Alles keurig op tijd. Correspondentie met AVH was perfect. Goed verzorgd. Kon de bezorgdienst goed volgen en wist precies wanneer deze langs kwam.

AVH Outdoor staat voor kwaliteit en gemak

Bestellen was super makkelijke en ook afleveren ging perfect!

Zeer tevreden .

Stoelen staan nog ingepakt vanwege slecht weer, dus heb alleen nog voorpret . Levering was correct en vriendelijk. Hoop dat ze net zo mooi zijn als op de foto's! Vriendelijke groeten

Perfecte service.

In 1 woord "GEWELDIG."

Vriendelijke goede service

Zeer vriendelijk bedrijf goede uitleg Perfecte service alles wordt netjes bezorgd problemen worden vakkundig opgelost Mooi bedrijf komen zeker nog eens terug . Het is een feest als je bij AVH ben geweest.

Zeer tevreden over levering en artikelen

Zeer vriendelijke bezorger en degelijke meubelen top

Heel blij mee.

Wat een heerlijke stoelen ze zitten fantastisch beste koop ooit. Een hele snelle levering, top. Nu nog wachten op de zomer.

Goede Service,, snelle levering

Na een mooie voorjaarsaanbieding,, gekozen voor AVH Outdoor Tuinmeubelen. De dag na de bestelling al een afspraak voor de levering. Op de dag van de levering alles lekker snel en soepel verlopen. Dus Top.

Prachtige loungebank ben er erg blij mee.

Even moeten wachten omdat de door mij uit gekozen loungebank niet op voor raad was. Maar het was het wachten waard. Goede levering en overleg over tijdstip van leveren mogelijk.

Echt top!!!

Echt een top service! Beleefd en heel correct!!!

Heel blij

De service is top en de tuinstoelen geweldig! Ik kan bijna niet wachten om er in te zitten en te genieten van hopelijk een zalige zomer

Goeie service

Ondanks de Corona konden wij gelukkig een afspraak maken om proef te zitten en gelijk meenemen . Nadat we hadden proef gezeten en had afgerekend . Kon onze tuinset gelijk mee naar huis . Personeel hielp ons met het inlaten van de set . Goeie uitleg over de teakhouten tuintafel behandeling

Heb al drie keer iets besteld. Waarom ergens anders naartoe gaan als ze hier heel veel keus hebben, snelle en goede levering. Mooie kwaliteit. Aanrader

na ruiling zeer tevreden

heb een Parasol inclusief hoes en voet besteld. Bij aflevering bleek de voet beschadigd te zijn, na telefonisch overleg werd de voet enkele dagen later omgeruild. Deze granieten voet was onbeschadigd en perfect in orde.

Uitstekend!!

Via google bij AVH erg leuke tuinstoelen gezien.... Leuk, en niet duur, maar dan twijffel....zouden de stoelen wel het zelfde zijn als de afbeelding? Zoudenze kwalitatief goed zijn? De gok genomen en niet teleurgesteld!!! Wat een mooie stoelen, onwijs vlot geleverd, en prescies zoals de beschrijving! We hebben er 4 bestelt, maar er komen er zeker nog 2 bij! AVH....super bedankt voor de prachtige stoelen!!

Snelle levering en prachtig product!

Snelle levering en van te voren werd gevraagd of het uit kwam. En het product (een mooie bank voor buiten) is prachtig!

Top!!!

Vriendelijke en hulpbiedende mensen heb reeds een WhatsAppje gestuurd ook ,ik ben zeer blij met mijn sfeerhaard de service en levering was top nogmaals dank u. Kristof De Bel

Super!!

Hele snelle levering, vriendelijk personeel, netjes afgeleverd. We zijn super blij met onze lounge set. Zeker een aanrader om hier te bestellen!!

Een top bedrijf

Al 3 keer besteld via internet en het valt nooit tegen van wat ik uitpakt. Goede kwaliteit. Snelle levering super aardige bezorgers en erg behulpzaam. . Nee ik ben geen familie van AVH ik kom gewoon uit de Betuwe en via internet dit bedrijf gevonden.. ..

Top snel goede kwaliteit

Snel in huis Top service Goed product Ben er heel blij mee Voor tuin meubels moet je echt hier zijn

Snelle levering goed product.

Zonder problemen is de eerst geleverde launchstoel omgeruild naar t gewenst model. We hadden er vorig jaar ook al een gekocht. Prima. Wel is er duidelijk verschil in de hardheid van t zitkussen.

We zijn klaar met onze tuinset

Snelle levering van mooie stoel

Makkelijk zoeken op de website, snelle levering... kan ik ook wat meer zon bijbestellen? ;)

Goed product

Het product is goed alleen jammer dat ze te laat waren heb toch een paar uur vrij moeten pakken voor niks .

Super service

Binnen 2 dagen de tuinmeubelen in huis. Moooi tot boven aan de voordeur van appartement gebracht. Super vriendelijke bezorger Toppie.

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp