100%

Alles zeer correct zoals het hoort, geen enkel minpunt, de bezorging zoals afgesproken via de email. Geweldig mooie stoelen, ik krijg alleen maar complimenten van iedereen. En een zeer betaalbare prijs.

Gaatje in parasoldoek netjes vervangen

We hebben een goede ervaring met AVH. We hebben daar een zweefparasol met voet gekocht. Er bleek een klein gaatje in het doek te zitten. Na het opsturen van een foto werd er gelijk medegedeeld dat we een ander doek kregen. Puntje van aandacht: * Met afleveren parasol en voet was er maar één persoon. Het valt dan niet mee om een voet van 120 kg uit de vrachtwagen en in een achtertuin te krijgen. Dit mag volgens mij ook niet zo een zwaar gewicht tillen. • Het vervangen van het doek moesten we zelf doen. Als je een nieuwe auto koopt en daar is de koppakking van kapot dan krijg je die ook niet opgestuurd om zelf te vervangen. Wegens “ziekte” van mijn man zou het vervangen worden door AVH. Deze persoon zei bij aankomst dat het niet mogelijk was om deze zo even te vervangen. Was een klus voor twee personen een een middag werk. Hij had een nieuwe parasol bij zich, dus deze omgeruild.

Goede kwaliteit en super bezorger! De bezorger was meedenkend en hielp mee.

Snel en correct geleverd

moest geleverd worden op ons nieuw adres en kon volgens afspraak. Top

snelle levering en goede kwaliteit.

snelle levering en goede kwaliteit.

Prima levering

Mooie loungeset

Goede service en fijn personeel

We zijn goed geholpen in de winkel en de bezorging was ook erg goed

In de showroom, het bezorgen en t contact ivm levering en n kapot product waren geweldig. Wij zullen iedereen AVH aanraden maar ook n volgende keer komen wij weer naar Numansdorp.

Goed geholpen, nog bedankt voor het filmje

We vonden de gekochte rotan dinerstoelen in het echt nog mooier dan op de website. We zijn er blij mee, zit top!

Was helemaal goed

Snelle service mooie loungeset

Loungeset ziet er mooi uit en zit/ligt fantastisch

Bestelling geannulleerd

Na zeer veel slechte reviews over hun klantendienst te hebben gelezen heb ik besloten om mijn bestelling te annuleren. Ik vroeg hen ook een vraag op whatsapp en pas een week later een antwoord gekregen. Na een bevestiging van AVH over mijn annulering, kreeg ik de dag nadien nog een email over de planning van mijn levering. Dat is al bewijs genoeg van hoe goed hun klantenservice werkt. Ben ik blij dat ik mijn tuinstoelen ergens anders heb besteld en al ontvangen! Dat noem ik nu service!

Snel geleverd!

De tuinset ziet er fantastisch uit. Voor die prijs krijg je echt wel waard voor je geld. Ruim, mooie kleur. Enige nadeel is de hoes die erover heen gaat. Deze is eigenlijk te laag terwijl deze maat wel werd aanbevolen. Dat is jammer. Maar tijdens de zonnige dagen zitten wij comfortabel en genieten wij van deze set.

Zeer tevreden en zit super lekker

Top Service!

Vorig jaar een nieuwe loungeset gekocht bij de wehkamp deze was na een jaar al stuk. Gelukkig hebben we ons geld terug gekregen alleen dat heeft nog wat voeten in aarde gehad en ook het retourneren heeft weken geduurd. We waren daarom ook erg blij met de snelle en vriendelijke service van AV Outdoor. Zelfs een mooi filmpje opgestuurd vanuit de showroom zodat we hem toch even goed konden bekijken alleen het was een gok hoe hij verder zat. Maar ook daar zijn we zeer tevreden mee, je merkt gelijk dat het kwaliteit is en de kussens zijn lekker dik in tegenstelling tot onze vorige waar je na een uur zitten het idee had dat je op de bank zelf zat. Hij is lekker ruim en ook handig dat je dmv de pootjes je hem nog een beetje kan verstellen! Nu hopen op een mooie nazomer zodat we hem nog vaak mogen gebruiken dit jaar.

Super top tevreden !

Goede service Super goed verpakt Prachtige set voor een goede prijs !

zeer goed

zeer tevreden

Top service, snel geleverd!!

Hele goede service!! De tafel die wij op het oog hadden, zat niet standaard in het assortiment. Maar een telefoontje naar de leverancier en het was geregeld!! Vrijdag besteld, donderdag erop geleverd!!

Uitstekende kwaliteit.

Wij zijn zeer tevreden over het aanbod in de showroom, je kan er keuze stres van krijgen. Heel goed geholpen bij de keuze en de aanpassing van de samenstelling van de set. Mooie prijs voor een top loungeset.

Goed en professioneel en uitermate vriendelijk personeel

Goed en professioneel en uitermate vriendelijk personeel Ruime keuze en snelle levering Aangeraden bij vrienden welke op zoek zijn naar een nieuwe lounge set

Zoals het hoort

De bestelde Parasolhoes is van goede kwaliteit en dus wat ik mocht verwachten. Probleem :ik bestelde met aanvinken 'pinnen bij levering',maar DHL gaf haar opdracht hier door aan Bpost die het pakje gewoon kwam afgeven. Ik ben jullie dus nog 34,95 € schuldig en wil graag weten op welke bank ik die betaling kan doen ?

wij zijn prima geholpen

een overzichtelijk en fijne winkel

Zeer ruim aanbod

Goed advies. Prettig contact in de showroom

Hoes voor zweefparasol past perfect

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering