Valse verkoopsinformatie, niet te bereiken en slechte verkoop service !
Ik had met AVH outdoor gebeld om er zeker van te zijn dat mijn artikel ( terrashaar cosi loft 100 teak/zwart ) dat ik wilde bestelde, als cadeau voor vrienden, in voorraad was. 1 min na de telefonische bevestiging door AVH bestelling gedaan en betaald. Levering zou binnen 5 dagen plaats vinden. 1 week later geen nieuws, na herhaaldelijk proberen contact te krijgen via chat,mail , tel uiteindelijk iemand die antwoordde op mijn vragen : artikel bleek toch niet in voorraad te zijn, maar zou 2 weken later geleverd worden. Na 2 weken terug contact gezocht ( van het kastje naar de muur gestuurd, 15 min in wacht aan tel waarna er gewoon wordt opgelegd omdat het te druk is, chatcontact waar beloofd wordt dat er dezelfde dag nog antwoord per mail komt, wat er dus niet komt ). Enkele dagen later toch iemand aan tel gehad : problemen met leverancier, artikel zou weer 2 weken later worden geleverd. Helaas weer geen nieuws meer van AVH. uiteindelijk 6 weken later na 3x 15 min in wacht iemand aan de lijn, artikel zou de eerstvolgende 4 weken niet kunnen geleverd worden. Uiteindelijk bestelling geannuleerd ( wacht nog op teruggave van mijn geld ) en bij een andere verdeler besteld, waar de bestelling dezelfde dag nog is verstuurd. AVH outdoor voor mij NOOIT meer : valse belfotes aan tel, geen antwoord op mail of chatcontact en telefonische contacten zijn zeer moeilijk en worden dan tevens nog eens valse beloftes gedaan. Wees gewaarschuwd indien U bij AVH iets besteld.