Prachtige en kwalitatief zeer goede verstelbare tuinstoelen en voetenbankjes. Met stoelcovers. De nalevering ging naadloos en met geweldige track en trace. Wanneer we weer iets nodig hebben kloppen we zeker opnieuw bij jullie aan!

Blij met onze stoelen.

We moesten er (helaas) wat langer op wachten dan in eerste instantie was gemeld. Maar uiteindelijk keurig geleverd. De montage van de eerste stoel was even puzzelen, maar daarna gingen het vlot. Dat het mooie weer het vervolgens even af liet weten, daar kan AVH natuurlijk weinig aan doen. We hopen binnenkort toch echt te genieten van deze stoelen. Wel fijn dat er bij ons a.s. zaterdag oud papier en karton wordt opgehaald. Dat is best een flinke stapel geworden en voor het plastic geldt hetzelfde.

Goede koop

Duidelijke site, goede foto’s. Vriendelijke klantenservice. Snelle levering. Heel tevreden met onze mooie nieuwe stoelen

Fijne en snelle service!

In de showroom een loungeset gezien voor een bepaalde prijs, op de site was deze € 200,- duurder. De set mogen aankopen voor de prijs die in de showroom stond.

Gewoon topservice.

Gewoon topservice.

Parasol met probleem geruild zonder probleem!

Onze nieuwe parasol ging niet open zoals het hoorde. Na enkele over en weer mails gebeurde een omruiling. Moet wel nog testen of deze ok is , wacht op beter weer en minder wind. Maar ik heb er wel vertrouwen in. Na verkoop service is top.

Behulpzaam, snelle levering en geweldige meubels

In de winkel in Numansdorp super goed en netjes geholpen. Goede informatie gekregen over de verschillende soorten meubels en alles kunnen bestellen. Levering binnen 1 week en tafeltje was niet leverbaar maar is ook nageleverd binnen 5 dagen! Het set fortaleza zit heerlijk en is netjes afgewerkt. Avh Numansdorp zeker een aanrader

Hele vriendelijke medewerkers

Heel plezierig geholpen

Goede service, maar levering mag sneller

Ik wist van tevoren niet hoe lang het zou duren voor ik de bestelling zou ontvangen. Alles was goed geregeld, maar het duurde wel langer dan ik gewend ben.

Uitstekende producten, uitstekend geleverd!

2 prachtige houten tuinstoelen met tafeltje, zeer goed en mooi afgewerkt, zeer correct verpakt en afgeleverd. Heel blij mee.

Slechte klantenservice

Tafel beschadigd afgeleverd, verkeerde poefjes. Klantenservice zou contact opnemen voor nieuwe, niet gebeurd. Een week verder , reageren niet op mailtjes en nog geen nieuwe artikelen ontvangen zoals werd beloofd binnen 2 dagen. Erg slecht!

Geweldig product en prima levering!

Prima tafel ziet er degelijk uit! Mooie kwaliteit

Zeer goede en vriendelijk service

Erg goed, klantvriendelijk, prima behulpzame chauffeur

Stoel zit goed, in elkaar zetten voor iemand met 2 linkerhanden zou probleem kunnen zijn.

Lekkere zit, aanleveren als bouwpakket is minder goed.

Tot op het balkon bezorgd.

De parasolvoet was loodzwaar. Gelukkig heeft de jongeman hem naar het balkon gebracht. En daar loopt de parasolvoet op rolletjes!

Zeer mooi product, super snel en bekwaam geleverd!

AVH outdoor tuinmeubelen is goed telefonisch en via Whatsapp bereikbaar. Er is voor een bijzonder goede prijs, een zweefparasol met voet en hoes afgeleverd. De chauffeur heeft ons prima geholpen met het plaatsen van de zware parasolvoet in de tuin, en gaf ons nog wat tips. Ook heel fijn dat de vrachtwagen goed te tracken was op de leverdag zelf. Ons pleegzoontje van 3 was alleen wel verbaasd: ‘echte vachtwage niette blauw!!! Maar dat werd helemaal goed gemaakt door de chauffeur, omdat hij geduldig uitlegde hoe de laadklep omhoog en omlaag ging. Super service!!!

Mooi tuinset

De levering ging moeizaam maar uiteindelijk is alles goed gekomen. Eerst werden er maar 2 stoelen geleverd i.p.v. 4. Bij de 2e zending bleek dat 1 stoel een kromme poot had. Na een week is deze stoel omgeruild voor een nieuwe. We zijn zeer tevreden met het tuinset en met de verkoopster in Leiderdorp.

Werden in showroom goed geholpen. En chauffeur die het kwam leveren ook zeer vriendelijk na een lange rit.

Goed geholpen, en een goede service

Snelle levering en netjes

Perfect niets dan log

Wij zijn ontzettend tevreden over de hulp bij de verkoop en de bezorging

Perfekte service

Zeer professioneel

Gewoon goed

Op tijd bezorgd

Mooi en goed bedrijf, kwaliteit is perfect. Ga zo door!!!!!

Goede service en snelle levering

Heb veel plezier van mijn bestellingen. Een mooie parasol die zo werkt en eruitziet als op de site en een mooie zware granieten voet. Deze werden allebei, snel en op afgesproken tijd afgeleverd. Waarbij de zware parasolvoet zelfs in de tuin afgeleverd werd, dus geen onnodig sjouwen. Helemaal top AVH Outdoor en Tuinmeubelen.

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp