Superdeluxe meubels voor buiten

We werden hartelijk ontvangen in Numansdorp door een jonge medewerkster. Ze gaf uitgebreide uitleg over de tuinset die we bekeken, en gaf aan dat we de stoelen even bij de uitgekozen tafel konden zetten om een beter zicht te krijgen. Ze had veel kennis over de verschillende materialen, en gaf advies over het onderhoud. Omdat ze zei dat zij de tafel die we mooi vonden in elkaar had gezet zonder problemen, waren we gerust omdat we 4 linkerhanden hebben! Inmiddels staat onze set in de tuin en zijn we erg tevreden!! Bedankt voor de goede service!!

Prima en snel geleverd met uitstekende communicatie vooraf

Al weer 2e aanschaf tuinmeubilair waarbij we weer uit zijn gekomen bij AVH na een erg goede ervaring de vorige keer. Prijstechnisch heel interessant met een betrouwbare en snelle levering onze kant op. Aanrader !

Genieten

Zetels zitten heel goed, mooie kleur, zoals op de foto. Kussens zijn heel zacht en comfortabel, ik moet opletten dat ik niet in de slaap val, zo aangenaam zit het tuinset!

mooie loungeset en goede levering.

De loungeset die ik nodig had moest dezelfde zijn als de hoekbank die ik 2 jaar eerder had gekocht ergens anders. Dit was precies wat ik nodig had. De levering was zeer accuraat wat betreft tijd. De 2 jongens waren zeer behulpzaam en wachtten ook even om te kijken of de levering klopte.

Goed en betrouwbaar bedrijf

Alles snel geleverd volgens afspraak. Zat een scheurtje in tafelblad en werd snel omgewisseld en opgelost.

Goede service en snelle levering.

Service met grote S

Wij hadden een parasol incl. voet besteld, echter bij levering zat er de verkeerde voet bij. Degene die wij hadden besteld was niet meer leverbaar. Uiteindelijk een ander (duurder) model omgeruild zonder meer kosten.

Fantastisch service

Overzichtelijk en makkelijk bestellen je kunt ook nog advies spullen bestellen die evt bij het tuin materiaal passen ,je krijgt mailtje wanneer ze het kunnen brengen op de dag zelf via track and trace volgen wanneer ze bij je langs komen , chauffeur prima en klantvriendelijkheid, nogmaals bedankt voor de tuinspullen te vreden klant

Ik kon via de app de chauffeur volgen en de tijdsindincatie klopte precies. Hij was erg behulpzaam en zette de tafel door de garage de tuin in. Prachtige tafel waar we vele glaasjes proseco aan aan drinken .

Prima kwaliteit en service

Dit is de ons 2e tuinset en de prijs kwaliteit verhouding is prima. Ook is er een ruime keuze

Mooie bank

Prima afspraken. enig minpuntje we vinden de rug kussens iets te dik. Maar dat hebben we zelf verholpen. Voor de rest erg tevreden goede communicatie

Snel gekocht

Snel geleverd, aardige chauffeur, bracht hem naar de achtertuin, goede kwaliteit

Prachtige materialen goede service

Zeer mooie materialen en goede service. Zeer vriendelijk. Heb ze al aanbevolen aan andere mensen

Fijne service, en heel veel keus, een aanrader

Problemen worden hoef opgelost

Onderscheidend

Mooie kwalitatieve tuinmeubelen voor elke portemonnee. Keurige bezorging met nette chauffeur. Wij zijn erg blij met onze nieuwe low dining set!!

Goede afspraken gemaakt en nagekomen en een super klantservice team.

Bankafgeleverd, keurige bezorger, bank zelf in elkaar gezet. Toen bleken er 3 kussen met een ander kleur bij te zitten, klantenservice gebeld foto’s gemailt, binnen 2 dagen nieuwe hoezen ontvangen (juiste kleur)… Helemaal blij en tevreden met onze aankoop!

Mooie teakhouten boombank gekocht bij AVH Tuinmeubelen, uitstekende kwaliteit en een echte verrijkin

Bij AVH Tuinmeubelen hebben we een prachtige teakhouten boombank gekocht. De kwaliteit is uitstekend en de bank past precies zoals verwacht rond onze boom. Het geheel geeft onze tuin een mooie, gezellige uitstraling en vrolijkt het hele gedeelte rondom de boom op. We zijn er erg blij mee en kunnen AVH Tuinmeubelen zeker aanbevelen!

Een moei samen aanloop maar uiteindelijk perfect opgelost en zeer bij met onze aankoop

Nu na overleg een goede uitkomst

Na enige strubbelingen 5 maanden na bestelling en betaling, en na telefonisch contact toch een overeenkomst en een andere tuinbank Besteld en snel geleverd . Top

Vlotte, vriendelijke en behulpzame levering.

Mijn bestelling was een parasolvoet van 120 kg. Bij de levering stelde ik voor om te helpen maar het was niet nodig. Alles is vlot verlopen.

Mooie low dining tuinset

Zeer mooie low dining tuinset besteld. Prijs kwaliteit gied. Snelle levering en goed verpakt. Meerdere keren gecommuniceerd met jullie via chat en per mail en altijd snel een antwoord. Ook de levering was goed te volgen met de track en trace die je een dag van te voren ontvangt.

Wisselend en verrassend

Prachtig tuinset. In drie keer geleverd in een tijdsbestek van vier maanden met als toetje bijna twee extra stoelen. Die hebben we afgemeld. De klantenservice doet zijn best maar door drukte is er schijnbaar te weinig personeel. Als je een mooi tuinset wilt en geduld hebt. Doen! Je creëert daarnaast ook nog een bijzondere band met alle bezorgers en de klantenservice ♡

Toppie

Aardig personeel eel en goeie service, dus in 1 woord TOP.

Geweldige service

Bij de door ons gekochte tafel lieten een paar planken los. Tafel was inmiddels 1 jaar oud. Contact opgenomen en tafel werd zonder problemen opgehaald ter reparatie. Was nog gewoon garantie zeiden ze. Na week werd de tafel gerepareerd terug gebracht. Nadat we deze hadden teruggeplaatst bleek de tafel tijdens het transport beschadigt te zijn. Contact opgenomen en tafel werd weer opgehaald. Omdat onze maat niet op voorraad was zou deze later worden omgeruild. Dit kon wel aantal weken duren werd erbij vermeld. Na aantal weken nieuw onderstel geleverd en wij kunnen naar volle tevredenheid weer gebruik maken van onze tafel. Mooi voorbeeld van perfecte service en nakomen van gemaakte afspraken en dit alles gratis omdat het onder de garantie viel.

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp