Prachtige tuinset, perfecte en vriendelijke service ! Kan deze firma aanbevelen !

Prachtige tuinset , vriendelijke en perfecte service !

Netjes en snel geholpen, zijn blij met onze tuinstoelen.

Fenominaal

Geweldige service snel geleverd ondanks afsluiting Haringvlietbrug super blij mee en wij komen zeker nog terug in deze geweldige zaak.

Top geregeld!

Gingen op pad voor een parasolvoet van 90kg, helaas was hij niet op voorraad bij de vestiging Nijkerk. Wel daar besteld en zou met een paar dagen worden geleverd! Idd met een dag of 4 geleverd en door de chauffeur in de achtertuin gebracht. Helemaal TOP!!! en nog gratis ook, wat wil je nog meer! Niets anders dan lof voor dit bedrijf!

Fijn bedrijf

Nette service en advies in de winkel in Numansdorp. Netjes optijd geleverd en nette bezorgers. Fijn bedrijf wat ik zeker aanraad!

Geweldig!

Duidelijke website. Groot aanbod. Veel uitgestald in de showroom. Vriendelijk geholpen. Snelle levering. Kortom, geweldig!

Tot nu toe super

Goede prijs, snelle levering en vriendelijke bezorger. De kwaliteit van de stoelen lijkt echt goed, op termijn moet zich dat natuurlijk nog wel echt gaan bewijzen!

Ze hebben mooie overzichtelijke site. Klantenservice geeft ook goede uitleg. En bezorging super snel. Moet nog even wachten op de opbouwservice

Geweldig dat is mijn ervaring

Ik had nieuwe kussens bij u besteld Mochten ze niet passen mocht het retour Maar ze zijn prima en geleverd binnen de afgesproken tijd

Aangenaam

Set prima op tyd geleverd misverstand by het plaatsen zeer vakkundig opgelost top kwaliteit zeer goe kussens geven echt steun

Geweldig wat een mooie winkel

Fijn geholpen door vak kwamen medewerker

Goede service wat afgesproken wordt komen ze ook na.

Prima product en snel geleverd

We hebben via internet een parasol voet gevonden die een stuk voordeliger was dan elders. Hij werd snel geleverd en door de bezorger zelfs nog in de achtertuin gebracht. Wij zijn er heel blij mee.

vriendelijke verkoper en chauffeur.

Deskundig advies door de verkoper en goede service van de bezorger.

Eindelijk een Fa. waar alles klopte Hoera!

Zie boven

Prima bedrijf, prijs, communicatie en levering.

Zoals hierboven omschreven heb ik niets maar dan ook niets over te klagen. De beste prijs in de regio (scheelde met een ander bedrijf ruim €250,-), goede communicatie in de chat en mail, uitstekende levering met een telefoontje vooraf voor een betere time window. Hier kunnen heel wat bedrijven nog van leren! Bedankt AVH.

GEWELDIG!!!

Mooie granieten parasolvoet gekocht. Door aanschaf van een adaptorplaat past mijn hangparasol er perfect op. Een echte aanrader!

Boven verwachting!

Prima en geduldige uitleg in de showroom van Nijkerk onder het genot van een kopje cappucino. Na thuis de opgemeten maten van stoelen en tafel te hebben uitgezet de beoogde Ibiza XL tuin set telefonisch besteld bij AVH. Keurig een bevestigingsmail ontvangen ter controle. Een week later op het afgesproken bezorgmoment alles keurig verpakt in ontvangst genomen en via de mobiele pin betaald aan behulpzame chauffeur. Na het uitpakken van alles tot de conclusie gekomen dat er een rug kussen van een stoel ontbrak. Dit direct doorgegeven en het kussen een week later keurig verpakt ontvangen door de bezorgdienst. Wij zijn dik tevreden met de kwaliteitstuinmeubelen van AVH die ook qua prijs zijn aan te raden. Top!

Keurige leuke nette bezorger en blij met de loungeset.

Enkele dagen na mijn bestelling al netjes aan huis geleverd gekregen. Door een nette/ leuke bezorger. En we zijn heel blij met de loungeset die sterk stevig is en prachtig staat.

Snelle levering, mooie producten, fijne service

Nadat onze vorige zweefparasol was omgewaaid (met 75kg voet-gewicht), hebben wij gekozen voor een stevigere zweefparasol van AVH Outdoor. Met granieten voet van 120kg. Op donderdagavond besteld en op dinsdag al geleverd. De chauffeur heeft alles netjes in de achtertuin afgeleverd en heeft ook nog wat tips gegeven voor het monteren van de wieltjes. Zelfs voor deze vrouw alleen was het gemakkelijk om de voet te monteren en de standaard vast te maken op de voet. De parasol zelf was wat aan de zware kant om alleen erop te zetten. Maar met wat hulp kunnen wij deze zomer heerlijk in de tuin zitten, onder de nieuwe parasol.

Veel informatie betreffende het artikel dat wij zouden kopen, en goede afspraken levering

Alles correct verlopen zoals afgesproken. Top

Topservice

Mooie stoelen, degelijk; geen bouwpakket. Milieuvriendelijk verpakt. Fijn dat er overlegd werd wanneer er geleverd kon worden.

Mooie en goede kwaliteit tegen een nette prijs

We waren al even op zoek naar fauteuils voor op het balkon maar slaagden maar niet qua stoel en/of prijs. Na zoeken op internet kwamen we uit bij AVH outdoor tuinmeubelen in Nijkerk. Na goed een half uur geslaagd en stukken goedkoper. Top en een nette en vriendelijke service. Ga zo door.

Schitterende stevige tafel!!!

Een dikke aanrader

Top tuinset!

Mooie moderne tuinset, zit heerlijk en staat prachtig op ons terras. Heel blij met deze aankoop.

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp