Uitstekende service !

Op 1 juli werd mijn zweefparasol mooi op tijd geleverd. Zoals gevraagd werd ik 30 minuten vooraf gebeld. De mannen waren vriendelijke en brachten mijn nieuwe zweefparasol en 90 kg zware granieten voet naar het terras. Het werd vlot gemonteerd. Ik kreeg nog een demo hoe deze parasol functioneerde. Ze lieten geen verpakkingen liggen. Ik zou voor tuinmeubilair zeker opnieuw bij hen op zoek gaan.

prima incl bezorging

Parasol standaard gekocht. Deze is prima en op tijd bezorgd prima bedrijf.

Geweldige tuinset

Wat een prachtige tuinset hebben we. Elegant, fancy, zo mooi. We gaan hier heerlijke familiemomenten aan beleven

Mooie parasolvoet

De levering ging wat vertraagd maar de voet is netjes op de plek afgeleverd ( 90 kg). Erg mooie voet met de gaten er al in en bevestigingsmateriaal meegeleverd. Fijn…

Geweldig, van bestelling tot levering

In één woord fantastisch

Goed kwalitatief product alleen service te duur!

Product is goed van kwaliteit en mooi. Zoals verwacht! Jammer dat de service voor 5 a 10 minuten werk om in elkaar te zetten voor 249 euro is. De levering was ook niet zoals beloofd binnen 2-4 werkdagen. Chauffeur was zeer vriendelijk en behulpzaam. Voor de rest goed.

Heel fijne winkel.

Wij hebben er een hele mooie louncheset gekocht. De levering had helaas wat vertraging, maar is toch nog op tijd geleverd voor ons grote tuinfeest. Verder zeer vriendelijk en correct geholpen. Later ook nog een beschermhoes er bij gekocht. Wij hebben er in ieder geval een goed gevoel aan over gehouden, en dat is toch het belangrijkste.

Betrouwbaar bedrijf dat mooie producten levert met een goede service

Zij het iets later dan voorzien, heeft AVH Outdoor tuinmeubelen een mooie loungeset afgeleverd conform de verwachtingen. De communicatie met het bedrijf verliep soepel. De levering was vlot en vriendelijk. Geen enkele moeite leek te veel. En de loungeset was degelijk ingepakt om schade te voorkomen en voorzien van al het nodige installatiemateriaal met toelichting. Kortom, ik ben heel blij met de gemaakte keuze.

wat een service

zweefparasol met voet (90kg) gekocht waarvan de levering perfect op schema zat , dag voordien mail met het waarschijnlijke leveringsuur dat tot op het kwartier na juist was, levering perfect via track & trace te volgen tot aan de deur,| vriendelijke chauffeur die de zware voet tot op de plaats van bestemming bracht. Echt service zoals het hoort. Top doe zo voort AVH.

Keurig geleverd

De communicatie via e-mail voordat ik het product kocht was erg kortaf en niet zoals het wmb hoort. Bestellen ging makkelijk, communicatie over aflevering prima. Super vriendelijke bezorger (Mo) en product zoals omschreven.

Goede service en snelle levering

Snelle levering. Goede communicatie.

Zeer goed en deskundig geholpen

Zeer goed en deskundig geholpen Zeer vriendelijk en alles binnen 2 dagen geleverd kon ook de zelfde dag alleen moest ik het ophalen bij het grote magazijn. We zijn geholpen door Corne showroom te Nijkerk

Erg tevreden

Fijn geholpen in de winkel, snel bezorgd en afgeleverd

Ben heel blij met mijn stoelen en tuintafel

De stoelen zitten heerlijk en je kunt ze prima buiten laten staan met een tuinset hoes er overheen. Erg blij mee.

Prachtige tafel. Bezorger kan je op de dag van bezorging van minuut tot minuut volgen tot jouw adres. Brengt het product in je tuin. Uiterst correcte bezorger.

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf was top!

Ik twijfelde tussen 2 tuintafels, door het gesprek met de verkoopster heb ik mijn keus kunnen maken. Ben goed geholpen en kreeg een goed advies. Ik ben ook heel blij met mijn tafel, hij is prachtig. Degene die de tafel bezorgde was ook heel hulpvaardig. Kortom een aanrader dit bedrijf.

Super !

Zeer goede en vriendelijke verkoopmedewerkers en leuke aantrekkelijk geprijsde tuin meubels

Mijn bestelde tuinset werd precies op de afgesproken tijd bezorgd. Helaas een poot van een tuinstoel stond scheef,dit gemeld en meteen kwamen ze deze omruilen. Supergoede service, top.

In één woord top

In de showroom uitstekend geholpen en geadviseerd ! De levering van onze tuin set door een zeer vriendelijke chauffeur geleverd!

Ik ben tevreden met mijn antraciet grijze loungeset Sahara Gibson. Kwaliteit lijkt goed en het ziet er nog luxer uit met kleine grijze polyester kussentjes ( van mezelf) ter decoratie. De communicatie met de medewerkers van de klantenservice was professioneel en duidelijk en de bezorger Frans was vriendelijk en behulpzaam. Dus al met al Top!!!

Helemaal blij

We zijn bij toeval in de showroom in Gent beland. Daar zijn we in alle rust gaan proef zitten, hadden we vragen werden we gelijk geholpen. Zeer prettig winkelen naar tuinmeubels.

Prima kwaliteit, snelle levering.

Gemakkelijk via de website te bestellen, je wordt netjes van de levering op de hoogte gehouden.

Snelle levering en top service

Was snel geleverd en de service was top.

Fijne en goede service

Klantenservice is prima naar volle terugkoppeling. Verkeerde maat hoes ontvangen en zonder problemen om kunnen ruilen voor een grotere maat. Hiervoor werden geen extra kosten berekend omdat men verkeerde maat hoes had geadviseerd. Alles snel geregeld. Top!!

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp