Zeer betrouwbaar bedrijf! En klantvriendelijk.

Hier gekocht tuinstoelen. Besteld zonder live te zien , alleen telefonisch overleg geweest. Was exact overeenkomstig de voorlichting. Vriendelijk personeel en kundig. Ook mailwisseling correct. Bij levering was er iets fout gegaan. Ook dit zeer snel opgelost. Aanrader dit bedrijf.

Top service après vente

Supergoede ervaring met AVH Outdoor Tuinmeubelen.

Heb 2x besteld bij dit bedrijf en allebei de keren een snelle levering en super goede service. Zelfs de zware parasolvoet netjes in de tuin afgeleverd.

Goede service, snelle levering

Goede hulp in showroom, nette aflevering. Goede updates over de levering, je kan de chauffeur volgen op de dag van levering. Een bankdeel had schade bij ontvangst, deze is zonder gedoe omgewisseld. Enige wat fout ging is de extra bestelde armkussens, deze waren er niet bij de levering, niet bij wisseling bankdeel. Je hoorde er niets over, dat kan dus beter. Contacteer je klant over wanneer naleveringen worden verwacht.

Beter dan best

Beter dan best, een topservice in Numansdorp, op je gemak kijken. Lekker gezeten op de loungeset met een bakkie koffie erbij. De medewerker was erg behulpzaam. Levering ook netjes en op tijd. Wij zijn er erg blij mee.

Producten uit deze winkel zijn geweldig.

Goede service van deze winkel. Ik vond de tafel die ik kocht leuk - AVH-Collectie Miami lounge-eettafel 90x90xH47-71 cm in hoogte verstelbaar grijs, goede kwaliteit, mooie kleur, compacte vorm.

Toffe aankoop

Mooie tuintafel volledig volgens verwachtingen. Snelle en correcte levering.

Niet alleen geweldige service maar ook heel vriendelijke mensen!!

Wij hadden problemen met een tuinset die we een aantal jaar geleden gekocht hadden. Voetenbankjes werden 2 jaar geleden al kosteloos vervangen en nu 2 jaar later ook de stoelen dezelfde problemen kregen ontvingen we bericht dat we voor het vier jaar geleden betaalde bedrag iets nieuws konden uitkiezen. Top!!

Geweldig assortiment voor de laagste prijs.

Er was een geweldige keus, we werden zeer vriendelijk geholpen en kregen absoluut de laagste prijs. Ook de bezorging was een verademing door een behulpzame chauffeur die een tafel vakkundig heeft gemonteerd.

perfect.

Mooie verstelbare tuinstoel gezien op hun site. De Ibiza XL Lounge stoel. Ik wilde daar een voetenbankje bij, maar die was niet meer leverbaar. Tessa wees mij op een alternatief. Fijn als er met je wordt meegedacht . De stoel eindelijk kunnen gebruiken nu de zon weer schijnt en...hij zit heerlijk. Erg blij met de traploze verstelbare rugleuning. Ik heb weinig kracht in mijn handen en dit gaat moeiteloos. De kussens zijn heerlijk dik. Dit in combinatie met de voetenbank, is het genieten. De armleuningen zijn breed genoeg, alleen vind ik ze te hard. De ribbels staan in je armen. Ik heb het opgelost met een dikke lap stof en dat voldoet uitstekend.

Heerlijke relax stoelen.

Correcte levering makkelijk zelf te monteren en zitten in comfortabele houdingen.

Top winkel

Kwaliteitsvolle meubelen en prima service. Snelle levering

Uitstekend!

Mooi product! Snel geleverd voor de beste prijs

Plezierig en niet opdringerig.

Plezierig en niet opdringerig geholpen.

Goede spullen . Vriendelijke bezorger niets is te veel.

Zie boven

Ondanks eerdere aankopen helaas niet te vinden in het klantenbestand. Nieuw aangemaakt. Prima.

Steengoed advies van m'n buurman. Keigoed geholpen door verkoper en magazijnmedewerker. Zo zwaar als een rots. Ik heb het over onze verrijdbare parasolvoet. Prima! :)

3de keer besteld

Dit was de derde tafel die we besteld hebben bij avh outdoor. Perfecte service. Er wordt goed gecommuniceerd over de levering .

Zoals Stromae " Formidable"

Bij aankoop van 4 tuinstoelen in filiaal te Oostakker : vriendelijke bediening , goede uitleg, vlugge en vlotte levering. Vriendelijke en behulpzame chauffeur, stoelen heel netjes ingepakt.Gewoonweg TOP !!! Heb de indruk goede kwaliteit en stoelen zitten comfortabel . Bedankt

Topaankoop voor totale ontspanning!

De hangstoel is helemaal geweldig! Snelle levering en prima afleverservice. Simpel in elkaar te zetten in 10 minuten. Stoel is van prima kwaliteit en zit uit de kunst!!!! Ben er heel blij mee!!!!

AVH ons zonnetje in deze natte en koude zomer ☀️☀️☀️!!

Ondanks het slechte zomerweer toch op zoek gegaan naar een mooie en goede bbq om heerlijk te gaan barbecueën onder onze overkapping. Na een lange zoektocht vonden we een mooie Boretti in een zaak, maar helaas een voor ons te lange levertijd. Vervolgens kwamen we online bij AVH terecht. Waar we ook nog netjes en naar volle tevredenheid konden onderhandelen over de prijs. Vervolgens werd er ook nog eens snel geleverd. Toen we met de ontsteking nog wat hulp nodig hadden waren ze ook erg vriendelijk in het zoeken naar een oplossing! Een mooi bedrijf waar service bovenaan staat!!

Zeer fijn contact met personeel

Goed en vriendelijk geholpen. Goede adviezen, voorraad en perfecte service .

Echt een toptent

Gemakkelijk telefonisch besteld. De chauffeur belde keurig 30 minuten voor aankomst en hielp nog even om te tuinset in de achtertuin te zetten. Echt een aanrader ! Bedankt

Hele goeie ervaring

Ontvangst was prima. Kregen gelijk koffie en werden perfect geholpen. Genoeg keuze en konden zeker slagen. Zeker een aanrader en snelle levering.

Fijn bedrijf.

Prachtige zweefparasol gekocht. Klein probleempje maar was super snel opgelost. Uistekende service.

Geen top weertje op moment van levering maar super tevreden met onze aankopen !

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp