Prima product.

Prima product. Montage tekening niet aanwezig. Na telefonisch overleg zouden we terug worden gebeld helaas niet gebeurd. Montage toch gelukt zonder tekening.

Netjes!

Meubelset ziet er netjes uit, zoals de foto's en omschrijving. Ook de jongeman die het bracht was er aardig en ruimdenkend!

Blije en tevreden klant

Mijn bestelling, communicatie en levering volledig naar wens verlopen. Erg blij met de aankoop van mijn tuintafel! De zomer is begonnen.

TOP !

Supermooie tuinbank aan mooie prijs en stipt geleverd met eigen vervoer.

Prijs kwaliteit is optimaal met ook nog eens een prima service.

Mooie kwaliteitsmeubels die ook nog eens betaalbaar zijn. De eigen bezorg- en servicedienst maken dat je er met plezier koopt en AVH zeker aanbeveelt.

Toppie

Snelle levering tot op de gevraagde plaats Mooie degelijke bank en ben er zeer tevreden mee.

Top service!

De tuintafel en stoelen zijn prachtig en de service is snel. We zijn er heel blij mee!

parasol en parasolvoet

Prijs kwaliteit top! Afhandeling en levering verliepen uitstekend. Live tracking die je krijgt is een mooie extra service.

Ongelooflijk vriendelijk en super zonnige service!

24/7 bereikbaar en bij vragen, echt een reactie! Fantastische bezorging en bezorgers, echt een feestje! En de boomstamtafel is mooier dan op de foto’s. Laat de zomer maar komen!

Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Levering snel en als er iets is reageren ze ook snel. De producten die verkocht worden zijn van goede kwaliteit. Prijs kwaliteit verhouding is goed. We zijn erg tevreden.

Mooi product en snel geleverd

goede site en snelle levering

Fraaie kwaliteit en perfecte aflevering

De toonzaal in Numansdorp biedt een geweldig aanbod, waaruit een een keuze naar smaak gemaakt werd. De aflevering was stipt volgens afspraak en de chauffeur zette vakkundig de tafel in elkaar. Gaat weer twintig jaar mee.

Eerst gaan kijken in Leiderdorp, wat een geweldige keuze . Onze keus was snel gemaakt , wij werden heel leuk geholpen door een lieve dame kregen ook lekkere koffie, order opgemaakt nee we hoefden pas te betalen bij aflevering. Netjes orderbevestiging in de mail . 4 dagen later een mail of tussen 9 en 12 uur uitkwam, ja netjes op tijd was de chauffeur er en wij zitten heerlijk op onze nieuwe tuin meubelen

Snelle service!

Vijf dagen na onze bestelling werd alles correct geleverd. We konden de track volgen. Vlotte communicatie.

Prachtige zaak veel keus super vriendelijk personeel toppie

Super personeel zijn meedenkers.

Nette service en op tijd

Gewoon goed

Alles zoals gezien en besproken

goede snelle levering

Goede en stevige parasolhoes

De Platinum parasolhoes is gemaakt van stevig materiaal. De kleur is mooi (antraciet) en de hoes is precies zo lang als de parasol ingeklapt is. Helemaal tevreden, ook met de stipte bezorging.

Goede service!

Prachtig materialen goede afwerking

Goede snelle service na een klein probleem

Er was een kleinigheidje stuk aan een stoel Na een telefoontje met uitleg van onze kant Werd het losse onderdeel heel snel toegestuurd.

Super blij met de tuinmeubels Service vanuit Numansdorp was geweldig Erg tevreden

Klantgericht en prachtige stoelen!

Prachtige stoelen die AVH-outdoor levert. Daarbij snelle en goede service. Ik kreeg de dag na bestelling een voorstel voor levering en de avond voorafgaand aan de levering een tijdslot waarin de stoelen geleverd zouden worden. Echt top! Keurig afgeleverd op de afgesproken tijd. Stoelen zitten heerlijk comfortabel.

Geweldig mooie tafel!

Schitterende betonlookntafel besteld en geleverd! Staat super mooi op ons nieuwe terras!

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp