Ik ben zo blij met ons tuinset, mooie kwaliteit en wat een service, vriendelijk personeel echt geweldig!
Hallo Stella, Dankjewel voor uw reactie en uw mooie beoordeling!
In totaal hebben we drie contactmomenten gehad: - de verkoper (Harderwijk) - distributie centrum - de chauffeur Alle drie habben de volgende kwalificaties: - vriendelijk - behulpzaam - niet opdringerig - relaxed - professioneel Ook zijn we tot nu toe zeer tevreden over onze aanschaf. Hier kunnen andere bedrijven nog wat van leren :-)
Wat enorm fijn om dit te lezen. Bedankt voor uw mooie woorden en de beoordeling!
Ik beveel AVH zeker aan! Super service: gratis verzending van onze tuinstoelen en evt retour (we wonen verder weg), snelle reactie van de klachtenservice en goede prijs-kwaliteit tuinstoelen! Blij mee, laat de zomer maar komen! ☀️
Goedemiddag, Hopelijk komt de zomer snel dat u kan genieten van uw artikelen. Bedankt voor deze mooie beoordeling.
vlotte en snelle correcte levering
Dank u, geniet van de aankoop
samen naar een oplossing zoeken voor betere kussens
Originele beoordeling
als service nieuwe zit kussens gekregen duurde wel duurde wel 6 maanden en wel jammer dat het precies dezelfde traagschuim is die in de kussens is.
Fast delivery, excellent customer service, good quality of materials and good prices
Thanks Gregory! Hope to see you again
Communicatie duidelijk, netjes op tijd geleverd
Fijn om te horen
In de paar mooie dagen die we nu gehad hebben. Hebben we volop genoten dit mooie en makkelijke tuinset.
Super, geniet ervan
Prima loungeset besteld. Erg blij mee. Voldoet aan de verwachtingen en zit heerlijk. Dit alles voor een heel fijn prijsje. Levering verliep vlekkeloos.
Fijn te horen, geniet van de aankoop en laat de zon maar komen
Heel fijn en ontspannend. Snel duidelijk. Geen druk. Maar wel goed advies
Uiteindelijk kiest u en wij helpen waar nodig
Alles afgeleverd zoals afgesproken en op tijd heel vriendelijk !!!
Fijn dit te vernemen, dank u
Goed geholpen, goede info over de set. Kortom aanrader!!!
Super, dank voor de review
Super vriendelijk geholpen in Nijkerk op Goede vrijdag. Werd koffie aangeboden en waren zeker niet opdringerig. 2 mooie tuinstoelen met voetenbankje besteld. Werden 5 april al geleverd door chauffeur Kevin. Stoelen werden netjes buitenom in de tuin geplaatst, zonder dat wij daarom gevraagd hadden. Een en al service!!! Dik tevreden met winkelpersoneel en de chauffeur. Dankjewel
Heel fijn, dank voor deze terugkoppeling
Mooie tuinset en ook een top bezorging. Op de afgesproken tijd en neergezet op de juiste plek
Super, geniet ervan
Prachtige showroom met een grote collectie in alle prijsklasse. Super behulpzaam en vriendelijk personeel. Vlot gratis thuisbezorgd. Dit kom je nog maar weinig tegen.
Super bedankt om uw ervaring te delen
Eerst bij AVH op de site gekeken, daarna de enorme showroom bezocht in Numansdorp, daar zijn we vriendelijk te woord gestaan en konden daar de loungesets zien, vervolgens de loungeset online besteld en deze werd zeer snel en netjes afgeleverd. Kortom beter kan niet.
Beste Johan Ontzettend bedankt voor deze vermelding
De levering was zeer snel en stipt De tafel zat zeer goed ingepakt, echt top Bij het uitpakken van de tafel zat er een plaklaag op de tafel, gebeld naar jullie klantendienst en er werd meteen een product opgestuurd en advies gegeven waarmee ik de tafel kon behandelen, na het gebruik van de juiste producten was de tafel onberispbaar schoon Dank je wel voor jullie advies en goede service
Dank voor het delen van uw ervaring!
stevige stoel ,service prima zoals bij elk product bij AVH.
Goed te horen!
De showroom was geheel gevuld met tuinmeubelen zodat je alles overzichtelijk kon bekijken en de nodige informatie kon krijgen van het aanwezige personeel. Die zeer behulpzaam waren en erg vriendelijk. Onze uitgekozen Tuinset werd dezelfde week al thuis geleverd, en ook weer zeer vriendelijke bezorger die ons alsnog de nodige uitleg gaf. Onze ervaring met AVH Outdoor Tuinmeubelen is dan ook 5 sterren waard. Wij kunnen iedereen aanraden om hier uw tuinset te kopen .
Hier worden we blij van, dank!
Stipte levering. 8 stoelen en 1 tafel. Tafel was beschadigd. Werd 2 dagen later vervangen.
Originele beoordeling
Leuke winkel, veel keuze, vriendelijk personeel en snelle levering
Dank voor de waardering
Netjes geholpen in de winkel waar ze zeker verstand van zaken hebben En ook nog binnen een paar dagen bezorgt. We komen zeker snel weer langs
Top, we zien u graag weer
Onlangs de Vegas lounge set aangeschaft. Ik moet zeggen geen dag spijt tot nu toe. Zit geweldig en relaxt. Hoefde niets in elkaar te zetten. Alles was perfect en op tijd geleverd.
Dit zijn pracht stoelen, een topper in ons assortiment
Geweldig service
Dank voor de review!
Prachtige tafel fijne verkopers en een hele vriendelijke man die de tafel kwam leveren! Echt een prettige ervaring!
Super, zo hoort het ook te zijn
Industriestraat 11-13
3281 LB Numansdorp