Fijne loungeset

we hebben de loungeset sinds vrijdag. Hij zit echt super. Ook mooie kwaliteit. Een paar minpunten was dat de tafel van de loungeset net zo hoog was als de loungeset. Dus een losse stoel kon erniet onder. Mijn man heeft dit netjes opgelost met blokjes hout onder de tafelpoten. En nog een minpunt is . Dat de bezorger niet vriendelijk was met het bezorgen van de tuinset. Hij ging niet heel erg netjes met de tuinset om. Hij zette de set net in de voortuin. En dat was het gooide het hekje dicht en nog geen vriendelijk woord kon ervan af. Jammer

Mooie tuinset netjes en snel geleverd alles wat er bij moest op de zelfde pagina mee te bestellen erg vriendelijke bezorger

Zeer prettige winkel en service

Wij zijn via online zoeken terecht gekomen op de website en zijn ook naar de winkel geweest. Zeer groor assortiment tegen redelijke prijzen. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Bestellen en bezorgen ging heel snel en netjes. Het zelf in elkaar zetten van de meubels was simpel en vraagt niet veel moeite.

Super tevreden

Mooie prijzen Fijne gesprek door telefoon Via chat ook goed bereikbaar en de bezorger ook zeer netjes en aardig heel mooi tuinset kwaliteit en prachtige kussens !!!!

Goede spullen nette service

ja top ! De spullen zijn kwalitatief super . De levering en de service er om heen netjes en flexibel. Was alles online maar zo betrouwbaar....

Waardeloze service!

Van mijn vakantiegeld kocht ik 6 rieten stoelen die vervolgens pas na 2 maanden werden geleverd. Kan gebeuren wegens drukte. Helaas waren van de 6 stoelen er 4 beschadigd en/of scheef. De 4 nieuwe stoelen waren helaas ook allemaal beschadigd. Erna kreeg ik 1 nieuwe stoel in plaats van 4 en toen begon mijn geduld al wat op te raken. Daarna kwamen ze gewoon niet opdagen en ook bij de laatste afspraak hebben ze niets laten weten. Nu wacht ik af tot ze de stoelen komen halen en tot ik mijn geld terug krijg, want ik ben er helemaal klaar mee. De zomer is voorbij en ik heb nog altijd geen stoelen maar ben een hoop grijze haren rijker met dit bedrijf. Niets dan ellende en loze beloftes :-(

Makkelijk bestellen en snelle levering conform afspraak!

Snelle levering op het afgesproken tijdstip.

Service zoals het hoort

Levering heeft binnen 4 dagen na onze bestelling plaats gevonden incl. een 2 dagen later extra bestelde stoel. Na constatering van een aantal mankementen heeft de service-afdeling aangeboden 2 artikelen te vervangen. Ook dit heeft naar volle tevredenheid binnen 4 dagen plaats gevonden en kunnen wij genieten van een prachtige set

Degelijk materiaal voor een betaalbare prijs.

Overzichtelijke website waar de artikelen gemakkelijk te zoeken en te vinden zijn. Prijs-kwaliteit is perfect tov andere leveranciers. Super tevreden ifv de levering aan huis.

Prima parasolhoes

Prima hoes, makkelijk aan te brengen.

Kwaliteit is goed!

SUPER

Heel goede service , en super blij met de tafel. Precies wat ik hoopte .

Prachtige, comfortabele en vooral betaalbare loungeset!

Na jaren wensen, heb ik eindelijk mijn lounge dining set! Goede service en handleiding erbij. De set staat zo in elkaar en dan is het echt genieten! Zoals mijn 4 jarige zoontje aan iedereen vertelt, wijn hebben nu een super mooie tuin! Een echte eye catcher! Zal er ook nog wat over op mijn blog schrijven!

Zeeeeer slecht!!!!

AVH-outdoor wat een bedrijf!!! Bestel je een een lounge set voor in de tuin. Werd deze netjes bezorgd op de afgesproken dag. Wij enthousiast de lounge set uit de verpakking halen, blijkt deze beschadigd en niet zo’n beetje ook. Gelukkig was de bezorger er nog en nam hem mee terug. Wij AVH gebeld (kon nog geen excuus van af) Ze zouden een nieuwe set brengen, deze kwam 5 dagen later. Sturen ze precies de zelfde weer naar ons terug in de zelfde doos (die ik met de bezorger de 1ste keer had ingepakt) Weer het bedrijf gebeld (weer kon er geen excuus van af) ze zouden weer een nieuwe opsturen en deze zouden ze van te voren eerst gaan bekijken of deze beschadigd was. Komen ze vandaag dus weer voor de derde keer. En je raad het al!!!! Weer een beschadigd de set!! Nu weer gebeld met ze. Ze willen weer een nieuwe opsturen, nou stuur mij het geld maar terug, want bij jullie koop ik helemaal niks meer van jullie!!!

Geweldige service!

Mooie set aangeschaft voor een prima prijs. Daarnaast kreeg ik een tafel met kleine beschadiging, de nieuwe is al kosteloos onderweg.

AVH Outdoor is een Top bedrijf!!!!!!!!

Super vriendelijk, héél goede service,men denkt met je mee. Mijn volgende tuinmeubelen komen zeker weer bij AVH Outdoor vandaan. Top bedrijf met Top personeel. Graag tot een volgende keer.

Top service!

Lounge dinning set bevalt enorm goed. We hadden vrij snel een kras op het glas van de tafel en van een van de krukjes hing er wat materiaal los. Dit hebben ze goed opgepakt door ze om te wisselen. Wij zijn blij met de service en raden deze zaak zeker aan.

Traag maar niet verkeerd

De aankoop in de winkel snel en zeer vriendelijk. De levering keurig binnen de 5 werkdagen. Helaas was de set beschadigd.. En is besloten 1 deel van de bank om te ruilen.. toen dit eenmaal gepland was kwam ook de nieuwe beschadigd aan en moest er weer een nieuwe afspraak gemaakt worden. Hierdoor heeft het hele natraject bijna een maand geduurd.. Maar gelukkig schijnt de zon ook nu nog!

Prima kwaliteit.

Na miscommunicatie, supersnelle levering.

Nog mooier in het echt dan op de website .

Zeer volledige info op de website ondersteund door idem foto's geven een correct beeld weer. Bij levering was ik aangenaam verrast !

compleet verzorgd en hele vriendelijke communicatie

hele fijne ervaring

Medewerkers zijn bijzonder klantvriendelijk, meelevend en bieden goede oplossingen bij problemen.

Vorig jaar sneuvelde het opwindmechaniek van de door mij bij AVH gekochte parasol; na melding kreeg ik meteen een nieuw exemplaar thuisbezorgd. Helaas ontstond dit jaar ook met de nieuwe parasol hetzelfde probleem. AVH levert dit merk parasol niet meer, maar bood mij direct een passend alternatief met terugbetaling van het prijsverschil. Bij levering van de parasol, op het afgesproken tijdstip, was ik in diepe slaap, mijn mobiel stond uit en ik heb de deurbel niet gehoord. In later contact werd hierop vriendelijk gereageerd en vandaag kreeg ik alsnog de nieuwe parasol thuisbezorgd. Dergelijke klantvriendelijkheid is in mijn beleving ongekend. Een groot compliment hiervoor!

Vriendelijk en goed geholpen in de winkel. Levering op afspraak verliep ook goed. Nalevering van 1 stoel, ging ook vlot. Kortom, top!

Goede service, maar helaas na een week de zijkant loungeset al stuk!

Mijn loungeset werd bezorgd door een sympathieke chauffeur. Helaas ontbraken er 4 kussens. Ik kon mijn klacht 's avonds gelijk via de chat kwijt aan een medewerker van de klantenservice. Een week later zijn er 5 kussens geleverd. Een te veel. Kom ik vandaag thuis van mijn werk, zie ik tot mijn schrik dat er een bamboe takje uit de zijkant steekt. Dit zit gewoon los. Ik kon het eruit halen. Nu maar weer een mailtje sturen over mijn bevindingen. Ik vind de loungeset echt heel mooi, alleen jammer dat ik steeds iets te klagen heb.

Geweldig mooie set waar we heel blij mee zijn

Staat heel mooi op ons veranda en zit heerlijk De jongeman die ons loungset bracht was heel vriendelijk en hulpvaardig

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp