Grandioos

Mooi op tijd. Netjes een belletje. Aardige en nette chauffeur.

Gewoon zoals het hoort

Bestellen 2 dage later antwoord wanneer bezorgen Prima bezorger Dus zeer tevreden

Fijne winkel, goed geholpen, online besteld, binnen 2 dagen in huis! Super tuinset!

Mooi assortiment in een overzichtelijke hal.

Positief verrast wat betreft de klantvriendelijke adviezen .

Top zaak doen wat ze zeggen

Perfecte service

2 heerlijke stoelen bezorgt gekregen. Perfect! Zitten heerlijk!! misschien als tip een leuke prijs maken incl. voetenbankje, dan had ik dat denk ik gedaan. * snelle levering * goede service * betaling bij aflevering ook fijn Laat de zomer maar komen☀️

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

De Tuinmeubelen zijn van uitstekende kwaliteit, stevig en duurzaam. De levering was snel en er werd persoonlijk contact gezocht omtrent de planning

correct en betrouwbaar

Heel tevreden, de levering loopt volgens afspraak en de kwaliteit is super.

Top, geregeld

Zeer tevreden snelle bezorging

Op numansdorp in showroom wezen uitzoeken op afspraak. Goed geholpen een mooi setje uitgezocht die op voorraad was. Binnen paar dagen was de set al bezorgd. Onze tweede set in paar jaar goede prijs kwaliteit en goede service. Onze tuin is nu vol maar als ik nog eens een nieuwe set koopt dan zeker bij jullie

Top service !

Eerst sceptisch want koop normaal nooit online zonder te zien te hebben ! Toch gewaagd en tevreden met de snelle en correcte service voor herhaling vatbaar !

Fantastisch!

Had bestelling supersnel binnen! Prachtige lounge set! Heel blij mee!

Super!!!!!

Vanwege het gedoe omtrent corona op goed geluk 8 stoelen besteld. Alles was top geregeld, de communicatie, de levering en ook nog eens hele mooie stoelen. Superblij mee, complimenten aan jullie!

Goede service, mooi product.

4 rotan stoelen besteld. Ze werden binnen een week keurig geleverd op een vooraf afgesproken tijdstip. Stoelen zien er goed uit en zitten comfortabel.

Op zaterdag gekeken en gekocht en op woensdag geleverd En zonder problemen helemaal blij

Snel en punctueel

Snelle en goed afwikkeling van een online bestelling. Goed ingepakt, met alle zorg vervoerd, top!

Super snel geleverd en fijne hulp in de winkel

Prachtige loungeset

Op zaterdag een loungeset uitgezocht en op woensdag geleverd. Helemaal top! We zijn er heel blij mee!

Geen opmerkingen

Beste Er zijn geen opmerkingen te vermelden, alles zoals af gesproken.

Zeer mooi en topkwaliteit!

We kochten 2 stoelen en 2 voetbankjes. Vlotte levering, mooi en zeer goede kwaliteit.

Goede kwaliteit

Super !!!!

Super veel keuze, super snel geleverd, super vriendelijk, en wij super..... gelukkig !!!

Op tijd geleverd, leuke prijzen, super service

Zeer gemakkelijke site om te bestellen en zeer snel geleverd. Zeer blij met onze nieuwe aankoop

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp