snelle, en vriendelijke service en levering

Vriendelijke en mee-denkende verkoper in de vestiging Lochristi. Goed geholpen met het bekijken van de mogelijkheden. Goede en snelle service.

Goede overzichtelijke site, met realistische foto's. De stoelen die wij hebben besteld, zijn prachtig. De levering was keurig en op tijd.

Mooie loungetafel.

Tafel werd geleverd met 2 afgebroken poten, waarschijnlijk ontstaan tijden het transport. Binnen een paar dagen werd deze opgehaald en vervangen door een nieuwe. Prima service. Had reeds eerder 8 tuinstoelen hier besteld, deze werden prima afgeleverd.

Correcte prijs en levering!

Van zodra we bij AVH een parkbank hadden besteld, werd deze snel en met een perfecte service afgeleverd.

Goed ontvangen

Het was netjes verpakt en alles was compleet

Gewoon zoals het hoort waar voor je Geld.

Erg prettig, en goed te word gestaan.

Snelle reactie, prachtige artikelen

Heel veel keuze, prachtige artikelen. En snelle reactie als er iets niet in orde is wordt dit direct geregeld klantenservice is klantvriendelijk en flexibel. Zeker de moeite waard!

Snel en prima

Hoes gekocht voor mijn loungeset. Ik vind hem wel een beetje groot, maar wel makkelijk. Goed op te vouwen in het zakje.

heerlijk ontspanned net als mijn stoel

Mooie ruim opgezette winkel in Numansdorp .De moeite waard om naar toe te rijden. Geen gedram van verkopers ze laten je lekker je gang gaan ,maar als je een vraag wil stellen zijn ze in de buurt met een duidelijk antwoord . Meestal beslis ik niet direct tot aankoop dat moet even sudderen ,maar Jary 1 van de verkopers hielp me zo prettig dat ik happy met twee stoelen naar huis ging.(ibiza xl dining) Ze zitten heerlijk en hebben een prachtige uitstraling.

Set ziet er nu nog goed uit.

Helaas binnen 2 maanden 2x kussen retour moeten sturen omdat de knopen los zitten. Voor de rest ziet de tuinset er goed uit, de tijd zal het leren. Hoop dit over 1 a 2 jaar nog te kunnen zeggen. De levering was verder top. Hadden de set zeer snel in huis. Kussens snel gerepareerd terug ontvangen. Voor het ongemak een fles voor mijn kussens ontvangen.

Vlotte service

Bestelling netjes geleverd. Op vragen per mail kreeg ik snel antwoord. Prima dus! En ja het blijven mooie tuinmeubelen van 4 SO! Nu de zon nog en genieten maar!

Prettig winkelen en super service bij AVH Outdoor!!

Betrouwbaar mbt afspraken en snelle levering!

Mooi tuinset en goede bezorgservice

De tuinset werd snel geleverd en ziet er mooi uit. Het in elkaar zetten was eenvoudig en alles was goed verpakt.

Supersnelle levering en omdat we een beschadigd meubeltje in de verpakking hebben gekregen werd dit binnen een week vervangen voor een nieuwe.

Super winkel, super mooie set

Heel veel keus, mooie tuinsets, en goede service. Heel snel thuis bezorgd...

Veel, keuze, scherpe prijs en prima service

Goede kwaliteit/prijs verhouding, degelijke producten en zeer vriendelijk/kundig personeel als Wilma

Aanbevelenswaardige winkel met een goede kwaliteit/prijs verhouding, degelijke producten en zeer vriendelijk/kundig personeel als Wilma. Ruime showroom met veel diversiteit en genoeg keuzemogelijkheden.

Goede service, werd aan de tuinzijde afgeleverd.

top kwaliteit ultrasnel geleverd

mooie deal , prachtige teak tuinstoelen in zware uitvoering

Erg goede service

Duidelijke communicatie goede service. Mooie stoelen erg blij mee.

Wat een super mooie tuinmeubelen…. Zeer tevreden

Vriendelijk, kennis en eerlijk

We werden vriendelijk en met goed advies te woord gestaan. Zelfs toen het druk werd bleef de aandacht bij de klant.

Vriendelijk bij aankoop en snelle service!

Vriendelijk bij de aankoop van loungeset, snelle levering en nette service.

Uitstekende kwaliteit

Mooie loungeset gekocht en keurig afgeleverd door de chauffeur en netjes in de achtertuin gezet en zelf gemonteerd en wij zij er heel en dan ook heel blij mee.

Snel en vakkundig

Een hele snelle levering van ons tuinset. Goed advies over hoe het beste het tuinset te onderhouden. En bij een probleem een snelle en goede oplossing.

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp