Een aanwinst voor ons terras !!

AVH heeft een schitterende tafel met 8 luxe stoelen geleverd. We genieten er iedere dag van en het is een eyecatcher voor ons terras! Bedankt AVH-ers!!

Fijne en duidelijke service

In de winkel werden wij goed geholpen bij de aanschaf van onze tuintafel. De keuze viel op de Krista tafel mede omdat deze uit massief Teak hout is gemaakt en niet zoals bij velen van samengestelde planken. De tafel is snel geleverd, waarbij de bezorger meedacht om de zware tafel op een makkelijke manier bij ons op het terras te krijgen.

Prima door iedere werknemer geholpen

De stoelen zijn meer dan prima

Goede overzienbare winkel.

Alles is goed te overzien en we zijn zeer vriendelijk en fijn geholpen.

Uitstekende service

Heb je een vraag word je goed geholpen, zijn er problemen ontstaan met de producten die je gekocht heb, oplossingen om dit te verhelpen is geen probleem. De service van AVH OUTDOOR is TOP

Super top aankopp

Als hel vlot en snel verlopen, op 3 dagen geleverd, zelfs op een feestdag. Mooie tuinset aan lage prijs

Super Store

Very friendly, good explanations , it was Not my First purchase, but for sure it will Not be my Last purchase.

Heel mooie lounge zetels

Vorige week werden onze 2 lounge zetels afgeleverd en ze zitten zalig. Wel is er een kleine beschadiging aan het riet, maar toen ik dit aangaf, werd er niet op gereageerd. Over de kussens nadien wel nog naar volle tevredenheid contact gehad met het klantencenter. Afleveren betekende wel enkel dat de grote zware doos op het gazon werd achtergelaten, heeft me nog behoorlijk wat moeite gekost om ze uit te pakken en de zetels op zijn plek te zetten.

Snelle levering en na zending van pootdop die ontbrak

Excellent!!!

Alles volgens afspraak, op tijd geleverd. Uitstekende track en trace. De chauffeur heeft me nog een handje geholpen. Klasse!!

Zeer vriendelijk, zeer te vrede.

Ik ben te vrede klant! Ze hebben alles goed geregeld.

Als is volgens afspraak verlopen. Prima service . .

Stralend goed

Goede en duidelijke website. Thuis bezorging zeer vriendelijk en kundig.

Uitstekende service!

Een paar tuinstoelen besteld. Super snel geleverd en werden netjes op de hoogte gehouden waar de chauffeur zich bevond Heel erg blij mee!

Geweldige service, en snelle levering Top bedrijf

Tuinbankje besteld, deze werd tussen de afgesproken tijd van 9.00- 12.00 u geleverd. Bankje voldoet aan onze verwachting.

Gewoon goede service

Van bestelling tot levering gewoon alles netjes volgens afspraak

Mijn ervaring niet in één zin, maar in één woord ; 'Prima'

Goede website, enorm assortiment, scherpe prijzen en prima afhandeling en bezorgingstraject.

Mooie loungeset, snel geleverd

Mooie loungeset, snel geleverd

Super bezorger en goed afgehandeld

Goed afgehandeld door Sander en de bezorger was vriendelijk en behulpzaam en netjes super.

top

vlotte levering en correcte afspraken

Zeer tevreden en snel geleverd

We zijn zeer goed begeleid door Daan in Lochristi, hij nam ruim de tijd om stoelen te verplaatsen bij de juiste tafel. De tafel is tamelijk zwaar waardoor het moeilijk was ze tot op het 1e verdiep te krijgen. Het blad is uit een stuk, enkel de poten nog aan te brengen. De stoelen zijn prachtig en leuk dat ze verstelbaar zijn. Zaterdag alles besteld in de winkel en donderdag al geleverd door zeer vriendelijke Canadese chauffeur dir nu in Belgie woont. Top service dus en zeer tevreden.

Ze houden zich aan hun woord

2 stoelen waren beschadigd van de 8 geleverde. Ze werden netjes gecrediteerd . Bij nieuwe stock half mei 2023 opnieuw 2 stoelen besteld aan de prijs die we toen betaald hebben, om onze tuin - set volledig te hebben zoals oorspronkelijk de bedoeling was.

Zeer snelle levering, tor in de tuin!

Bedrijf is goed bereikbaar voor vragen. Zeer vriendelijk. De bestelling is snel geleverd en alles in prima staat.

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp