Personeel toppie,afspraken ook toppie

Prima zaak

Ik vind ze goed ze zijn mooi .maar staan.niet buiten.ik gebruik ze voor binnen .niemand ziet.dat het valt niet op dus dat wil zeggen .dat het goede stoelen zijn ja toch

Goede organisatie

Door m'n onervarenheid met de telefoon, ging mij bestelling mis . Echter na een tweede contact liep alles perfect. Mijn dank daarvoor. Groeten Herman .

Keurig en netjes verzorgd

Alles is heel netjes en goed bezorgd,nette medewerkers echt top.

Hele prettige ervaring met uitzoeken en ontvangen van onze nieuwe meubels

Het bezoek aan de winkel was erg prettig en zonder enige pressie om tot kopen over te gaan. We zijn uiteindelijk dan ook drie keer geweest voordat we er uit waren. De spullen zijn snel en goed verpakt geleverd (alle meubels kennelijk uit eigen voorraad van AVH). Ook de levering was een prettige ervaring. We hebben gekozen voor stoelen en een bank van het topmerk 4SO en de kwaliteit straalt er vanaf. Het is comfortabel, weerbestendig en ziet er prachtig uit. Nu hebben we de mooiste tuin set die we ooit hebben gekocht en we gaan er van uit dat we daar lang van gaan genieten. Niet het belangrijkst, maar wel prettig: de prijzen zijn concurrerend!

Top stoelen!

Duidelijke communicatie over levermoment en twee heerlijke lounge stoelen !

Perfect geregeld

Een van de leuningen van onze bank bleef niet meer rechtop staan. Na een mailtje een nieuwe gasveer besteld en nu alles weer perfect in orde.

Top bedrijf, snel en klantvriendelijk geholpen

Goede klantenservice en snelle service

Snelle levering, goede service

Mooie parasolhoes, past goed. En daar komt bij dat het snel geleverd is

Prima service, super blij met de tuinset

De winkel heeft een groot aanbod en veel diverse tuinmeubelen. Voor ieder wat wils. Fijne medewerkers, behulpzaam en vriendelijk. Snelle levering en het allerbelangrijkste; een fijne, mooie tuinset!

Het is zeer mooi in Ibiza!

Heb de Ibiza 9 set gekocht en ben er zeer tevreden mee. Het enige min punt is dat er bij deze set maar 1 koppelstuk per zitdeel is meegeleverd. Voor deze mooie en dure set vind ik persoonlijk 2 koppelstukken per zitdeel bij te horen zitten. Maar na contact gezocht gezocht te hebben heb ik met enige vertraging op de lijn extra gratis koppelstukken gekregen. Top!

Snel duidelijk en prettig . Erg mooie kwaliteit tafel

Snel duidelijk en prettig. Erg mooie kwaliteit tafel voor goede prijs .

Fijne verkoper, snelle levering en alles tot nu toe prima

Onmogelijk lange levertijd en geen communicatie

Wij hebben in juni een tuinset gekocht met de belofte dat er geleverd kon worden begin jullie en met een beetje mazzel zelfs eind juni. Uiteindelijk is het half augustus geleverd zonder enig initiatief vanuit AVH om over Vertraging te communiceren. Alles wat we als we belde te horen kregen was niet waar want ook levering half juli eind juli etc. werd wel toegezegd maar niet gehaald. De uiteindelijke levering was incompleet en deels onjuist. Dat laatste werd uiteindelijk snel recht gezet, maar het voortraject is echt betreurenswaardig en niet passend bij de investering in een tuinset.

Prachtige loungeset – zeer tevreden!

Prachtige lounge set – zeer tevreden! Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe lounge set! De levering was keurig op tijd en de set was zorgvuldig verpakt. De kwaliteit van het materiaal is uitstekend – stevig, weerbestendig en ziet er heel stijlvol uit. Het zitcomfort is boven verwachting; de kussens zijn dik en comfortabel. Montage was eenvoudig en alles klopte precies. We hebben er al veel gezellige avonden op doorgebracht. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een mooie en degelijke lounge set!

Mooie grote showroom met zeer veel soorten tuinmeubelen. Zeer kundig en vriendelijke medewerkers

Mooie meubels

Drukte in de winkel dus duurt een tijd voordat je geholpen wordt. Uiteindelijk bij de bezorging hadden we een niet nederlands pratende bezorger. Er werd gevraagd om te helpen lossen.. gelukkig was mijn man thuis om daarbij te helpen omdat het mij niet zou zijn gelukt. Meubels zijn wel echt top!

Tevreden klant

Vriendelijk personeel, goed advies en een snelle levering!

Geweldig zo alles netjes en op tijd. Duidelijke communicatie. In een zin : GELDIG

Zalig

Na lang zoeken vinden wij eindelijk het tuinset dat wij al lang in ons gedachten hadden. Steeds was er wel iets dat niet paste in het plaatje. Per toeval kwam ik op de site van AVH terecht en de connectie was er snel. Yesss, na lang zoeken eindelijk iets gevonden. De verkoper in Lochristi was verbaasd dat ik onmiddellijk wist wat ik wou zien en uitproberen. En dat is het geworden. De zomer is binnenkort ten einde, maar wij zullen blijven genieten van ons zalig tuinset. Thx AVH.

Gewoon goed

Gewoon goed

Pracbtig spul

Super mooi en snel geleverd

Fantastisch geholpen

Zijn blij met onze stoelen Goede verkoper en mooi op tijd thuisbezorgd

Mooi tuinset en goede communicatie over levering

Veel keuze en goed geslaagd

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp