Ik had een kleine handleiding verwacht, maar niets daarvan

Alles correct, maar geen handleiding

Klasse

Tijdens de hittegolf arriveerde mijn lang verwachtte loungeset. De chauffeur was heel vriendelijk en hielp zelfs met alles al op de goede plek zetten. Ik heb nog nooit zo vaak in de tuin gelegen als nu ;-)

Zeer handelbaar

erg praktisch

Alleen maar problemen

Product van paar honderd euro. Bezorging begon al stukken te traag, alleen op bizare tijd mogelijk. Vervolgens klopt het product niet (kleur) en is het beschadigd. Alleen wisselen mogelijk of zeer kleine compensatie, waardoor circus weer begint. Ik raad deze webwinkel dan ook van harte af

Zeer snelle correcte levering

Goede service, goede prijs. Top levering.

Simpelweg top kwaliteit en top service

Mijn ervaring is top. In de winkel een enorm assortiment. We konden op ons gemak rond kijken zonder opdringerige verkoper. En toen we geholpen wilde worden ging dit op een prettige en geduldige manier. We hebben onze loungeset op maandag besteld en donderdag werd het al afgeleverd. Ook hier weer een vriendelijke en behulpzame chauffeur. Daarom omschrijven wij onze ervaring als TOP.

geweldig

De set is snel en vakkundig geleverd. De chaufeur was erg behuplzaam.

Handige bestelling en snelle levering van uitstekende parasol

De bestelling verliep uitermate vlot en alle accessoires gemakkelijk terug te vinden (i.c. voet van 150kg). Vereist wel wat montage en gezien het gewicht best met 2 personen doen. Parasol rijdt op wielen en kan zwenken en roteren, wat erg handig is op een groter terras. Steeds schaduw op de juiste plek :-) wij kozen voor de 'glow' variant die een gezellig en warm licht geeft als het donker wordt. Voldoet meer dan aan alle verwachtingen.

ideaal tegen het zonnetje

Een zeer mooi en fijn afgewerkt product , gemakkelijk om te monteren ,voor handige harry's en als de betonnen voet op voorhand gemaakt is maar een klein uurtje werk meer , in een handomdraai zeer gemakkelijk te openen en te sluiten . Ik zou zeggen laat de zon maar schijnen , wij zitten nu de hele dag bij warm weer lekker te genieten van ons terras en onze tuin .

Wachten wordt beloond

We hebben een tijd geleden een tafel besteld en daar hebben we helaas lang op moeten wachten. Deels wisten wij dit omdat we bestelde terwijl deze niet op voorraad was anderzijds werd er bij AVH te weinig geleverd waardoor wij 4 weken langer hebben moeten wachten op de tafel. (Totaal 2 maanden na bestelling) Uiteindelijk alles prima ontvangen. 2 vd 6 stoelen bleken niet in orde qua kleur (gelige gloed) en werden zonder problemen geruild binnen 1,5 week na de 1e levering.

snelle levering na de levering blijkt dat een van de baleinen van de bestelde parasol stuk was, er werd snel gereageerd! Nieuw parasol werd ook snel geleverd. Zeer blij!

Verkoop in showroom en levering perfect

Mooie showroom, ruime keuze. Communicatie over bestelling had beter gekund maar dat kwam omdat pc het niet deed toen wij er waren. Daardoor hadden we geen orderbevestiging en moest ik erachteraan bellen. Maar levering perfect en bezorger bracht helemaal tot aan caravan op de camping! Super hoor!

Gewoon prima

Eenvoudig bestellen en betalen, en levering volgens plan. Stoelen goed verpakt en dus in goede staat ontvangen.

Prachtige tafel en goede service!!

Snelle levering, uitstekende service, helemaal blij met onze prachtige tuintafel!! Top!

Super geholpen en kon meteen naar huis met mn nieuwe zweefparasol!

Ik kwam langs bij de showroom om te kijken naar een nieuwe parasol omdat onze oude een soort van overleden was. Ik had al wat zitten zoeken en ik ging voor een zweefparasol. Ik werd vrijwel meteen geholpen en werd deskundig geholpen en ik kon de gekozen parasol ook nog eens meteen meenemen! Daar werd ik erg blij van omdat je met deze hitte gewoon niet zonder een goede parasol kan! Kortom prima service en kom zeker weer terug!

Mooi tuinset heel tevreden mee

Mooi tuinset netjes geholpen Alleen telefonisch mogelijk te bereiken

Super vriendelijk

Vriendelijk en. Coronaproof geholpen in de showroom. Nu nog even afwachten of de levering ook zo perfect verloopt.

uitstekende service , vriendelijke mensen

Mijn ervaring met AVH-Outdoor. Na een rit gedaan te hebben van 2 uurtjes zijn we bij AVH-outdoor aangekomen. Vriendelijke ontvangst met koffie. verkopers waren zeker niet opdringerig. HEEEEEL veel keuze , zeker de moeite waard om eens tot daar te gaan. Mij zien ze zeker terug. Vrienden van mij zijn ook al geweest nadat ze mijn loungeset hebben gezien , is zeker de rit waard vanuit belgie, maak er een dag uitstap van.

Tuinset met 6 stoelen

Goede website, direct goed telefonisch contact. Razendsnelle bezorging, chauffeur die ondanks de maatregelen van de RIVM meehielp om de gekochte tuinset naar binnen te brengen. Chapeu! Mooie spullen.

uitstekend!

Snelle levering je wordt op de hoogte gehouden via de mail. Prachtige tafel wij zijn zeer tevreden. Ook de chauffeur super geschikt netjes in zijn werk vriendelijk. We raden AVH outdoor tuinmeubelen aan. Prachtige mooie tuinmeubelen.

Goede service chauffeur was zeer vriendelijk en hielp met de meubels in de tuin plaatsen

Goede service en een duidelijke web site er werd een duidelijke afspraak gemaakt voor de levering met tijd blok. De chauffeur was zeer vriendelijk en hielp met de meubels in de tuin plaatsen

Bank voldoet aan de verwachting!

Bank voldoet aan de verwachting, zit goed en ziet er erg mooi uit. Snelle levering! Dik tevreden.

Mooie showroom met voor ieder wat wils, goede service géén dwang methode. Mooie tuinset waar we hopelijk nog lang veel plezier van zullen hebben en de bezorging was ook mooi optijd, binnen 3 werkdagen.

Super tevreden

Mooie balkonset, echt prachtig. Onwijs goed en snel geholpen.

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp