Stoelen zitten heerlijk

Allereerst fijn geholpen in Nijkerk. Snelle levering en keurig info over levering. Chauffeur was bij levering zeer behulpzaam. Al met al een dikke tien dus!

Prima service!

Mooie artikelen, vriendelijk personeel (als het druk is wel wat te weinig personeel, lang wachten) en vlotte afhandeling van te bestellen artikelen. Aardige behulpzame mensen die de artikelen komen brengen.

Fantastisch geholpen aan een prachtig nieuw tuinset!

We zijn fantastisch leuk en goed geholpen aan ons nieuwe tuinset. Eerlijk advies over wat handig en praktisch is op onze boerderij waar altijd wind en stof is. De levering was super snel en netjes geregeld. Kortom: een fijn bedrijf wat we aan iedereen aanraden.

Super service

Super snelle en duidelijke service bij vernieuwen/vervangen stoelhoezen. Kom niet beter.

Geen moeite met omruilen

Goede service en behulpzaam met sjouwen en admistratie invullen

Top customer serves

Excellent customer service team. I made a mistake with my order. The customer service was very quick to help out. Communication was great and arrangements were fast! They offer interest free installments and deliver with their own trucks. Highly recommend AVH.

De tuinstoelen, die ik heb besteld, voldoen exact aan de beschrijving en kwaliteit/prijsverhouding is uitstekend! En daarnaast heel erg tevreden over de snelle levertijd. Dus alle lof voor AVH

Helemaal top !

Helemaal top ! Snel zaken gedaan, snelle levering en super blij mee. (dining set Lola) met andere tafel

Mooie kwalitatief goede produkten

Meerdere keren iets besteld, alles opstijf geleverd en de kwaliteit is erg hoog, zal hier zeker nog meer bestellen.

Hetgeen ik bestelde was er zelfs eerder dan gepland. Met bericht en keurig op tijd! Dank

Aankoop parasolvoet top

Goede prijskwaliteit. Vlotte levering.

Goede service en contact met de klant

Goede prijs kwaliteit en service ern heel goed contact met de klant en zeker klant vriendelijk De bezorgen wad ook heel vriendelijk en behulpzaam Dus eigelijk helemaal geen klachten

Alles perfect

Bestelling en aflevering . Helaas alleen de granieten voet werd binnengebracht op een karretje (graniet 90 kg) wat wat stepen in mijn nieuwe Pcv vloer heeft gebracht . Niet gemeld omdat dit op ons verzoek gedaan is

snelle levering super verpakt

Al het bestelde op tijd geleverd erg goed verpakt erg vriendelijke bezorger en hele mooie stoelen en bank van Prego

Verkeerd artikel geleverd, werd direct een oplossing voor gevonden

Gewoon perfect

Super tuinmeubelen, perfecte service

Efficientie

Kwaliteit, competente en lieve leveranciers,prima leveringstermijn,… kortom perfect!

grandioos mooi bedrijf

Als eerste via online een bestelling en daar na nieuwsgierig als ik ben naar de zaak in Numansdorp gereden. Wat een prachtig bedrijf, keek mijn ogen uit wat er allemaal stond. Gelijk maar een stoel voor mezelf uitgezocht..hoge zitting . De levering was er super snel en een zeer behulpzame chauffeur. We zitten en liggen erop naar tevredenheid. Met vriendelijk groet, Coby & Herman

Zeer goede servive

Had een kapotte tuinstoel werd binnen de week omgeruild

Prettige bediening in de winkel en correcte levering.

Fijne bediening in de winkel. Levering van de tuintafel binnen 3 werkdagen. Chauffeur heeft de tafel tot in de achtertuin afgeleverd. De gehele levering was compleet en zonder beschadigingen en was voorzien van een heldere montage handleiding.

Niet opdringerig, kon lkkr vrij rond kijken en daarna vriendelijk geholpen en ik een set combineren

Super snel, vriendelijk en gemakkelijk

Super vriendelijke man bij de levering heel efficient

Prima tuinset

Prima service in winkel en bezorging.

Zeer slecht

Tuinset besteld voldeed niet aan verwachting. Slecht contact te maken met klanten service. Retour ophalen duurde lang en dan drukt chauffeur niet goed op de bel dus ik niks gehoord. Niet dat hij dan even telefoon pakt nee meneer gaat gewoon weer weg. Dus zit nu met dure stoe8oogescheept die waardeloos zitten . Weg geld

Giede ervaring

Mooie bijzettafel tafel, zijn er super tevreden mee

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp