De mensen maken het verschil, niet de producten
Hallo toekomstige tuinmeubel gebruikers, We waren op zoek naar een loungeset en parasol en als je op internet zoekt dan kom je bij diverse zaken terecht, er is immers keuze genoeg. Maar het gaat er ook om hoe een en ander zit en er daadwerkelijk uitziet, dat kun je niet vanaf een plaatje doen.
En we wilden ook wat diverse loungesets / parasols zien en we kwamen terecht bij het mooie en ruim ingerichte AVH outdoor centrum, hier hebben ze ontzettend veel setjes staan, net zoals parasols, voor elk wat wils.
In eerste instantie werden we onthaald door een gastheer die ons vroeg of hij ons kon helpen, eventueel met een kopje koffie / thee. Alles ging op een ongedwongen manier, ondanks dat het redelijk druk was, nam hij de tijd om ons te woord te staan. Hierna zijn we de winkel doorgegaan en hebben we op diverse meubelen gezeten en parasols bewonderd.
Uiteindelijk na veel gepraat en gekeken te hebben, hadden we een keuze gemaakt en de volgende dag heb ik gemaild wat we nu precies wilden en hierna een prijsopgave gekregen. Men reageerde erg snel en mochten er nog vragen opmerkingen zijn, dan waren we weer van harte welkom. Als je goed zoekt dan zijn er ongetwijfeld bedrijven bij wie je het eventueel goedkoper kunt aanschaffen maar dit persoonlijk advies en contact is “onbetaalbaar”.
Een goede service is heel veel waard, de communicatie is helder en duidelijk. En ook een mooie en duidelijke website waar naast het product ook nog diverse informatie over de producten staan. Zeker een keer de moeite waard om dit ruim ingerichte AVH outdoor eens te bezoeken en je te laten inspireren voor diverse tuinmeubelsets en/of parasols.
Het zijn de mensen die het verschil maken, niet de producten. Een zonnige groet vanaf een terras,
Ron