Correct

De levering was een hobbelig parcour, maar alles kwam tot een goed einde.

In één woord TOP!

Alles verliep netjes: Een zeer vriendelijke en behulpzame verkoper; het mailverkeer met de link om het juiste uur van aflevering te kunnen volgen. Een heel vriendelijke, behulpzame chauffeur. Ik ben zeer blij met mijn aankoop en beveel AVH zeker aan.

Prettige showroom in Nijkerk.

In Nijkerk hebben wij onze nieuwe ronde houten tafel gekocht. Voor ons een prettige winkel, waar we tijdens een kopje koffie alle soorten en maten tafels konden uitproberen. Alles in een loods, lekker overzichtelijk, geen trappen, geen paadjes (waar je moet lopen). Bezorging was goed verzorgd en het was helemaal ok gegaan als de administratie van de voorraad op orde was geweest. Uiteindelijk is de tafel keurig na 4 weken bezorgd. Het zelf in elkaar zetten van het onderstel was nog wel even een dingetje. De driepoot kostte ons wat hoofdbrekens, maar ook dat is gelukt.

Is prima

Goede tijdsaanduiding van levering Gezellige vriendelijke bezorger Goed en prachtig spul raad het iedereen aan om eens op jullie webshop te gaan kijken

Een goede zaak met veel keuzes.

Mijn ervaring is dat we heel goed zijn geholpen. De verkopers dachten goed mee. Het is dan ook gelukt om een passende tuin set aan te schaffen.

Zeer vriendelijk geholpen en levering snel en volgens afspraak

Nette winkel met vriendelijk personeel.

Snelle en correcte levering

De bestelde tuinstoelen werden snel geleverd, binnen het aangegeven uur. De stoelen zijn zeer mooi, en lijken in ieder geval van degelijke kwaliteit.

Ik heb een stoel voor m’n moeder besteld. Ze is er superblij mee. Snelle levering, uitstekende track&trace en een leuke prijs

Zeer goede kwaliteit en snelle levering

Vriendelijke behandeling en goede service

Bij aankoop / levering van onze loungeset bleek dat 1 stoel helemaal scheef was. Tevens was van één kussen de knoop los. Netjes een afspraak ingepland en werd er zonder problemen een nieuwe stoel en kussen geleverd. Tot nu toe zeer tevreden

Vriendelijk en vakkundig geholpen

Een vriendelijk mevrouw die alle tijd voor je neemt om ook een indruk te krijgen van de gezins situatie om daarna de vele mogelijkheden te bespreken en laten zien. Totaal geen opdringerigheid en ook tijd voor een kopje koffie en een glaasje limonade voor onze kleindochter. Met plezier uiteindelijk gekocht wat wij wilden.

Alles prima zoals beloofd

Duidelijk goed en volgens afspraak.

Goede communicatie en nette levering.

Mooie parasol gekocht met toebehoren. Levering was snel en correct. Ook de communicatie over de levering en diens tijdstip was zeer netjes.

zeer klantvriendelijk

Bij aankomst in AVH-Numansdorp blij verrast door enorme collectie tuinmeubelen. Vrijwel direct werden we in de watten gelegd door een medewerker die een welkomstkopje koffie of thee aanbood op de plek waar we liepen. De opname van de bestelling en de begeleiding bij de aflevering liep perfect. Een minpuntje (daarom geen 10) is dat de tafel demontabel werd bezorgd zodat we die zelf in elkaar moesten zetten, wat overigens geen probleem was.

We zijn super tevreden van de service en genieten volop van onze tuinmeubelen!

Prima.

Mooie tuinbank gekocht en netjes afgeleverd.

Schitteren tuinstoel gekocht

Zeer snel geslaagd en goed geholpen.

Fijne vertrouwde aankoop top

Alles goed geregeld en waardevol thuis gebracht

Tuinset San Marino

Paar berichten terug heb ik een recensie geschreven waarin ik aangaf dat de prijs van onze mooie San Marino Tuinset in korte tijd goedkoper was geworden , gelukkig is dit niet het geval en heb ik een verkeerd vergelijk gemaakt (kan het helaas niet aanpassen). Netjes gebeld door de verkoper ter geruststelling en om te kijken wat het verschil in zou zitten. Zoals al eerder aangegeven Prima service , goed geholpen en mooie kwaliteit zit geweldig we zijn enorm blij met onze set die we in Lochristi hebben besteld .

Prima zaak goede prijs kwaliteit verhouding

Prima plaats om te kopen groot assortiment en enorm goede service.

Super goed geregeld allemaal

Nieuwe loungeset via website gekocht, telefonisch nog inlichtingen over de set gevraagd. Vriendelijk personeel en de set gekregen zoals afgesproken is. Erg mooie set zoals op de website staat omschreven

Netjes geholpen in winkel in België. Vriendelijke bezorging. Ontbrekende kussen netjes nageleverd. Helaas paar weken te vroeg gekocht set staat nu in de aanbieding is een groot verschil met wat wij hebben betaald. Héérlijke Tuinset.

Keurig

Wat fabricage fouten in 1 stoel maar keurig omgeruild 2x zelfs. Ga zo door jullie zijn top

Perfect!

Prima service, snelle levering, vriendelijke chauffeur en een prachtige tuinset. Laat de zomer maar komen!

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp