Loze beloftes
In april hebben wij een tuinset gekocht bij dit bedrijf. Vooraf gebeld of alles voorradig was zodat wij het zelf konden ophalen. In de winkel bij aankoop ook bevestiging dat alles voorradig was. Helaas bleek bij afhaling een half uur later, in het pand naast de winkel, een voetenbank toch niet voorradig te zijn, maar.... werd ons verteld, deze zou dezelfde week nog worden thuis gebracht.
Thuis aangekomen uiteindelijk alles uitgepakt en een rugleuning van de stoel bleek krom, zou zsm omgeruild worden tegelijk met het leveren van de voetenbank. Een week later keurig de stoel omgeruild echter geen voetenbank, de bezorger wist hier ook niets vanaf. Navraag bij de winkel gedaan en voetenbank was niet voorradig. Zou alsnog per PostNL verstuurd gaan worden.
5 weken later nog niets.....
Excuus, is weer voorradig en wordt diezelfde week alsnog verstuurd.
Weer 2 weken later....
Afdeling post loopt achter op de werkzaamheden, komt er alsnog aan.
Inmiddels half juli.....
Excuus, u heeft verkeerde info ontvangen. Voetenbanken al langere tijd niet leverbaar, komen eind juli.
Begin augustus.....
Excuus, komen vandaag bij ons binnen en dan zorgen we dat het gelijk u kant op komt.
Nu zijn we dus weer aan het eind van de week en inmiddels 4 maanden verder en je raadt het al.....geen PostNL bericht, geen bericht van dit bedrijf, oftewel nog steeds geen voetenbank.
Op zijn minst gezegd teleurstellend!!!
Fam. van Erp