Geen top weertje op moment van levering maar super tevreden met onze aankopen !

Ruime keuze en degelijke kwaliteit

Zijn goed ontvangen in toonzaal. Hebben verstelbare tuinstoelen gekocht die we zo mooi vonden dat we ze na levering binnen gezet en gebruikt hebben omdat het buiten te slecht weer was en steeds regende

Perfecte duurzame tuinbank, levering en service

De titel zegt het al: wij zijn heel tevreden met het product, de levering en de service achteraf.

Uitstekende service gericht op kwaliteit

Super service waarbij ik zo weer opnieuw wat zou gaan halen

Prima service van deze firma

Prima voorlichting. Afhandeling keurig. Levering zoals aangegeven. Mooie producten. Voor elke portemonnee is er een set te vinden. Veel diversiteit in stijlen. Prettige rustige showroom. Je komt ogen te kort. Wij zijn zeer tevreden.

Er was een een probleem wat goed was opgepakt en hopelijk goed word afgehandeld.

Gemakkelijk besteld, veilig betaald, snel geleverd en leuk meubelstuk

Vriendelijke en behulpzame medewerkers met een goede vakkennis

De medewerkers zijn vriendelijk zonder opdringerig te zijn en geven op vakkundige manier uitleg over hun producten. De prijs-kwaliteitverhouding is prima en de communicatie goed.

Vriendelijke en snelle service!

Ik beveel het aan bij vrienden en familie!

Prima geholpen, snel afgeleverd en kwaliteit die helemaal voldoet.

We zijn er blij mee.

Correct

De aankoop werd correct afgehandeld .

Kwaliteitsproduct geleverd onder de paraplu van een grote mate van klantvriendelijkheid en adequate

Super op alle fronten!

Ongekende service!

Ongekende service, ook nog na 2 seizoenen bleek dat op diverse plekken de naden waren losgekomen van onze tuinsethoes. En wat denk je, foto's gestuurd daags erna email met de mededeling dat een nieuwe hoes wordt toegestuurd. Menig vedrijf mag hier een voorbeeld aannemen. AVH-OUTDOOR bedankt.

Blij met aankoop en service

Bestelde parasol is snel geleverd. helaas met een defect maar dat is netjes opgelost. Prijs en kwaliteit zijn prima. AHV heeft leuke acties en vraagt niet de hoofdprijs! Een aanrader, ook vanwege de grote showroom.

Heel correcte levering en professioneel personeel.

Mijn ervaring, de eerste levering was in orde na het uitpakken van ons materiaal bleek er 1 zetel verkeert te zijn . Maar de mensen hebben dat heel professioneel opgelost waarvoor dank. De levering van de juiste zetel is vlekkeloos verlopen nog maal dank. MVG Roger.

Meubels sneller geleverd dan verwacht, bij levering was er een onderdeel fout geleverd, dit was binnen de 5 dagen omgeruild. Ondertussen al 2 keer besteld bij avh outdoor en lan deze winkel zeker aanraden. Top!

Gedeelte bestelling vergeten af te leveren ,maar uiteindelijk alles in orde gekomen !

Tijdens afleveren bestelling had de chauffeur een gedeelte NIET afgegeven ... na telefonisch overleg én de belofte dat het ontbrekende item alsnog zou worden geleverd is dit uiteindelijk ook gebeurd , waarvoor dank !

Ik ben bijzonder vriendelijk geholpen door een mevrouw.

Vorige week waren wij in Numansdorp voor een eettafel en twee stoelen op het achterdek van ons schip. We hadden nogal wat ideeën en twijfels. Maar de mevrouw die ons hielp heeft ons heel aardig, geduldig en deskundig geholpen. Zonder haar waren we niet tot de keuze gekomen van hetgeen we nu hebben staan en waar we heel blij mee zijn. Alle visite die we gehad hebben vinden het ook erg mooi. We maken veel reclame voor jullie. Met vriendelijke groet, Kees Edel

Geweldig.

Bij toeval in het bedrijf gekomen via een site. Zulke mooie tuinmeubelen bij elkaar . Vriendelijk personeel en zeer snelle levering . Top.

Helemaal tevreden.

Jullie hebben een super mooie parasolvoet geleverd. En bovendien werd ik door jullie bezorger Pieter geweldig geholpen voor het monteren van de onderdelen. Kopen bij jullie is een aanrader.

fantastische klantvriendelijkheid

We hebben heel lang in de winkel tijd in beslag genomen van de verkoopster en haar enthousiasme (en geduld) hebben ook n beetje onze keus bepaald. Behulpzame bezorger etc. Goed bedrijf Danny en Karin

Mooi en snel geleverd

Snel geleverd en mooie kwaliteit! Erg blij mee.

ontspannen sfeer het doe maar gewoon is hier heel toepasselijk

leuke eerste ontmoeting met het personeel ,heerlijke ontspannen sfeer met een bakkie erbij goede deal gesloten ,komt ook dat wij niet zo moeilijk doen natuurlijk maar gingen lekker mee met de grappen en grollen maar wel gewoon serieus gedeald

snelle, en vriendelijke service en levering

Vriendelijke en mee-denkende verkoper in de vestiging Lochristi. Goed geholpen met het bekijken van de mogelijkheden. Goede en snelle service.

Goede overzichtelijke site, met realistische foto's. De stoelen die wij hebben besteld, zijn prachtig. De levering was keurig en op tijd.

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp