Alles zoals afgesproken

Na de koop is de service perfect en is AVH zeer klantvriendelijk.

Vriendelijke verkoper gaf goede info en hielp ons op een uitstekende manier. Vlot geleverd prima service.

Geweldige online ervaring en super levering door Jacco

De online trace app is geweldig en de levering was vlot en vriendelijk. Enkel de eerste mail was op een server blijven hangen, maar bij navraag werd alles vlot in werking gezet. We zijn blij met het resultaat en wachten nu op de zon!

Goede informatie verstrekking en vlotte levering

In de winkel werd ik goed geholpen en kreeg ik alle informatie die ik wilde. De levering was ook vlot verlopen. Nu het goede weer nog zodat ik ook van de tafel buiten kan genieten.

Top levering vriendelijk en heel behulpzaam

Heb mijn parasol wegens het weer nog niet kunnen installeren of gebruiken maar de levering was prima heel vriendelijk

Fantastische levering

Nette afhandeling tijdens bestellen via internet. Supergave bezorgtool (track & Trace) waarbij je op de minuut zag dat de Eigen bezorger de spullen komt brengen. Tevens zeer aardige, behulpzame medewerker die het keurig afleverde. Kortom, fantastische levering - onze zomer met de nieuwe kussen-box kan beginnen :-)

Prachtig

Zeer vlugge levering door bekwame en helpende mensen . De bestelde tafel was gemonteerd maar werd ter plekke gedemonteerd ,op plaats gezet en terug gemonteerd. Knap werk

Mooie tuinstoelen, snelle bezorging.

Wij zijn helemaal blij met onze nieuwe tuinstoelen. Ze zijn mooi en ze zitten heerlijk. Hele snelle bezorging. Wij zijn op zaterdag, vanuit Drenthe naar Numansdorp gereden om in de winkel goeie stoelen uit te zoeken en ze werden de donderdag erna al geleverd.

Mooi zeer goede kwaliteit en snel geleverd

Vriendelijke mensen die ook nog eens snel en goede kwaliteit spullen hebben geleverd. Voor mij kan de zomer beginnen ;-)

Super snel geleverd door een zeer aardige bezorger

TOPPRODUCT!!!

Zeer mooie en degelijke uitgevoerde voetenbank, die tevens te gebruiken is als stoel. Zeer stevig en duurzaam onderstel, niet gewoon drie of vier poten, maar ook een dwarsbalk met penverbinding voor extra stevigheid. echt zijn geld waard!

Heel tevreden

Goede service met niets problemen en een zeer goede levering met vriendelijke en behulpzame chauffeur. (Piccobello)

Goed geholpen. Vriendelijk personeel. Goede en snelle levering. Snelle oplossing voor probleem.

Top service!

Snelle levering. Bezorgt tot in de tuin op de plek waar het moest staan. Goede advies van de bezorger over de montage.

Liever Met twee personen laten bezorgen.

Gelukkig was ik thuis om de jongen die het bankje bracht een beetje te assisteren. Hij was heel vriendelijk en deed reuze zijn best.

Snel en netjes afgeleverd.

Na een geslaagd bezoek aan de winkel, zijn de tuinmeubelen snel en netjes afgeleverd. We wachten met smart op de 2e levering in juli.

Gewoonweg Top

Winkelervaring, afspraken, levering en nalevering gewoonweg keurig allemaal.

Mooi produkt!

Hele mooie teakbank die stevig is en goed zit. In de regen is de kleur van de bank prachtig fel! Hout voelt glad aan. Snelle levering en ook nog een prima prijs. Ik ben er blij mee.

Van bestellen tot de levering: klasse

Alleen maar plussen: goede website, eenvoudig bestellen en betalen, sympathieke aflevering

Top producten en service

Goede prijs, duidelijke communicatie.

top

Alles netjes op tijd geleverd, en alles netjes verpakt

Geweldige service in de winkel en aan huis.

Wij zijn zeer vlot verder geholpen, het was zeker aangenaam winkelen.

Top, alles heel goed inorde. Vanaf bestellen tot levering. Zeer vriendelijke jongeman bij levering. Alleen was het goed dat mijn echtgenoot en zoon thuis waren om te helpen. Boomstamtafel lukt niet voor 1 persoon.

Hele moeizame start maar uit eindelijk erg positief!

In februari een mooie hoek lounge set gezien. Ik was helemaal enthousiast. Maar we moesten even wachten ivm de nieuw aangelegde tuin. Toen het zover was, was mijn bank er niet meer op de site. Gelijk jullie gebeld en kreeg te horen dat er premium versie zou komen. Moest wel even geduld hebben duurde ongeveer een week of 3. Eind maart zou dat zijn. Ik weer contact gezocht eind maart. Werd mij vertelt nee de bank komt later, eind april. Oei dat was even omschakelen, omdat ik graag wilde kijken en zitten op de bank. En hem graag in mijn nieuwe tuin zag staan. Eind april weer contact gehad. Nee hij was er nog niet. Zou een week duren... Na die week was hij er nog niet. Uit eindelijk een bericht in de week van 13 mei. Hij was er.. Toen waren wij een weekend weg en hebben de eerst mogelijke mogelijkheid genomen om bij jullie langs te komen. En ja hij was super mooi en we wilde hem graag aanschaffen. Nu staat hij netjes in onze tuin en ben er heel blij mee, Moeizame start maar gelukkig met een goed eind....

nalevering correct uitgevoerd!

kussentje te weinig, na een poos alles netjes nagestuurd!

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp