Goede service en mooie kwaliteit

Goede service en mooie kwaliteit enorm blij met me aankoop... 1 stoel stuk werd binnen 1 week omgeruild mega snel dus... nu kunnen we optimaal genieten van onze mega gave tuinset... zeer zeker aan te bevelen bij andere mensen die een tuinset zoeken of andere aankopen...

Fijne stoelen goede bezorging en een top site en nette prijzen

Perfect, echt wel!!

Ik stond paf; de mussen vielen van het dak af, maar ondanks de hitte en de files, leverde de bezorger toch onze tuinset af.

goede service en kwaliteit

aardig wat artikelen gekocht, prima service, prima bezorging. Kortom, we zouden zeker zeggen **koop je tuinmeubelen bij AVH**

Mooie tuinset AVH gekocht!

Een opmerking: erg lang moeten wachten tot iemand de telefoon opneemt...tot zelf 25 minuten...

Goede en snelle service, ruime keuze en mooie producten

Perfecte levering

Aardige bezorger en leuk om de aankomst te kunnen volgen

Supergoed!

Wij hadden een parasol besteld maar hebben m voor aflevering omgeruild voor een andere. Was geen probleem! Nette service!

Heel mooie loungeset, vlotte service!

Mooie, degelijke loungeset! Vlotte en vriendelijke service! Aanrader!

prima produkt en de service uitstekend

Parasol besteld en geleverd, netjes bezorgd, maar na het ontdoen van het karton was onze parasol voet stuk, een wieltje kon niet in de voet blijven zitten. Contact opgenomen wel via de mail, wel moeilijk telefonisch te bereiken, maar de parasol voet werd op korte termijn verruild. Uitstekende service.

Goed bedrijf

Wat we tot nu toe hebben besteld is keurig geleverd. Mooie kwaliteit en betaalbaar. Respectvol personeel. Ook de jongen die de spullen kwam afleveren was heel behulpzaam. Dit bedrijf kan ik van harte aanbevelen.

Zijn er ook 15 sterren

Goeden levering met telefonisch contact ook prima. goeden service volgende bestelling zeker weer bij deze firma

Echt goeie service, de Nathan was heel behulpzaam. Aan te raden Mvg Michel

Super bedrijf,prachtige lounge,levering op afgesproken tijd en vriendelijke chauffeur. Alleen maar lof! Zelfs last minute een wijziging kunnen doorgeven,geen enkel probleem.

het duurt even, maar dan krijg je wat.

Daar zagen we, een schitterende lounge bank staan "Piton" van Teakhout. Een snelle verkoop was geregeld en de afspraak binnen 3 tot 5 dagen wordt de lounge set uit de voorraad geleverd, helemaal top. Echter werd de afgesproken levertijd niet gehaald en wij begonnen een email en bel offensief omdat communicatie vanuit de leverancier onvoldoende was. Uiteindelijk werd de levering 14 dagen en de communicatie werd verbeterd. Het eindresultaat mag er zijn een aanwinst voor onze tuin / terrasoverkapping, we zijn er super blij mee.

Klanten service denkt met je mee.

Bij de geleverde lounge/diner set die van uitstekende kwaliteit is waren de klemmen er niet bijgeleverd. Na een chat bericht en mail is dit nu opgelost en zijn ze na gestuurd per post. Fantastisch mooie set en ook de 2 apart bestelde verstelbare lounge stoelen zitten heerlijk!

Comfortabele, zalige tuinzetels

Geleverd op het afgesproken tijdstip. Uitpakken en nadien zalig in de dikke kussens neerzitten. Rugleuning perfect traploos in te stellen.

ondanks de problemen met de corona goed geïnformeerd en netjes afgeleverd

Snelle, correcte levering

Ik heb een bestelling geplaatst, de volgende dag al in huis, wat moet ik hier nog aanntoevoegen

Goed product

Mijn bestelling is snel geleverd en helemaal naar mijn zin. Wij zijn blij met dit artikel.

Complete stevige en zware parasolvoet

nette bezorger. Op tijd. Compleet. Bij een volgende aankoop zal ik AVH zeker niet vergeten. Netjes. Bedankt.

Zowel voor de koop alsook erna prima geholpen door vriendelijk personeel. Geleverd zoals beloofd en uitstekend prijs/Kwaliteit

volgens afspraak geleverd

ik vond t wel sneu voor de bezorger dat hij in zijn eentje die zware tuintafel moest sjouwen. er zat geen handleiding bij en ook niet n briefje waarop stond hoeveel schroeven er in t pakket moesten zitten. Dat vond ik een minpunt, want zo kun je niet controleren of de levering klopt. De bezorger heeft met AVH gebeld en de inhoud bleek te kloppen, hij heeft ons even n eindje op gang geholpen en dat was fijn. We zijn blij met onze prachtige tuintafel

Mooi loungeset en snel geleverd

Mooi loungeset en zit heerlijk. Binnen een week geleverd.

Schitterende service

Goede service en snelle levering.

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp