Loze beloftes

In april hebben wij een tuinset gekocht bij dit bedrijf. Vooraf gebeld of alles voorradig was zodat wij het zelf konden ophalen. In de winkel bij aankoop ook bevestiging dat alles voorradig was. Helaas bleek bij afhaling een half uur later, in het pand naast de winkel, een voetenbank toch niet voorradig te zijn, maar.... werd ons verteld, deze zou dezelfde week nog worden thuis gebracht. Thuis aangekomen uiteindelijk alles uitgepakt en een rugleuning van de stoel bleek krom, zou zsm omgeruild worden tegelijk met het leveren van de voetenbank. Een week later keurig de stoel omgeruild echter geen voetenbank, de bezorger wist hier ook niets vanaf. Navraag bij de winkel gedaan en voetenbank was niet voorradig. Zou alsnog per PostNL verstuurd gaan worden. 5 weken later nog niets..... Excuus, is weer voorradig en wordt diezelfde week alsnog verstuurd. Weer 2 weken later.... Afdeling post loopt achter op de werkzaamheden, komt er alsnog aan. Inmiddels half juli..... Excuus, u heeft verkeerde info ontvangen. Voetenbanken al langere tijd niet leverbaar, komen eind juli. Begin augustus..... Excuus, komen vandaag bij ons binnen en dan zorgen we dat het gelijk u kant op komt. Nu zijn we dus weer aan het eind van de week en inmiddels 4 maanden verder en je raadt het al.....geen PostNL bericht, geen bericht van dit bedrijf, oftewel nog steeds geen voetenbank. Op zijn minst gezegd teleurstellend!!! Fam. van Erp

Goede prijs en kwaliteit verhouding.

Lang moeten wachten op de meubels.Slechte bereikbaarheid telefonisch en mail.Nadat ik bericht had ontvangen dat de meubels gebracht zouden worden en komijn fiat moest geven!

Hier klopt gewoon alles!

Prima service en vlotte online ondersteuning! Levering keurig op tijd. Kortom perfect!

uitermate tevreden

fijne site om te bekijken (een vraag via de chat werd heel snel naar tevredenheid behandeld). Top levering, precies op tijd als aangegeven waarbij zelfs de route van de chauffeur te volgen is. Geen rare inlog of 10 formulieren invullen om dit te volgen. Enig punt van kritiek is wellicht de vooropgestelde levertijd. Is wel begrijpelijk omdat men eigen vervoer doet kennelijk waardoor de levering ietwat langer kan duren.

Waardeloos

Bestelling via bol.com. Leverdatum klopt niet, voor niks thuis gebleven. Geen track and trace, geen bericht helemaal niks. Achteraan gemaild en gebeld. Wordt ingepakt, en komt Binnenkort n keer. Wanneer??????? Moet kennelijk de komende weken thuis blijven wachten of zo ?????? We zien of en wanneer er n keer iets komt☹️

niet compleet en geen nalevering

Er is in eerste instantie een onvolledige parasolvoet geleverd. De parasolvoet kan daarom niet gebruikt worden. Deze blijkt ook niet meer op voorraad te zijn. Ze hebben beloofd hiervoor in de plaats dan maar wielen op te sturen. Sinds enige tijd wacht ik op de wielen van de parasolvoet, maar na meerdere beloftes en niet nakomen ervan AVH in gebreke gesteld. Nu aan het wachten op de afhandeling.

Super service

Gewoon super Service binnen of buiten de garantie.

Super service

Een van de lounge kussens was niet helemaal perfect geleverd. Na het melden hiervan is dit kussen binnen 1 week omgeruild. Super!

goed geregeld

bbq gekocht bij avh netjes binnen de 3a5 werkdagen geleverd tot in de tuin helemaal goed.

Jammer

Er wordt op de site en in de chat beloofd een levering van 3 tot 5 werkdagen, helaas word dat niet na gekomen. Na een telefoontje van mijn kant wordt er vermeld dat dit wegens drukt niet gehaald word. Misschien is het beter om dit bij de bestelling aan te geven, zodat je dit van te voren weet. En op tijd een melding te geven via de mail, want nu hoorden wij gewoon 5 dagen niets.....

Fijne service!!

Super fijne service! Zowel in de winkel, aan de telefoon als de bezorgservice!

Genieten binnen één week!

Wat een super service en razendsnelle levering ondanks de hittegolf en bijbehorende besteldrukte. Op donderdagavond besteld en op donderdagmiddag één week later al neer kunnen ploffen op onze heerlijke nieuwe loungeset!

Aanrader .

Wat een fantastische zaak ,wat een aanbod aan keuze. Voor iedere style is er iets aanwezig. Je word perfect geholpen ,zeer klantvriendelijk en behulpzaam . Dikke 10 raden deze zaak absolute aan.

snel bezorgd

Ziet er mooi uit. Wilde het zelfs op zijn plek zetten

Top service en nette prijs.

Om zeker te zijn dat mijn bestelling echt op voorraad was is er toch even het magazijn gecheckt. Zou zonde zijn 92km voor niets te rijden. Geen moeite voor ze. Top service, vriendelijk behandeld en fantastische showroom.

Goed maar erg druk

Tot nu toe goed ,we kijken uit naar de volgende bestelling.

Geweldige service en kwalitatief goede produkten

Nu 2x iets gekocht en naar alle tevredenheid geholpen en een goede service gekregen . Produkten zijn van zeer goede kwaliteit en voor een betaalbare prijs .

Goede kwaliteit!

Goede kwaliteit en alles snel geleverd! Duidelijke communicatie.

We waren op zoek naar een loungeset voor in de tuin. Deze vonden we bij AVH tuinmeubelen. Een prachtige set voor een redelijke prijs. Er werd gezegd dat er een lange levertijd op zat, maar dat was voor ons geen probleem. Nog binnen de levertijd werd de set keurig bij ons in de tuin afgeleverd. De set is nog mooier dan ik me voorgesteld had! We zijn er erg blij mee! We hebben hem trouwens gelijk in gebruik genomen! Top service van AVH tuinmeubelen!

Prima kwaliteit voor een goede prijs.

Jammer dat de levering niet echt snel was en ook geen informatie over de vertraging.

Komen afspraak na wat is besteld afleveren op de afgesproken tijd

Topklasse een eerlijk online bedrijf

Persoonlijke benadering bij levering, topprodukten

Goed contact met het kantoor (nalevering hoes) en kwaliteits stoelen en parasol besteld en op tijd ontvangen!

Mooie producten en uitstekende service

Mooie en goed zittende tuinstoelen gekocht. Binnen een week bezorgd op afgesproken tijdstip. Uitstekende service en beveel dit bedrijf zeker aan.

Besteld en al een week later in huis. Super service.

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp