Goede kwaliteit voor een nette prijs

Online onze prachtige tuinset uitgekozen. Bestellen ging makkelijk, en via de email werd de levering afgesproken. Ook dat ging prima. Kwamen op de afgesproken tijd, werd netjes in de achtertuin geplaatst, was zeer goed verpakt. Na uitpakken en montage waren wij blij verrast met de kwaliteit van onze prachtige tuinset. Zeker een dikke aanbeveling waard! Prijs kwaliteit verhouding uitstekend.

Goede vlotte service

Goed geholpen

Super snelle en keurig verzorgde levering.

Heel blij met onze aanwinst voor in de tuin.

Goede service en snel geleverd

Meerdere malen bij AVH tuinmeubilair en accessoires gekocht en altijd goed geholpen goede service gehad ook achteraf.

Bediening en kennis in winkel uitstekend. Grote sortering Levering snel en goed geregeld.

Heel goed service komen ook de afspraken na top! Heel tevreden

Perfect geregeld

Alles volgens afspraak verlopen, en gied geholpen

Prima kwaliteit, op tijd geleverd

Prachtige lounge set die ik reeds in oktober besteld had, door renovatie van de tuin, nu laten leveren. Contact met de klantenservice aangaande de levering verliep zeer prettig. Ook het contact met de chauffeur op de van de levering liep perfect, alles werd keurig achter in de tuin gezet. Montage leverde geen problemen op.

Niet helemaal duidelijk gecommuniceerd

Prima geholpen en door een aardige jongeman. Met de tuinset ben ik zeer tevreden. Enige minpuntje was dat de tafel later geleverd werd dan de stoelen. Maar verder een heel klantvriendelijk bedrijf.

Hilarisch!!

Wij wonen in België aan de kust!Onze bestelling een leuke(hopen wij toch)bartafel met vuurlava. Joepie jullie kwamen met onze levering de chauffeur v dienst maar zoeken in zijn vrachtwagen alles bijna leeggehaald wat een werk,helaas geen bartafel mee!Ritje van Nederland voor nix!Op naar de volgende levering,wat blijkt volgens de lieve chauffeur van dienst afdekdekselplaat niet mee met levering,terug nog keer ritje kust?Nee jullie firma heeft het laten opsturen met de post!Eindelijk we kunnen onze cosiloft bartafel installeren,maar nee hoor het ontbrekende stuk is onderdeel van tafelblad!Nu afwachtend op dit stuk wat voor jullie terug mooi ritje kust zal worden!Derde keer goede keer!!!Wel suuupervriendelijke service!!

Goede service, zeer mooi producten

Veel keuze en zeer flexibel. Zo blij met onze tuinset.

Online gevraagd voor een demo van de loungeset waar we geïnteresseerd in waren. Heel vlot Een filmpje gekregen. Loungeset snel geleverd.

Top kwaliteit

loungeset gekocht is 100% in orde helemaal te gek snel geleverd .en keurig door de bezorger afgeleverd. Kan deze firma zeker aan bevelen.

top

Alles verliep vlot en volgens afspraak

Prachtig loungeset voor mooie prijs.

Wij hebben onze prachtige loungeset vrij snel geleverd gekregen. Helaas was er sprake van een fabricagefout, maar dat werd snel opgepakt door de medewerkers en binnen een paar dagen stond er een vriendelijke bezorger aan de deur met een vervangend onderdeel. De bezorging geschied ook op een hele fijne wijze, je krijgt namelijk een e-mail met een link waarmee je gemakkelijk de voortgang van de bezorger kunt volgen op een kaart. Al met al zeer tevreden!

Perfect !

Wij hebben een boomstamtafel en rotan stoelen besteld. Producten zijn super mooi, snelle en correcte levering. Wij zijn heel tevreden, zal zeker niet de laatste aankoop zijn bij jullie.

Prima service en prijs!. Transport was op tijd en chauffeur was aardig.

Heel netjes geholpen.

Een super mooi tuinstel, miste wel een kussen, maar werd dezelfde week nog nagezonden. We hebben er ook nog geen gebruik van gemaakt vanwege het Hollandse weer, maar dat zal best goed komen. We kijken er naar uit!

Geweldig bedrijf. Topservice.

Betaalbare kwaliteit en comfortabele loungeset!

Ik heb 5 jaar geleden een rotan loungebank gekocht die na afgelopen zomer toch wat gaten kreeg, nu heb ik opnieuw de keuze voor AvH outdoor tuinmeubelen gemaakt omdat het comfort en de betaalbare kwaliteit mij heel wat lounge plezier hebben bezorgd! Ik heb nu voor de Suns Vita chaise lonque gekozen, met mooie stevige kussen en een degelijke stevige bank. Ik kan niet wachten tot de zon komt!

Echt een aanrader,correcte levering op uur

Eerlijk,mijn 2 de aankoop op 2 jaar,weer verbluft over de correcte en snelle levering op uur,heb niet de ganse dag moeten wachten zoals overal.dikke pluim

Telefonisch zeer goed geholoen

Door een storing bij het afrekenen via de website, telefonisch contact opgenomen. Bestelling snel en vakkundig opgenomen en geplaatst. Vervolgens snelle levering.

levering 100 % ok

feilloze levering en vriendelijke bezorger

Servicegericht en uitstekende bereikbaarheid

We hebben tijdens onze zoektocht naar een lounge diningset in AVH een hulpvaardig bedrijf getroffen. Goede bereikbaarheid, zowel telefonisch als via de chat, en een snelle beantwoording van onze vragen. De levering van twee verschillende voetenbanken is heel adequaat en snel opgelost. Het enige dat nu nog ontbreekt is het zonnetje.

100% in orde

Bestelling heel netjes en op de afgesproken tijd geleverd. Mooie zet. Ook het contact met AVH is steeds goed verlopen Kan deze firma zeker aan bevelen 100% tevreden.

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp