Behulpzaam en vriendelijk

Zonder dat ik al klant was hebben ze mij toch goed verder geholpen

Supert

snelle reactie en levering zoals word afgesproken wordt er ook gehandeld

Geen gedoe, eenvoudig te bestellen en snel geleverd.

Ik heb enkel het bestel- en leverproces mogen aanschouwen. De spullen zitten nog ingepakt. In afwachting van mooi weer. Hopelijk komt dat snel...... Volgens de chauffeur was alles compleet. Ik heb dit voor waarheid aangenomen. Bij onregelmatigheden kon ik altijd met de zaak bellen. "De service ging ver", zei hij. Prima vent overigens !

Superfijne stoel, heerlijk relaxeplekje voor mij

De hangstoel zit/hangt heerlijk. Helemaal met het fijne dikke kussen wat er bij hoort. De stoel is voor mij maar als ik er niet ben of niet in zit hangt/ligt 1 van mijn dochters er wel in...

Top service geen moeite teveel

Wij wilden een nieuwe loungeset. De keuze was moeilijk gezien we niet even live konden uitproberen.maar de oplossing was dat de chauffeur twee type stoelen mee zou nemen zodat we thuis konden testen en een keus konden maken.niet tevreden dan nam die ze weer mee. Wel tevreden dan bracht hij de rest.uiteindelijk kwamen we op de site al bij 1 set uit. Afspraak even zitten thuis en beslissen houden of weer meenemen. Ze zaten heerlijk dus alles bleef staan. Een geweldige service dus. Met vriendelijke groet, Gert

Vlot en netjes bezorgd!

Vlot en netjes bezorgd

Mooi assortiment, overzichtelijke website, zeer klantvriendelijk

Zie hierboven

Heel tevreden over de loungeset en de service

Snel geleverd, duidelijke afspraken. Heel prettig!

Zeer kwalitatief product!

De granieten parasolvoet was perfect omschreven op de website. Goeie communicatie en zeer snelle en correcte levering!

Duidelijke communicatie naar klant

Maken de beloftes waar. En de communicatie naar de klant is helder.

Heel vlotte en fijne service, alsook hulpvaardige medewerkers. En heel blij met de bestelde goederen. Bedankt

Gewoonweg top !

Het artikel was niet voorradig maar ik kreeg onmiddellijk een e-mail met het gepast advies. Heb dat gevolgd en 1 dag daarna das het al thuisbezorgd.

Snelle bezorging perfect voor de tuinset

Super snelle bezorging ondanks de covid crisis. Producten zijn naar verwachting. Ik zal zeker opnieuw terugkomen. Bedankt AVH top!

Prima service en kwaliteirs producten

Correcte en snelle levering , goede prijs kwaliteits verhouding

Geweldig!

Super blij met mijn Malaga lounge tuinstoelen, zitten echt geweldig, zeker met de hocker erbij. Werden ondanks de heftige sneeuw op de weg keurig en snel geleverd. Omdat alles nog gesloten is vanwege lockdown vond ik het een beetje risico om te vanaf een plaatje te bestellen maar door de duidelijke foto's en beschrijving werd ik niet teleurgesteld... integendeel!! Kom maar op met de zomer!

Snel behandeling!!!

Afleverd als besproken. Ik heb meteen de website aan mijn buurvrouw door gegeven.

Fantastisch!!!

Super blij, al voor 't bezorgd werd Ivm goede communicatie qua levering. Top

probleemloze bestelling

de bestelling ging echt van een leien dakje. eindelijk het juiste bankje gevonden, besteld, en voor we het wisten stond hij netjes op zijn plek.

Zeer goede service

Wij hebben een tuinset gekocht,maar de kussens waren snel verkleurt door de zon. Foto opgestuurd en heb alle kussen vernieuwd gekregen.

Super product - prachtige stoel- Vanaf bestelling tot afleveren is super gegaan. Ook; Het project bomen planten is een super initiatief van dit bedrijf! Kortom een blije besteller

Prima in orde!

Mooi op tijd geleverd! En prima prijs/kwaliteit verhouding!

Prijs- kwaliteit uitstekend Zeer snelle levering Gratis bezorging

Na mijn bestelling een mail dat het me schikte welke dag van levering zij langs kwamen. Direct terug reactie op mijn antwoord. Perfecte levering volgens afspraak, waarvoor een dikke merci. Zeer, zeer content.

Mensen van hun woord met en snelle levering en goeie servies

Heel tevreden en mooie kwaliteit van stof stevig materiaal riet . Een aanraden.

Goede service, afspraken worden goed nagekomen

Prettige telefonische afstemming toen ik er via de website niet uitkwam. Oplossingsgericht! De bezorger was goed op tijd, altijd prettig.

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp