Nette snelle goede service

Goede duidelijke snelle service. Na bezorgen bleek een artikelen tr zijn beschadigd, dit werd snel oogepakt en goed opgelost. Goed persoonlijk bedrijf

Top aankoop

We hebben na veel gezoek 4 tuinstoelen bij jullie gevonden en gekocht. Binnen no time kregen we bericht dat ze bezorgd werden. De stoelen werden keurig afgeleverd door twee uiterst vriendelijke mederwerkers. Chapeau!

Super tevreden klant!!!

Ik had een lounge set gekocht.. Binnen de beloofde 5 dagen is het thuis geleverd. Op een link kon ik volgen hoelaat de levering ging zijn. Dit was perfect op het doorgegeven tijdstip!! En ik mocht betalen bij de levering! Super. Ik ben zo blij met mijn lounge! Ben zeer tevreden!!! Een echte aanrader!!!

Super !

Mooi hard houten bank gekocht via de website .. keurige mail ontvangen wanneer de bank zou worden bezorgd.. prima service , betaald bij levering.. geen extra kosten.. Dikke mercie.

De goederen zijn goed

Ik heb geen probleem gehad met de firma

Vriendelijk en accuraat!

Prima levering. Goed verpakt en goede betalingsmogelijkheden.

Van bestelling tot bezorging; Relaxed !

Ik werd gebeld door een uiterst vriendelijke mevrouw omdat er iets in de winkelmand zat maar de bestelling niet was afgemaakt. Dat hebben we samen gedaan. Superfijn. En ook de bezorging was netjes oo de afgesproken tijd. Kortom, zeer tevreden. (Nu de zon nog...... )

Superformiweldigeindefantakolosachtig!

Mooie balkon set, mooie prijs en binnen 3 dg. Gratis en stipt op tijd bezorgd! In 1 woord geweldig!!!!

Kwaliteit zoals het hoort!

Bij levering, vriendelijk personeel en handelde voorzichtig met de bestelde artikelen. Kwaliteit is 10/10, goed degelijk materiaal waar we nog lang plezier van gaan hebben!

Goede kwaliteit, snel geleverd!

Ik ben zeer tevreden over de lounge stoelen, mooie kwaliteit precies zoals op de afbeelding. Binnen een paar dagen thuis geleverd.

Naar AVH voordat je naar een ander ga! heerlijke kreta tuinset in mijn nieuwe woning

Zeer leuke tuinset en zit heerlijk ; was al eens wezen kijken in Numanmsdorp. Bezorger zeer behulpzaam en set zit heerlijk met prima kussens . Set Kreta is zeer aan te bevelen.

Duidelijk, snel, vlotte en fijne communicatie, kortom alles wat je zoekt onder 1 dak!

Dinsdag aan het eind van de dag, mijn bestelling geplaatst. Woensdag kreeg ik via de mail de vraag of afleveren voor de zaterdag een probleem zou zijn, deze mail beantwoord en zaterdag bevestigd. Daarna kreeg ik een bevestigingsmail met daarbij een link om de chauffeur te volgens tijdens zijn rit. Afgelopen zaterdag ruim binnen de afgesproken tijd zag ik dat de chauffeur onderweg was. De tuindeur voor hem geopend, de koffiemachine aangezet en mijn bestelling ontvangen. Onder het genot van onze koffie de "gebruiksaanwijzing" doorgenomen en de aflever bon getekend. Nog heel even wat na gekletst en daarna kon ook de chauffeur lekker aan zijn weekend beginnen want ik was zijn laatste klant. 12 minuten later zat ik onderuitgezakt heerlijk in de zon op mijn nieuwe stoel! Superblij mee! bedankt voor deze fijne service, écht een verademing vergeleken bij de ervaringen die wij hebben gehad de laatste tijd! TOP!

Snelle levering en top service

Zoekende naar een passende loungeset voor mijn nieuwe appartement, kwam ik op jullie website terecht. Via de chat super snelle antwoorden op mijn vragen en toen snel besteld. Binnen 5 dagen hebben jullie kunnen afleveren. Chauffeur/ Bezorger Kevin bracht de loungeset met een glimlach naar mijn voordeur. En nu... loungen maar!

Keurig bedrijf na 2 hele slechte ervaringen Met 2 “ grote “ jongens nu hier gekocht AAAAA Geholpen, alles volgens afspraak ! En een 10 voor de chauffeur

Heel correct

Super service en klaar om voor ieder probleem een oplossing te bieden

Vriendelijk, behulpzaam en snelle levering

Hebben de prachtige 8-delige Florida loungeset aangeschaft en daarbij nog een extra lounge tuinstoel besteld, die we ook met korting mochten aanschaffen. Maandag bestelling geplaatst en zaterdag keurig afgeleverd, uitgepakt en neergezet. Van hoogwaardige kwaliteit en voldoet precies aan de verwachting.

Besteld,en gauw geleverd..

Een mooi balkonset besteld,en die werd snel geleverd.Mooie goede kwaliteit.Hebben er al van kunnen genieten met dit mooie weer.Hopelijk volgen er nog vele mooie dagen.

Mooie stoelenen en goede kwaliteit!

AHV heeft mooie en degelijke Darwin stoelen geleverdvoor een prettige prijs. Op tijd geleverd volgens afspraak.

Geweldig!!!!

Zeer snelle levering, met vriendelijke behulpzame chauffeur. Was wel vroeg. Mooie kwaliteit en perfect zitcomfort. Kunnen hier nog jaren van genieten.

Snelle levering, goeie kwaliteit. Ik ben dik tevreden..

De tuinset werd snel geleverd en is van prima kwaliteit.

Geweldige service. Hele vriendelijke bezorger. Kan niets negatief zeggen. Stoelen ook keurig net strak verpakt. Snelle service. Hele mooie, goede stoelen e n voetenbak. Dikke kussens. Ben er ontzettend blij mee.

Ik ben zeer tevreden. Snel geleverd door een vriendelijke jonge gast. Goed te volgen waar ze op een bepaald moment zijn. Er mankeert niets aan en precies zoals op de site vermeld..top!!!

Super service !

Super service en mooie kwaliteit tuinmeubelen!

Super snel en netjes geleverd!

Zeer vriendelijke bezorger die meedacht over de meest makkelijke plaatsing van onze lounge set. Ook de set voldoet aan de verwachtingen. Laat het mooie weer maar komen!

Fantastisch!

We hebben een locker bij onze louncheset gekocht. Nu weten we het zeker: onze set Ibiza is nog als nieuw! Nu 4 jaar oud. De kussens ietsje grijzer geworden, maar ze zijn ook zomer en winter buiten onder de overkapping. Het verschil is minimaal. We zijn er erg blij mee!

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp