Prachtige set

Ik, tuinset, heb lang opgesloten gezeten in dozen in een magazijn. Eindelijk op een dag werd ik opgepakt en in een vrachtwagen gezet. Daar waren nog meer dozen maar geen idee wat daar in zat. Eindelijk na een lange rit stopte de auto en werd ik uitgeladen. Ik hoorde dat de chauffeur vriendelijk praatte. Denk met diegene waar ik nu in de tuin sta. De chauffeur reed weg en ik werd uitgepakt en op het terrasje in de tuin gezeten. Heerlijk, eindelijk uit die doos. Het is een leuk buurtje met open tuintjes waardoor er wel mensen langslopen en mij zien. Ik krijg zoveel complimentjes dat ik er soms van ga blozen. Ik denk dat ze heel blij met me zijn want er wordt veel op me gezeten. Ik denk dat ik hier nog heel lang mag blijven. Was getekend, tuinset

Ondanks dat alles niet in een keer geleverd is een zeer goede service gehad klasse

Een zaak om aan te bevelen Alles klasse geleverd

Fantastische service en mooie producten

Het bestellen ging heel makkelijk. Ook een afspraak maken voor de bezorging ging heel efficiënt. De prachtige houten stoelen en houten bank werden op de afgesproken tijd bezorgd en de vriendelijke bezorger heeft alles op zijn plaats helemaal achterin de tuin gezet. Dat vond ik echt super service! Dank jullie wel. Een zeer tevreden klant erbij.

heel goed.

Mooie bank besteld en snel en goed geleverd. BUITENGEWOON GOED.

Geweldige stoelen

Het een paar geweldige stoelen Ik weet niet hoe ze zich houden maar dat leerd de toekoms me wel Ik heb ze al aan bevolen bij een aantal kennissen Wie weet Groet Ton de Krosse

Top advies, top levering en top producten!

Duidelijk advies gehad in de winkel, netjes op tijd en zeer goed verpakt geleverde tuinmeubelen. Na wat montagewerk ook direct genieten van de nieuwe mooie aanwinsten.

Veel keus, ruime showroom, prima service

Enige is dat de bezorger weg was voor we er erg in hadden. Alle dozen voor de deur en weg was hij. Verder alles top

ging perfect

Zelden gehad dat een bestelling zo nauwkeurig en volgens afspraak werd afgewikkeld. Er werd rekening gehouden met m'n wens qua tijdstip, er kwam tijdige communicatie over precieze tijdstip en van de bezorger die dus lekker vroeg in de ochtend kwam, werd ik helemaal blij. Had duidelijk plezier in z'n werk, en was trots op z'n product !

Het duurde wel, maar nu is alles tiptop in orde

Op ons verzoek is de eerst geleverde set tuinmeubelen (Kota) omgewisseld voor een andere set (Otava). Dat heeft wel zo'n drie maanden geduurd, maar omdat we de andere nog gebruikten, zaten we niet zonder tuinmeubels. Wij hebben gekozen voor een hoog/laagtafel (Pacific) in plaats van de oorspronkelijke voetenbank. Wel hebben we nog een bedrag moeten bijbetalen. Wederom dezelfde, zeer vriendelijke, bezorger. Bij het uitpakken bleek een rug- en zitkussen een afwijkende grijze kleur te hebben. Ook dit is opgelost, drie dagen later de juiste hoezen in huis en de anderen netjes geretourneerd. Jammer dat het met 'horten en stoten' ging, maar uiteindelijk wel tevreden. De set staat mooi, zit goed en de tafel past er prima bij.

perfecte service

Bij de eerste levering was een stoel geschonden, ze hebben mij direct een nieuwe bezorgd.Waarvoor dank bij de vlotte service.

Prettig en snel winkelen

Wij werden heel prettig geholpen hadden ook snel een keuze gemaakt. De levering was eerder dan verwacht De stoelen staan prachtig waardoor we ook vaker buiten zullen zitten.

Tevreden .

Ik ben tot nu toe zeer tevreden . Bestelling en telefoon contact verloopt perfect!

Wat een geweldig bedrijf!

Na een duidelijk en doordacht advies van een heel goede verkoper een zweefparasol aangeschaft. Hoewel ik dacht dat een parasol zo staat, was ik heel blij met de montageservice van Aveha. Samen met de chauffeur heb ik de parasol op een lastige plek geïnstalleerd: hij deed 95% van het heel zware werk en ik de rest. Hij bleef vriendelijk ondanks dat hij de zware voet keer op keer moest optillen. Chapeau voor deze chauffeur en voor Aveha! Nu is het wachten op de zon…..

Een ingeving, een plan. De oplossing gevonden bij AVH!

Waar een plotselinge ingeving toe kan leiden! Na 20 jaar dezelfde indeling van de tuin heeft een plotselinge ingeving geleid tot een compleet nieuw beeld. Het moest anders! Daarvoor had ik twee kleinere lounge-bankjes nodig. Nergens te vinden totdat ik de site van AVH tegenkwam. Ik vond precies wat ik zocht. Voor de zekerheid nog even naar de showroom, het was duidelijk deze bankjes moesten het worden! De verkoper was stomverbaasd dat we zo snel besloten en gekocht hadden. Binnen een week zijn de bankjes geleverd en nog net met de laatste zonnige dagen staan ze te shinen in onze achtertuin. Super blij mee!

Prachtig tuinset

In de winkel super goed en vriendelijk geholpen. Bezorging binnen 5 dagen..TOP! Zeer nette bezorger die ook op tijd was. Al met al hele goede service.

Kwali&kwantiteit

Bij het afleveren van de loungeset vroeg de bezorger aan mij of er iemand was om te helpen sjouwen. Toen ik zei dat ik hem kon helpen keek hij toch even bedenkelijk. Sorry meneer de bezorger maar graag of niet, ook vrouwen kunnen sjouwen!!!

Top kwaliteit en snel geleverd

Zaterdag besteld en vrijdag netjes geleverd

Uitstekende service snel geleverd en ontzettend vriendelijke peroneel

Vorige week zijn we s’woensdag naar AVH in Leiderdorp gegaan om eens te kijken wat zij aan tuinmeubelen hadden staan. Naar wat rond gesneuveld te hebben waren wij er snel uit door combinaties te maken van diverse tafels en stoelen (dat mocht gewoon) hebben wij een mooi tuindinner set samengesteld. Het personeel is erg vriendelijk en we zijn erg goed geholpen door het deskundige personeel, het mooie is ook nog dat zij alles op voorraad hebben staan en dat het een week later al bij ons bezorgd is.

Prima produkt en nette levering

De artikelen werden netjes volgens afspraak geleverd en voldeden aan onze verwachtingen.

Superblij met onze tuinmeubelen

Wij zijn erg blij met onze tuinstoelen, zitten erg fijn, iets hoger zitvlak waardoor ik goed kan opstaan. Ik ben iets flinker en heb last van mijn knieën. Ook compliment voor de chauffeur, was precies op tijd bij ons. Wij wonen in t zuiden van het land.

De aflevering die van mijn kant even een klein probleem leek werd super goed en snel opgelost. Jammergenoeg een verkeerde stoel maar...een mailtje met foto en ook dit werd weer snel opgelost. Er staan nu 4 prachtige stoelen op ons terras.

Heel goed geholpen in de vestiging in Nijkerk. De jonge verkoper dacht goed met ons mee en was uiterst vriendelijk en eerlijk. Wij hadden een dinnerset uitgezocht en hij vertelde dat als de tafel altijd in de felle zon zou staan de planken uiteindelijk wat krom konden gaan trekken. Wij hebben dit gegoogeld en bleek juist te zijn. Een paar dagen later weer teruggekomen en hebben een andere bijpassende tafel bij de stoelen uitgezocht Was op voorraad en binnen een week keurig geleverd. Wij zijn heel erg tevreden en blij met onze nieuwe set.

3 keer aanspraak moeten maken op garantie. Snel en probleemloos. Met elk product kan iets fout gaan, maar hoe een bedrijf iets oplost laat zien of het een goed bedrijf is. AVH lost het snel en kosteloos op

Fijne zaak, mooie spullen, top service!

Een erg fijne winkel waar je alle meubels goed kunt zien. Personeel ook erg vriendelijk en kundig. Levering was erg snel, minder dan een week. Al met al geen slecht woord te verzinnen.

Hartelijke ontvangst, vriendelijk en professioneel geholpen

Goede service en een mooi assortiment

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp