Fantastische set, ook chapeau voor de bezorger

In de ochtend kwam de bezorger lekker op tijd. Hij gaf aan dat het pas zijn 3e werkdag was, een hele sociale man, oog voor de klant en super vriendelijk. Dit is echt een voorbeeld chauffeur hoe het hoort. (Ik weet niet of die al een vast contract heeft maar geef die man het anders!!) De set is netjes geleverd en zag er prachtig uit. Nadat ik deze in elkaar heb gezet heb ik deze getest, de set zit echt heerlijk, goede kwaliteit, mooie kleuren en prima verpakt. Al met al heel blij met de ervaring met zowel de chauffeur als de set zelf! De set die wij hebben gekocht is de New Castle stoel-bank dining loungeset 6 delig Antracietkleurig

Prima , zowel in de winkel als bezorging

Mooie winkel met veel keus. Goed geholpen aldaar al wisten we al precies wat we wilden door de duidelijke website. Bezorging een dag later dan was aangegeven maar dat was voor ons geen probleem. De bezorger zelf was een uiterst vriendelijke jongeman, sjouwde alles op zijn plek en maakte een gezellig praatje .

Vriendelijk, goed en snel

Nadat we een tuinstel gekocht hadden, een datum aangegeven, om 4 dagen later te laten bezorgen. Daar zou een mail van komen die we moesten bevestigen. Deze mail helaas niet gekregen. Dus op de dag dat bezorgd zou worden gebeld. Hij zou kijken wat hij kon doen. Een half uur na mijn telefoontje ging de bel, en tot mijn grote verbazing werd ons tuinstel bezorgd. Het bleek dat er ergens een communicatie foutje ingeslopen was, maar dat viel voor ons positief uit. En zat ik een uur later tevreden in het zonnetje op mijn prachtige nieuwe aanwinst.

Topkwaliteit voor een acceptabele prijs !

Kwalitatief mooie solide parasolvoet op wielen snel en gratis geleverd. .

Een bedrijf waar je op kan bouwen

Online een parasolvoet besteld. Communicatie over de levering prima. De bezorger bracht de voet 60 kg in de tuin en gaf tevens de uitleg hoe het geheel te monteren. Hele fijne service.

Prachtige tafel ontvangen

Keurig geholpen bij het bestellen en bij de ontvangst geholpen door chauffeur

Snelle en goede levering. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Erg blij met onze stoelen. Met deze crisis hebben we niet zo veel te besteden en daarom is het extra fijn dat deze kwaliteitsstoelen niet duur zijn.

geweldig bedrijf met een prima service

we hebben regelmatig iets besteld bij AVH Outdoor en iedere keer was het top!!!

perfect

mooi en degelijk

Top, al verschillende aankopen gedaan.

Fijn bedrijf, goed geholpen.

Snel en correct afgeleverd tot op het terras achter onze woning.

Prima, degelijke kwaliteit voor een redelijke prijs. Exacte tijd werd ruim vooraf aangegeven,

Gewoon een excellente en betrouwbare webwinkel.

2.5 tweezits tuinbank rotan gekocht en netjes verpakt en volgens afspraak bezorgd. Bank uitgevoerd met uitstekende zitkussens. Tevens een plaatje om te zien in onze tuin.

Top zaak.

Wat een goede kwaliteit en ontzettend goede service. Snelle levering van mijn 4 Ibiza xl stoelen. Bij 1 stoel zat de poot niet helemaal zo als het hoorde, binnen 2 dagen zonder problemen omgeruild. Vriendelijke personen op de callcenter, en vriendelijke bezorgers. Ga zeker nog mijn bijpassende ligstoelen nog bestellen. De website is net een snoepjes winkel je wil het allemaal ;-)

We zijn goed geholpen, daar zijn we blij mee En de parasol werd snel gele erd

Ervaring is goed

Prima, van bestelling tot levering

Top bedrijf..prima prijs..kwaliteit verhouding. Vriendelijk en toegankelijk

Ik heb een tuinset gekocht..vlotte bezorging..Een blikvanger op mijn terras. Top!@

Goede service en kwaliteit

AVH heeft ruime keuze aan goede kwalitieve tuinmeubelen. Ook de service is correct als er iets niet klopt. Kortom, mooie spullen en fijn bedrijf.

Netjes afgeleverd en advies gehad

Netjes en op tijd afgeleverd. Advies gekregen om e.e.a. in elkaar te zetten zonder te beschadigen. Mooie kwaliteit zweefparasol op granieten poot (90kg) en hele mooi sfeerhaard

Goed geholpen als er iets aan de hand is met de loungeset

Vriendelijk door personeel van AVH outdoor geholpen.Duidelijke uitleg en een mooi loungeset gekocht. En pas betalen bij levering, dat is helemaal top natuurlijk!

AHV... Daar win je mee!

Een prima service en afgemaakt met een uitstekende smash....

Loungeset is een Super aankoop. Snelle levering. Top service.

Zeer blij met onze nieuwe loungeset. Hele mooie winkel in Numansdorp. Heel veel keus voor een hele nette prijs. De levering was zeer snel en ondanks de wat lastige toegang tot onze tuin werd het netjes in de tuin geleverd. Bedankt voor de goede service AVH Outdoor Tuinmeubelen

Prima geregeld

Na retour sturen van 1 parasol met parasolvoet 150 kg i.v.m. gebreken 2 parasols besteld waarmee ik erg tevreden ben. Retour sturen was geen probleem en het teveel betaalde is keurig teruggestort. Volgend jaar heb ik er nog 1 nodig en zal deze weer bij AVH Outdoor bestellen.

Professionele snelle hulp bij geen standaard loungeset

Loungeset nissah uitgezocht, maar wilde geen lage tafel. Gevraagd of ze een hoge eettafel van hetzelfde materiaal hadden, maar nee hadden ze niet. Een paar uur later toch een bericht dat ze nog een eettafel gevonden hadden van hetzelfde materiaal. Heel blij mee.

Zeldzaam klantvriendelijk

Perfecte track&trace met locatiebepaling kort voor levering. De zware parasolvoet werd op de juiste plek op het terras handig geplaatst voor verdere afmontage.

Het was een vlotte en correcte service. Prima levering en tevreden over de kwaliteit van onze lounge.

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp