Levering duurde even , maar dan heb je ook wat

Heel slecht

Mijn ervaring met AVH outdoor is slecht , het balkonset werd afgeleverd . Het werd op het terras gezet , en de verpakking was helemaal kapot . Ik vroeg of het uitgepakt kon worden zodat ik kon zien of de stoelen heel waren . Maar hij zei dat ziet u zo van zelf als u ze uitpakt , en vertrok schande . Jammer dat ik er geen foto’s bij gezet kunnen worden, dus echt niet tevreden

Vriendelijk, snel en waar voor je geld.

Keurig bedrijf

Mail verkeer wordt snel beantwoord en de gemaakte afspraken worden nagekomen.

Top service!

2017 een loungeset gekocht nu in 2020 een probleem met een van de stoelen. Na het afleveren van beide stoelen 2 mooie leen stoelen gehad om toch lekker in de zomer te kunnen zitten. Eigen stoelen worden gerepareerd.Dit alles als service aangezien de garantie van 2 jaar al verstreken was. De volgende set kopen we zeker weer daar!

In de winkel zeer goed geholpen

In de winkel goed geholpen,verkoper heeft duidelijk op de bon gezet na 3 augustus. krijgen we een mail dat de bank zaterdag 1 augustus geleverd wordt.toen begon het gezeur.uit er werd nog over compensatie gesproken.(heb tot de dag van vandaag niets gehoord ) uit eindelijk 1,5 week later werd de loungeset op dinsdag bezorgd.geen korting of zo,beetje jammer.

Onze ervaring was super, we zijn heel goed geholpen door de dame in de zaak.

Echt goed

Goede informatie in de winkel door de verkoopster Wilma en een zeer vriendelijke bezorger. Met op de mail het tijdstip te volgen. Super

Super mooi meubelen, vriendelijke chauffeur, moeilijk bereikbaar

Beste, in de winkel was de hulp zeer goed, de meubels zijn correct aangeleverd. Het enige minpuntje dat volgens mij toch snel zou opgelost kunnen worden is de bereikbaarheid per telefoon. Wij moesten onze leverdatum verzetten en dit was een zeer moeilijke bevalling. Het duurde echt verschillende telefoons eer wij iemand aan de lijn kregen en toen we het dan toch hadden verplaatst gekregen, ontving ik toch nog een mail dat ze kwamen leveren. Heb ik weer verschillende telefoons en chats moeten doen om dit te voorkomen.Een vaste medewerker die de telefoons doet zou echt geen overbodige luxe zijn. MVG

Snel geleverde stoelen die prima zitten en er fraai uitzien.

Duidelijke foto's en specificaties in combinatie met de referenties van andere klanten maken een online selectie eenvoudig. Snelle levering. Via de track en trace link kun je op de dag van levering zelfs te zien waar de chauffeur is en wat de geplande route is naar je huis.

Snelle levering, door vriendelijke en vakkundige bezorger.

Een heerlijke set, voor fijne nazomeravonden

Wij hebben een heel fijn aluminium tuinset gekocht bij AVH. In de showroom was ontzettend veel keuze. We zijn vriendelijke geholpen door een medewerker. Na de keuze te hebben gemaakt van dit prachtige set. Was 'ie al heel snel binnen. Heerlijk zittende kussens, mooie tafel en een super handig bankje voor extra zitplaatsen of om lekker met je beentjes omhoog een boekje te lezen. Heel tevreden met de set en de service. Top!

Kwaliteit voor zeer goede prijs

mooie tuinmeubelen voor juiste prijs. Op tijd afgeleverd en alles goed verpakt. Kwaliteit van de meubelen is zeer goed. AANRADER

Super lekkere stoelen!

Stoelen zitten prima, gebruik ze om 's morgens lekker m'n ontbijtje te gebruiken of 's avonds relaxt een wijntje te drinken.

Ik had vragen als de lounge dat ik wou op voorraad was en ze wisten me direct via mail en via telefoon een antwoord te geven. Vervolgens is deze heel snel geleverd geweest!

Goede kwaliteit en snelle service

Wij zijn heel tevreden van onze aankoop bij AVH Outdoor Tuinmeubelen. Er werd snel geantwoord op onze vraag, de levering gebeurde tijdig en door een sympathieke man. De producten zijn van goede kwaliteit voor een faire prijs.

Ondanks de drukte top!

Ondanks de drukte ben ik op afstand goed te woord gestaan! Bilbao set ook niet wezen bekijken maar na veel goede reviews besteld en binnen een week geleverd. Chauffeur was vriendelijk en nam alle tijd. Wij zijn enorm tevreden

super leuke ervaring

prima keuze, goed advies vriendelijk personeel.

Correct

Beter kan niet

Prima producten en service

Mijn bestelling prima afgeleverd en de stoelen zijn mooi en stevig .

Mooie, degelijke stoelen

Gemakkelijke bestellen via website. Gratis levering. De gepubliceerde leveringstermijn wordt wel niet strikt nageleefd.

Ongelooflijk straffe ervaring

Super professionele afhandeling. Bij de levering bleek er 1 deel niet in orde. Na telefonisch contact met de firma, zeer relaxed en correct, was de opruiling een feit. Kunnen nu volop genieten van onze schitterende lounge.

Goeie afspraken die nagekomen worden. Gezellige bezorger. Goeie keus!

We zitten tegenwoordig liever buiten dan binnen, en dat heeft niets met het weer te maken!

Geweldig, heel blij met de loungeset!

De bestelling geplaatst op internet en binnen een week is het geleverd. Heel blij mee!

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp