Topprodukt

Prachtige parasol, supersnelle levering!

Goede prijs - kwaliteit verhouding

Prima product, snelle levering.

Super fijne ervaring!

Zowel de bezorging als de service zijn ontzettend goed en vlot verlopen. We zijn erg blij met onze nieuwe Loungeset! Nu alleen nog het zonnetje..

Prijs kwaliteit subliem, vlotte levering

Fraaie en zeer degelijke tuinstoelen voor een prima prijs!

super

prima stoelen ,goede levering

Snelle levering, ziet er goed uit. Voor ons zitting wat diep. Rugkussen nodig. Dat is dus jammer in corona tijd. Je kunt niet proefzitten. Moeten dus wat rugkussens zien te vinden. Verder ziet de set er top uit. Vriendelijke meneer die het kwam brengen. Goed ingepakt. Mooie set

Voldeed volledig aan de Veere achtingen en werd heel vlot geleverd.

Heel blij met de bananebank!

Degelijk bedrijf met goede prijskwaliteitverhouding

Goede informatie vooraf, goede levering, degelijke kwaliteit.

Gewoon zeer goede service

Gewoon top service met zeer mooie meubels

Prachtige tuin set

Goede service en vriendelijke bezorger . Een prachtige tuin set voor op het balkon . Laat de zomer maar komen !

Belofte waargemaakt.

Ondanks de corona regels kunnen oriefzitten in de buitenlucht. Direct kunnen besluiten en binnen 5 dagen geleverd op de camping. Prima service.

Snel en goed

Boombank besteld, goede kwaliteit en snelle levering!

Uitmuntend

Goede communicatie en berichtgeving. De levering was te volgen met een link, super handig. Wij hadden de set 1-2 dagen later al binnen. Netjes verpakt. Keurig op het plek gezet waar wij graag wilden. Wij zijn tevreden.

Van A tot Z top!

De bestelling verliep heel makkelijk. De bezorger reed iets te ver door dus toen hij draaide stond ik hem al zwaaiend op te wachten. Uiterst vriendelijk en accuraat. En de loungeset zit heeeeerlijk. Echt aan te bevelen!

goeie service en uitleg mbt keuzes

Na een afspraak spullen goed kunnen bekijken en keuze kunnen maken. al na 2 dagen werd alles keurig verpakt en op tijd geleverd. Ook omruilen van een aantal kussens was geen probleem en snel geregeld kortom hele fijn zaak met net personeel. fam van Dijk

Snelle levering, uitstekende kwaliteit

De tuinset die ik bestelde komt overeen met de beschrijving en is van goede kwaliteit. Daar zullen we nog jaren plezier van hebben.

prima service, snelle levering

voet voor zweefparasol besteld, werd snel geleverd en keurig in de tuin geplaatst.

Bestellen, leveren, snel op tijd en zonder problemen!

Goede website, snel besteld levering op afspraak, goede kwaliteit, in één woord geweldig

Mooie kwaliteit en topservice!

We hebben hij AVH een Palermo tuinset besteld. Omdat we benieuwd waren hoe het eruit zou zien, zijn we in Corona tijd keurig ontvangen op afspraak in Numansdorp zodat we zelf konden kijken. Eenmaal daar hebben we nog veel meer prachtige sets, parasols, stoelen en tafels gezien. We zijn bij onze keus gebleven maar hebben die wel aangevuld met parasol en Panama (ei)stoel. Goede adviezen gehad en super geholpen: het kan niet anders of je slaagt bij dit bedrijf!

perfect zoals gewenst

perfect zoals gewenst

Keurig

Zoals omschreven, snel geleverd.

Meer dan goed!

Netjes geleverd en super goede kwaliteit!

Super service. 1 stoel was beschadigd en werd binnen 3 dagen omgeruild voor een nieuwe.

Super snelle en goede service. 6 stoelen snel geleverd. 1 stoel was beschadigd en werd binnen 3 dagen al omgeruild.. mooie stoelen..

Klantvriendelijk , super service, prima kwaliteit en scherpe prijzen

Goede stevige tuinmeubelen en snel geleverd!

We kregen video's van de set waar in we geïnteresseerd waren en snel antwoord op vragen. Na bestelling binnen een week binnen en prima spullen!

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp