieten nu extra zomers in de tuin! Erg blij mee.
Alexander Besselsen
Harderwijk
Ik ben zo blij met mijn aankoop, Mooie kwaliteit voor een goede prijs en kwaliteit.
Hennie
Julianadorp
Vriendelijke verkoopmedewerkers, goed advies. De tuintafel zou pas na 29 juli kunnen worden geleverd, en dat is 1 dag daarna ook gebeurd, en dat ik prima.
Carel
Zoetermeer
Product goed. Goeie prijs kwaliteit en alles liep volgens afspraak.
Monique
BARNEVELD
Uitstekende services, duidelijke uitleg en bestelling prima verlopen.
L vd Veer
KLAASWAAL
Snel antwoord en snel geleverd
Sies Ostermeijer
Brielle
In maart en juli een bestelling geplaatst bij AVH Outdoor en de tuinset Vegas (2 verstelbare stoel, 2 voetenbankjes, verstelbare 2zits bank), tuintafel Salvador bevallen goed en mooie kwaliteit. In juli overkapping 3x4 met lamellendak beteld en staat mooi. Super blij mee.
Abelien
Boijl
Heel fijn ontvangen in jullie showroom! Super geholpen met een heerlijk kopje koffie! Alles netjes geleverd en nu genieten wij van het prachtige tuinset!
T van der Hoeven
Bergschenhoek
Twee tuinstoelen gekocht, super vriendelijke bezorger. Bezorger heeft zelfs de stoelen in mijn tuin gezet. En ook goede service vanuit het bedrijf. Alles is perfect geregeld.
Corry
Waddinxveen
Groot assortiment tuinmeubelen. We vonden er precies wat we zochten. Op elke vraag kregen we uitgebreide en heldere informatie en uitleg. Verkoper nam er de tijd voor. Levering was, heel prettig, conform de afspraak. Een zaak om in gedachten te houden.
Mildred
Den Haag
Het bestelde is keurig volgens afspraak bezorgd. Ik was heel erg tevreden met de chauffeur. Hele vriendelijke jongen erg behulpzaam en gaf goede tips.
Jan
Brielle
Fijne winkel, deskundig personeel en veel keuze met kwaliteits tuinmeubelen. Even de tijd ervoor nemen en gegarandeerd naar huis met een tevreden gevoel en een bestelling van een prachtige mooie loungeset. Levering binnen een week, netjes bij de deur. Zeer tevreden over AVH Outdoor Tuinmeubelen!
Heleen Vogel
Krabbendijke
Wacht nog op een telefoontje van de planning voor de levering van mijn bestelling. .
Theo
Den bosch
na een slechte ervaring vorige keer een klacht ingediend. Dit hebben ze goed opgepakt en netjes opgelost
Hans
Knegsel
Leuke zaak met veel keuzemogelijkheden. We konden op ons gemak rondlopen en kijken. Uiteindelijk fijn geholpen om een keuze te maken. Bezorgen ging ook prima, chauffeur was er ruim op tijd en heeft alles netjes in de tuin gebracht. Later nog weer terug geweest voor een schaduw doek en ook deze keer fijn geholpen.
GJ Verwijs
Overberg
Zowel in de showroom als telefonisch goede adviezen gegeven. Alles is volgens planning netjes afgeleverd en de chauffeur gaf bij aflevering nog goede adviezen voor het monteren van de onderdelen aan de granieten parasolvoet..... kortom, zeer tevreden!
Jacob
Bunschoten-Spakenburg
1. De verkoper, fijne man, rustig, sympatiek, TOP TOP. 2. De chauffeur van de vrachtauto, helemaal een topper, gopede reclame voor jullie bedrijf, zuini9g op zijn, is jullie visite kaartje. !! 3. Stoel, heel erg blij mee! Misschoen bestellen we er n og 2. FIJNE DAG.
Louk Stevens
Zoetermeer
Omdat de verbouwing uitliep, moest ik de levering 2x uitstellen. Was geen enkel probleem. Kon zelf de leverdatum bepalen. Netjes geleverd en het is een prachtige set, met een uistekende prijs/kwaliteit verhouding! Zeer tevreden klant.
Diana
Dinteloord
Loungeset is degelijk gebouwd en de kussens zijn comfortabel. Tevreden met de aankoop.
3 August 2026
Remon Siahailutua
Hensbroek
Tafel was makkelijk te bestellen, afspraak voor bezorgen werd via de mail gemaakt wat ik handig vond en de tafel werd geleverd door een super aardige chauffeur
3 August 2026
Esther Haens-Snels