Goede en correcte service

Correcte afhandeling zeker een aanrader

Geweldige service en prachtige stoelen.

Zonder enig probleem kapotte ringen voor parasol vervangen.

Goede ervaring met de serviceverlening. Bij de bestelde parasolvoet waren de geleverde kunststof ringen gebroken/beschadigd. Zonder enig bezwaar hebben wij nieuwe ontvangen.

Blij mee!

Allereerst de showroom bezocht, want een tuinst kan je toch niet van internet kopen. Wat een keus staat er in deze winkel, en veel op voorraad, dus snel leverbaar. In de showroom wordt je heerlijk met rust gelaten om op je gemak te kijken en te zitten, maar de adviseurs/ verkopers zijn prima aanspreekbaar. Uiteindelijk naar huis zonder aankoop, wel een aantal opties mee om thuis te overwegen. Nog rond gekeken bij andere winkel, maar prijs/kwaliteit en voorraad waren toch de voordelen bij AVH. Uiteindelijk een mooie set besteld die vier dagen later geleverd werd. Super! Bij het in elkaar zetten, zaterdagavond, bleek dat er een productiefout in de tafel te zitten. Deze moest omgeruild, balen dat dit precies in het weekend was. Uiteindelijk maandagochtend contact, gelukkig was de set op voorraad, en heb ik maandagmiddag zelf de tafel omgeruild. Anders zou dit pas tegen het eind van de week zijn en we wilde wel van de set genieten. Uiteindelijk prima geregeld en nette coulance voor het ongemak. We hopen lang plezier van de set te hebben, over de kwaliteit kunnen we natuurlijk nog niks zeggen, al lijkt alles degelijk (gefabriceerd).

Goede ervaring

Product snel verzonden en zoals beschreven!

Livraison rapide par transporteur interne

Livraison de 8 chaises bien emballées (ce qui malheureusement n'a pas permis d'éviter un léger accrochage sur le pied). transporteur interne agréable et serviable

Geweldig bedrijf

Zeer snelle levering, vriendelijk personeel, en we zijn zo blij met onze mooie tuinstoelen.

goede service

bestelde tuintafel is netjes op de afgesproken tijd geleverd. Ook na telefonisch contact over onderhoud netjes en deskundig te woord gestaan.

Top en vriendelijke bezorgers

Een deel van de lounchset was niet goed, hebben ze mee terug genomen en de andere week stond er een nieuwe, helemaal blij mee, goede service.

Correct bedrijf, een aanrader

Net de Pacifica louncheset opgezet. Mooie degelijke kwaliteit. Zit erg goed en de verstelbare tafel werkt goed en zeer handig

Snel geleverd door vriendelijke bezorger en goed verpakt

Na bestelling werd ik snel op de hoogte gebracht van wanneer de levering zou plaatsvinden, zowel via mail als telefoon. Op de dag zelf kreeg ik een nieuwe tijdslot maar de bezorger was toch eerder gekomen, maar dat vond ik prima. De bestelling was netjes verpakt en het product ziet er goed uit, moet hem nog wel in elkaar zetten ;-)

Na mijn bestelling geplaatst te hebben werden mijn stoelen snel geleverd door middel van de gestuurde app ook perfect te volgen van hoe en wat De geleverde stoelen zijn in een woord prachtig!! Ja ik ben zeer tevreden met de afhandeling en levering

Zeer mooie degelijke tafel die na 3 dagen al geleverd werd. Bezorger was zeer vriendelijk en behulpzaam. Belde zoals gevraagd een uurtje voor levering . Avh- outdoot : een Zeer fijne erving waar ik in de toekomst nog ga aan kopen .

Helemaal top!

Levering conform afspraak door een uiterst correcte chauffeur, die de spullen zodanig neerzette dat ik in mijn eentje deze zware parasol kon opbouwen.

Geweldige prijs en snelle levering. Zeker een aanrader

Super tevreden

Parasol met voet besteld. Mooie kwaliteit, snel geleverd en bezorging was top. Zeer tevreden.

Snelle en keurige bezorging

Veel keus en allerlei stijlen . Voor ieders portemonnee. Nette verkopers niet opdringerig. Snelle levering zonder schade !

perfekt

Vriendelijk-efficient-korrekt

Oké

Advies in showroom is correct en ik geef een dikke pluim aan verkoopteam

Precies wat we zochten!

We zochten een houten tuintafel van 120 x 80 x 77 cm én we vonden bij AVH Outdoor online een houten tuintafel van 120 x 80 x 77 cm! Keurig en snel met een glimlach afgeleverd. Blij mee!

Doet wat ze beloven !

Duidelijke website zonder verborgen addertjes onder het gras. Bestelling netjes binnen de afgesproken termijn geleverd. Enkel raar dat ik melding kreeg dat het pakketje aan DHL bezorgd werd, maar uiteindelijk geleverd werd door BPost ?

Vriendelijk en snelle service.

Vriendelijk en snelle service.

Ik was naar de showroom zelf gereden om alles op mijn gemak en goed te kunnen bekijken want online is toch maar online. Ik werd in de showroom goed en vriendelijk geholpen en ook geen opdringerige verkopers die heel tijd naast je staan. Dus dat was een goede ervaring en ik heb erna een keuze kunnen maken welk loungeset ik wilde. Vervolgens was er helaas een lasdruppel die iets in de weg zat waardoor een kant van de loungeset helaas niet in mekaar gezet kon worden. Na contact met jullie zou ik een nieuwe krijgen dus dat ging verder ook goed, helaas hadden jullie het erg druk waardoor ik er wel steeds zelf achter aan kon bellen en mailen. Maar dit ongemak hebben jullie ook gecompenseerd dus over de service ben ik uiteindelijk ook tevreden en met mijn mooie nieuwe loungeset helemaal. Nu kan ik heerlijk genieten in mijn tuin !! :)

Ruime keuze, zowel fysiek als online, meteen meenemen

op zoek naar twee mooie relax stoelen voor in de tuin kwamen we op de site van AVH Outdoor. Om zomaar ongezien te bestellen vonden we lastig. Dus even naar de winkel en daar de verschillende soorten bekeken en uitgeprobeerd. We konden de stoelen meteen meenemen en kregen ook nog een keer 5% korting omdat we het meteen mee namen. Mooie combinatie van online en fysiek. Ook ruim voldoende personeel om je te woord te staan.

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp