Uitstekende kwaliteit en service

Snel en netjes bezorgt . Goed verpakt. Prima product

Met de hulp van AVH kan je volop genieten van de zomer!

AVH is the place to be voor alle tuinmeubelen en terrasinrichting. Zelfs als je onvoorbereid het barbecueseizoen induikt staat AVH voor je klaar, de levertijden zijn immers erg kort. En als je nog niet zeker bent van je keuze, kan je gewoon de spullen in het echt zien in de grote showroom. Neem zeker eens een kijkje op de sale-pagina, daar kan je mooie tuinsets scoren voor fantastische prijzen.

Heel mooi longest gekocht en eettafel met 4 stoelen. Alleen één stoel ontbrak en een paar ringetjes van een stoel. Gelijk gebeld onderdelen werden opgestuurd en de stoel wordt na geleverd. Maar hele goede service. Heel blij met ons tuinset.

Snel in huis!

Woensdagavond tafeltjes van 4SO besteld en vrijdag al in huis. Lekker snel!

Vriendelijke mensen to service

Vlot, vriendelijk, behulpzaam. Goede service.

Heldere communicatie & een.goede bezorging

Heldere communicatie & een goede bezorging.

Super mooie producten. Snelle levering en de chauffeur heeft het ook nog netjes in de tuin gezeten.

Goede service en snelle levering

Goed geholpen in de winkel en onze tuintafel werd snel geleverd.

Top, zowel de stoelen als de levering!

Makkelijke site om op te bestellen. De levering/bezorging kun je helemaal volgen via de site. Erg praktisch! Nette knul de Chauffeur!

Geweldige service

Zweefparasol aangekocht en op de afgesproken dag geleverd. Maar bij het monteren bleek een onderdeel te ontbreken. Gebeld onmiddellijk contact zonder urenlang wachtmuziekje. Mail met foto’s verstuurd. De volgende dag antwoord dat het onderdeeltje verzendklaar was. 3 dagen later (omwille van weekend) ontvangen. Perfecte service zonder morren. Super bedankt

super goed contact omtrent de levering, heel blij met de parasol

We werden gecontacteerd om af te spreken voor levering, en zijn vlot tot een overeenkomst gekomen, goed en veilig afgeleverd, heel tevreden met onze nieuwe parasol

Parasolletje op ons bolletje!

Snelle service, heldere communicatie en vriendelijke levering. Op het terras blinkt nu een groot zweefparasolletje voor op ons bolletje; helemaal blij mee!

Supersnelle levering!

Fijn geholpen Goed advies En zeer snelle levering, ondanks de hoosregen! Chapeau

Super vriendelijk geholpen in Numansdorp, zowel in de showroom als het magazijn!

Ondanks de internetstoring werd ik onwijs vriendelijk geholpen door het personeel. Heel ruim aanbod en fijne service, erg tevreden!

Goede produkten

De stoel en de hockers zitten goed en passen perfect bij elkaar.

Geweldige parasol en een fantastisch bank

Snelle levering! Parasol is met instructie goed zelf in elkaar te zetten. De bank is helemaal gemakkelijk.

Helemaal top

Heb het als heel prettig ervaren goede website snelle levering en netjes volgens afspraak precies op de afgesproken tijd geleverd . Fijn dat je de chauffeur kunt volgen je weet wanneer hij voor de deur staat dus alles in orde.

Snelle service, zeer goed prijs kwaliteit

Snelle reactie op vragen snelle levering Goed product voor een goede prijs

Top product, en goed geleverd.

Het is een top producten en goed en netjes geleverd achterin de tuin.

Super , wanneer er iets niet in orde was werd het onmiddellijk recht gezet.

Er was een zetel niet in orde en hij is zonder zorgen omgeruild

Perfect te woord gestaan en perfect afgeleverd

Zeer goede service

Zeer goed prijs en kwaliteit en snelle correcte sevice.

Zijn zeerblij met ons loungeset die binnen aantal dagen al in onze tuin stond goede service met brengen ondanks het warme weer!

Fijn geholpen in de winkel en uiteindelijk lekker genoten van de nieuwe tuinset zo met de lekkere zomerse dagen!

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp