GEWELDIG
Wij waren al een tijdje op zoek naar een mooie, degelijke, moderne tuinmeubelset voor op ons dakterras.
De website van AVH Outdoor Tuinmeubelen sprak ons zeer aan, mede gezien het grote assortiment en de variaties in prijzen.
Na enige vergelijking tussen de vele opties vonden we onze keuze op de website.
Omdat we het toch belangrijk vonden om uit te proberen hoe het zitcomfort van de tuinmeubelen was, besloten we naar de locatie van AVH af te reizen, om daar de stoelen uit te proberen.
Wat een enorme winkel is dat! Alle producten staan overzichtelijk uitgestald, en het was voor een woensdagmiddag erg druk bezocht.
We werden meteen zeer vriendelijk te woord gestaan en naar de set begeleid die we op het oog hadden.
De verkoper heeft ons alle informatie gegeven die wij wilden hebben en - nog belangrijker - wij hebben het zitcomfort op ons gemak kunnen beoordelen. Toch was de keuze snel gemaakt.
De aflevering verliep vlekkeloos; de chauffeur van de vrachtwagen was zeer vriendelijk en behulpzaam.
Ons dakterras moet nog afgebouwd worden, maar de vlonder ligt er. En... de prachtige tuinmeubelen staat er ook al op! We konden niet wachten om deze uit te proberen, dus via een ladder hebben we de boel naar boven gesjouwd en neergezet, om daarna heerlijk van het zonnetje te genieten.
Laat de zomer maar komen (en de trap en balustrade voor het dakterras)!