Goede service!

Prachtig materialen goede afwerking

Goede snelle service na een klein probleem

Er was een kleinigheidje stuk aan een stoel Na een telefoontje met uitleg van onze kant Werd het losse onderdeel heel snel toegestuurd.

Super blij met de tuinmeubels Service vanuit Numansdorp was geweldig Erg tevreden

Klantgericht en prachtige stoelen!

Prachtige stoelen die AVH-outdoor levert. Daarbij snelle en goede service. Ik kreeg de dag na bestelling een voorstel voor levering en de avond voorafgaand aan de levering een tijdslot waarin de stoelen geleverd zouden worden. Echt top! Keurig afgeleverd op de afgesproken tijd. Stoelen zitten heerlijk comfortabel.

Geweldig mooie tafel!

Schitterende betonlookntafel besteld en geleverd! Staat super mooi op ons nieuwe terras!

Nog mooier dan ik dacht

De stoelen zijn prachtig

Bij AVH kreeg ik een "AH Erlebnis" en vond ik precies wat nu onze "tuin-trots" is!

De Lola lounge set van AVH sprak ons direct aan Daarom zijn we ervoor gegaan Het monteren was wel even een behoorlijke klus Maar daardoor leerde ik wel: dit is echte kwaliteit dus! En na het plaatsen in over onze overkapping Kwam het moment dat ik uit mijn dak ging! Onze tuin is nu prachtig en helemaal kompleet Dat is wat Lola voor ons deed!

Uitmuntend klantenservice!

Direct geholpen door klantvriendelijk personeel met kennis van zaken! Je kunt rekenen op een goede bereikbaarheid met de auto en uiteraard gratis koffie! Geholpen door Merlijn, topper!

Snelle levering en top kwaliteit

Mand gekocht met deksel voor op de fiets. Onze hond ( beagle) zit qua formaat net overal buiten alle manden en honden zitjes. Na enige tijd zoeken een mand gevonden die aan alle eisen voldoet. Wij blij en de hond blij die nu in een mooie mand voorop de fiets zit. Deksel is er makkelijk af en op te schroeven.

Super snelle reactie en goede verpakking

Een samengesteld pakket uitgezocht bij jullie en perfekt geleverd

Telefonisch een samen gesteld pakket uitgezocht en perfect geleverd. Ik ben uiterst tevreden.

Veel keus en nette levering

Mijn bestelling werd zelfs keurig op 2e paasdag bezorgt.

Super keuze, super service.

Waren al een poos op zoek naar een voor ons geschikte ronde tuintafel. Uiteindelijk bij AVH in Numansdoro gaan kijken, waar wij zelfs keuze hadden in voor ons geschikte tuintafels. Er werd ook meteen gezegd, dat de bezorging door heel Nederland gratis was. Al met al, na 3 dagen werd, zoals afgesproken de tuin tafel bij ons thuis in Roosendaal afgeleverd. Echt heel fijn.

Showroom laat alles zien en je wordt professioneel geholpen

Mooie tuinmeubelen, alle soorten en maten in de showroom, vriendelijke behulpzame mensen. Binnen een week geleverd, helaas was de parasol voet vergeten, daar moesten we nog een weekje langer op wachten, verder prima

Onze tuin is nu officieel een vijfsterrenresort (zonder roomservice helaas)

Ik weet niet wat er magischer was: de zon die eindelijk scheen, of de oase die mijn tuin is geworden na een bezoekje aan AHV Outdoor in Leiderdorp. We gingen naar binnen met twijfels, zweet in de oksels en ruzie over "wel of geen armleuningen", en kwamen eruit als gelukkige tuinmensen met een missie: loungen alsof we royalty zijn. De medewerker? Een engel in verkoperskleding. Geduldig, vriendelijk en met een bovennatuurlijk vermogen om mijn warrige uitleg ("iets met hout, maar ook weer niet te veel hout, weet je wel?") te vertalen naar de perfecte set. We zijn zelfs twee keer teruggekomen, niet omdat we twijfelden aan de service, maar omdat we gewoon graag in zijn nabijheid verkeerden. (Misschien dat we hem op verjaardagen gaan uitnodigen. Nog niet uitgesloten.) De levering? Alsof de logistieke goden ons gunstig gezind waren. Alles werd keurig op tijd afgeleverd, met militaire preciesie compleet met voertuigtracker, zonder gedoe, geen ontbrekende schroefjes of mysterieuze extra kussens. Gewoon: alles klopte. Ik heb zelfs even gecontroleerd of ik per ongeluk in een parallel universum was beland waar bezorgingen áltijd vlekkeloos gaan. En nu... zitten we prinsheerlijk onder onze majestueuze zweefparasol, koffie in de hand, voeten omhoog, en met het gevoel dat we een stukje Toscane naar Alphen aan den Rijn hebben gehaald. De buurvrouw is jaloers. De kat heeft z'n nieuwe troon gevonden. En wij? Wij zitten. En zitten. En zitten. Kortom: AHV Outdoor, bedankt dat jullie van onze tuin het paradijs hebben gemaakt waarvan we niet wisten dat we het nodig hadden. Alleen jammer dat jullie geen cocktails serveren. Maar hé, je kunt niet alles hebben.

Super mooie zaak en uitermate goede service

Wij waren lang opzoek naar een tuinset (loungeset en eettafel met stoelen) na lang zoeken kwamen wij bij AVH uit in Numansdorp. Binnen 10min waren we klaar, door de ruime aanbod, deskundigheid, goede service en snelle levering konden wij met familie uit Duitsland meteen gebruiken maken van onze tuin.GEWELDIG AVH. Zeker aan te raden.

Uitstekende service

Uitstekende service Snelle levering Mooie outdoor meubels

Heb 3 stoelen besteld, 1 tafel en 1 voetenbankje. Bij neerzetten bleek dat we maar 2 stoelen kwijt konden. Retour gestuurd en geld terug ontvangen. Top service John Hartkamp

Goed product en alles goed geregeld,

Goed product en alles goed geregeld.

Goed geadviseerd en op wensdatum geleverd.

Snelle en fijne levering

Heel duidelijk wanneer geleverd zal worden en hele mooie lounge set

Slechte communicatie, slechte service, aub niks kopen hier

bestelling 175429 Bijna 2 maanden moeten wachten op bestelling 175429. Ze houden je aan het lijntje. Ze zeggen telkens: het komt binnenkort. Maar dat klopt dan niet. Er wordt niks geleverd. Ze zijn totaal niet geïnteresseerd in klantenservice. Op mails wordt op gegeven moment niet meer gereageerd. Terwijl je wel voor bijna €1000 besteld hebt. Ze beloofden €50 reductie wegens de lange wachttijd maar dat geven ze niet terug, Slecht, slecht, zeer slecht. Bestel aub niks hier. Als klant ben je niks bij dit bedrijf.

Fijn en mooi tuinset voor op balkon.

Op zondag 6 April uitmuntend en zeer vriendelijk door Lola geholpen om een goede keuze te maken. Wij zijn dan ook blij met de goede voorlichting die ons tot de aankoop hebben besloten.

Prachtige stoelen met stoere kussens, zeer netjes geleverd!jes geleverd.

Mooie stoelen, geleverd volgens afspraak. Mjjn tuinset is weer compleet!

Goed geregeld

Snelle levering tot op mijn terras. Hele vriendelijke kerel.

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp