Een beschadigde stoel super snel omgeruild

Ruime keuze en goede hulp. Niet opdringerig.

Tuinset ook gekocht en na levering ook nog wat quality time met de vrouw met het in elkaar zetten. Was niet moeilijk, vandaar quality time ;-)

betrouwbare service

Mijn tafelblad was gescheurd, binnen 2 jaar. Dat is ongebruikelijk bij dit materiaal. Het duurde even, dat werd ook meteen aangegeven, maar daarna is mijn tafelblad omgeruild. Daar ben ik erg blij mee.

Echt alles goed geregeld en parchtige hoekbank

We kenden het bedrijf niet, maar online gevonden en de mooiste houten hoekbank voor op het terras gekocht. Op tijd geleverd, makkelijk te volgen en artikel was nog mooier en steviger dan verwacht.

Uitstekende service

Prettige ervaring in de winkel door vriendelijke en vakkundige dames...Snelle levering .

Prima geholpen

Wel jammer dat de verkopers te weinig wist, onder andere dat er wel kussentjes in de stoelen hoorde. Volgens haar hoorde deze er niet bij. In de dozen zaterdag er 3 van de 4 stoelen dus wel.

Plezierige ervaring

Fijn geholpen in de winkel en alles is snel geleverd.

Fijne aankoop en super service

Zeer blij met de Valencia dining loungeset. Fijne loungeset met dikke kussen en makkelijk in elkaar te zetten. (Maar een paar schroeven). En verder zeer te spreken over het order proces en de levering. Dag van levering was nauwkeurig te volgen wat de zending was en volgens planning geleverd. Ook een zeer vriendelijke chauffeur/ bezorger. Dus ben over alles zeer goed te spreken. Zeker een aanrader.

Uitstekend geholpen door de medewerkster in de winkel met het uitzoeken van een lounchbank. Snelle leveringen.

Klein onheffenheid ontdekt,geen probleem werd onmiddellijk vervangen binnen een week. Betrof tuintafel.

Behulpzaam

Vriendelijk behulpzaam en eerlijk

Hele mooi stoel

Een prachtig stoel voor een mooie prijs. De levering was ook top.

Netjes geholpen

Zijn goed en netjes geholpen in de winkel De bezorging ging bijna goed App werkte niet zoals was aangegeven Maar na een telefoontje toch opgelost

Geweldige service

Snel en keurig op tijd op de camping bezorgd door een vriendelijke bezorger. Prachtige stoelen en fijne kussens. Ik ben er erg blij mee

Alles mooi geleverd volgens afspraak

Alles mooi geleverd zoals afgesproken. Er bleek wel schade te zijn aan de parasol, maar die werd nadien wel netjes omgewisseld. Wij zijn tevreden.

Super!!!

Goed geholpen vriendelijk personeel. Ruime keuze. Zelfs personeel bij laden super behulpzaam

Zonnig!

Supersnelle levering, communicatie zo helder dat zelfs de zon het nakijken had, en een prijs-kwaliteitverhouding waar je portemonnee óók applaus voor geeft.”. En geloof me: loungen voelt nóg beter als je het doet in twee gloednieuwe stoelen die niet piepen als je beweegt.”

Eind goed, AVH goed!

Het aankoopproces van onze tuinbank en tafel verliep soepele de planning van de levering was even onduidelijk maar we zijn super tevreden over het geleverde materiaal! Top gedaan!

Mooie tuinset, zit erg fijn!

Wij hebben de tuinset nu een paar weken geleden gekocht en zijn er erg blij mee. Hij zit heel lekker zeker ook in combinatie met het voetenbankje en fijn dat de rug leuning verstelbaar is. De tafel is makkelijk in hoogte te veranderen wat heel fijn is. Echt een mooie loungeset die ook als dinerset gebruikt kan worden.

Mooie tafel. Precies zoals omschreven

Mooie tafel, na wat langer wachten op de tafel fijn geleverd en hij was goed ingepakt.

Goedkopen en hele goede tuinstoel Vegas

We zijn erg blij met onze aankoop. Niet duur en de stoel zit heerlijk stevig.

AVH Outdoor Tuinmeubelen, ook voor Indoor dé Store!

Onze loungeset staat te stralen in de buitenkeuken. Het is een prachtige set, een solide frame met stevige kussens. Ook gelijk een loungesethoes mee besteld. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan voorop bij AVH Outdoor Tuinmeubelen. Voor Outdoor maar ook voor Indoor, kun je hier goed terecht! De keuze is reuze én voor eerlijke prijzen moet je bij AVH Outdoor Tuinmeubelen zijn. Echt een aanrader!

Goede voorlichting en goed voor ons gemonteerd!

Een prachtige tuinset zit heerlijk. En een mooie nazomer aanbieding. Goed geholpen door de verkoopster. En snel geleverd volgens afspraak.

Prachtige stoelen en snel bezorgd. Aardige bezorger ook!

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp