Correcte prijs, kwalitatieve producten en vlotte levering
Superfijn om te horen dat u zo tevreden bent.
Vriendelijke en goed geïnformeerde verkoper, zowel over de meubelen als de levering. Levering verlopen zoals gevraagd ook al was dat nipt. Goede kwaliteit van de materialen. Alleen de levering van de 120kg zware parasolvoet was moeilijk voor één persoon, maar we hebben geholpen.
Super bedankt voor de positieve beoordeling.
Wij hebben een boomstamtafel, parasolvoet en parasol besteld en zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde producten, alsook over de vlotheid van leveren. Vele bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen..
Hartelijk dank voor de positieve beoordeling en nog veel plezier met uw producten.
Hele goede service, vriendelijke mensen. Maar ook het product is geweldig ik heb er geen ander woord voor. Goede kwaliteit, de stoelen zitten heerlijk, en goede en mooie kussens erbij. De manier waarop er contact met je word gezocht is echt netjes, maar reageren ook snel. Ik raad iedereen dit bedrijf aan!
Heel erg bedankt voor de positieve beoordeling.
Mooie winkel met veel aanbod, ben uiteindelijk geslaagd voor een mooier set dan ik in gedachten had. Bedankt
Heel erg bedankt voor de positieve beoordeling en nog veel plezier met de tuinset!
Heel tevreden van onze aankoop de kwaliteit is uitstekend. Ook de bezorgdienst zeer vriendelijk en behulpzaam. De communicatie ivm de levering is ook dik in orde. Het is zeker en vast een aanrader.
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent.
De bezorging was prima. De levering is goed te volgen via de link. Wel jammer dat de eerste keer de verkeerde wieltjes voor de parasolvoet geleverd werden maar dit werd goed en snel opgelost. Dit kan een keer gebeuren. Zou zo weer bij hun bestellen.
Heel fijn om te horen en nog veel plezier met de parasol.
Goede service. Prettig om bij AVH te kopen. Niet opdringerig, goede uitleg. Top
Hartelijk dank voor de positieve beoordeling.
hele goede ervaring , snelle levering , goede service
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent!
Vervangend onderdeel na opsturen foto (de betreffende tafel was 15 jaar oud) snel gevonden en geleverd. Alle lof!
Super fijn om te horen!
Ruime keuze in de showroom. Levering binnen een week. Na aflevering bleken een loungestoel en een Diningstoel een krom frame te hebben. Dit is heel netjes opgepakt door de klantenservice en binnen 2 weken zijn de stoelen omgeruild. Geen gezeur, geen twijfel en geen extra overtuiging nodig. Top! De stoelen zitten heerlijk. Jullie hebben er een tevreden klant bij! Overigens zijn wij bij jullie terecht gekomen omdat familie een set van jullie hadden staan waar wij zo lekker in zaten.
Heel erg bedankt voor de positieve beoordeling en nog veel plezier met de tuinstoelen.
Product ie erg mooi, communicatie is ook perfect!
Superfijn om te horen!
Er zat een klein weeffoutje in het doek. Dit is keurig opgelost net het sturen van een nieuw doek. Fantastische service!
Mooi om te horen!
Keurige vrolijke bezorger mooi op de afgesproken tijd
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent.
Een paar dagen na de bestelling ontving ik al keurig de mooie fauteuils. Ze zijn van prachtige kwaliteit! Zo mooi, dat we nu ook de bank ervan besteld hebben die morgen komt! De chauffeur was zo aardig de fauteuils op de plek achter het huis te zetten waar ze moesten komen staan.
Heel erg bedankt voor de positieve beoordeling.
Goed overleg gehad tijdens onze aankoop van de tuintafel. De levertijden waren snel en bezorging was goed.
Super bedankt voor de positieve beoordeling.
We hadden een tuinset gezien die naar ons inziens verstelbaar was de bank in dit geval Maar dat hadden we mis de dames hebben info gestuurd welke wij dachten die we gekocht hadden maar niets was minder waar We waren overtuigd dat we toch de juiste set hadden Alleen daar was 1 kussen iet de juiste maat deze week krijgen we de juiste Super opgelost en welzijn zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent.
Na een probleem met een eerder geleverde tafel kwam na één telefoontje naar een zeer vriendelijk jonge dame de uitzonderlijk service op gang. Zonder moeite werd de tafel geruild en geleverd voor een nieuwe. Wij hebben alleen een foto gemaakt van de kleine beschadiging en dat was voldoende. Dankjewel AVH voor het correct afhandelen. Groetjes W de Bot
Superfijn om te horen dat u zo tevreden bent en nog heel veel plezier met de tuintafel.,
We hadden de Kreta tuinstoel besteld, maar was niet op voorraad. Door omstandigheden hadden we de stoel direkt nodig. Michel heeft het prima opgelost, door ons een showmodel te bezorgen, zijn er zeer blij mee
Heel erg bedankt voor de positieve beoordeling.
Aardige bezorger en op tijd geleverd
Fijn om te horen!
goede service, en snelle levering zoals afgesproken is!!! wij zij er blij mee,
Heel fijn om te horen dat u zo blij bent en nog veel plezier met de tuinstoelen.
Superfijn om te horen!
Snelle levering, mooie stoelen
Mooi om te horen en bedankt voor de positieve beoordeling!
wel jammer dat ik van oktober besteld en juni geleverd maar kwam doordat ik een houten tafel had gekozen
AVH Outdoor Tuinmeubelen heeft ons goed geholpen en een mooie degelijke loungeset met tafel geleverd en een bijbehorende hoes. Erg blij met onze aankoop! Advies, communicatie, bezorging en afhandeling erg professioneel. Daarnaast een rustig en gedegen advies zonder sales poespas in de showroom. Goede waar verkoopt namelijk zichzelf. Een aanrader om hier je nieuwe tuinset en/of toebehoren aan te schaffen!
Super om te horen dat uw ervaring bij AVH zo succesvol is verlopen! Bedankt voor uw goede recensie
Industriestraat 11-13
3281 LB Numansdorp