Vriendelijke bezorger en levering optijd!

Prompte levering en zeer vriendelijke bezorger!!

Netjes en vriendelijk geholpen. Tuinset bevalt zeer goed en de levering was heel vlot.

Aan problemen oplossen herken je een serieus bedrijf

Eind juni bestelden we een diningset en kozen voor een set die snel leverbaar zou zijn. Helaas kwamen de stoelen niet begin juli, zoals beloofd en ook de 2e levering medio juli bleef uit. Maar na wat gemopper van mijn kant kwam AVH met een oplossing: Leenstoelen. Op mijn vraag of andere (duurdere) stoelen die wel op voorraad waren en we ieder water bij de financiële wijn zouden doen ook een optie was ging AVH ook akkoord en nog dezelfde dag kon ik erom komen. Kortom, het ging mis en ook voor AVH was sprake van overmacht, maar de oplossingsgerichtheid en vriendelijkheid verdient een groot compliment!! Inmiddels zitten we op een schitterende set te genieten van onze tuin!

Meubels goed en netjes afgeleverd

Na enige contacten over de levertijd en het verkeerde E.mail adres is alles op zijn pootjes te recht gekomen

Toppers

hele goede service , komen hun afspraken na en snelle levering

Top, precies zoals je zou willen.

Bestellen, keurige mail, dag afgesproken en mooi op tijd gebracht. We willen er graag nog één, dus we komen zeker terug. Ga zo door.

Zeer goede en snelle service

Goede kwaliteit van ons gekochte stoelen en snel geleverd

Snelle levering vriendelijke bezorger

Snelle levering vriendelijke bezorger

Top hoes!

Past precies, goede kwaliteit.

Mooi product, correcte afhandeling.

Meubelen voldoen aan de verwachting. Ook schadegeval wegens gebroken glasplaat correct afgehandeld. Heel tevreden

Klantgericht en zeer correcte service

Onze bestelde producten zijn correct geleverd zoals afgesproken met de planning. Zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur. Kortom een aangename eerste ervaring met AVH outdoor. Toekomstgerichte aankopen zijn zeker mogelijk.

Geweldig geholpen

Vriendelijk personeel Snelle bezorging

Snelle correcte afhandeling

Snelle en correcte afhandeling door AVH Outdoor Tuinmeubelen. Prijs kwaliteit is toppie! Deze firma is zeker een aanrader!

Helemaal in orde niets op aan te merken

Prima kwaliteit Prima verzending Zeer vriendelijke bezorgers

Alles in orde, niets op aan te merken.

Tuinstoelen zijn van goede kwaliteit. Levering verliep ook vlot, persoon die de stoelen afleverde was heel vriendelijk. Alles verliep naar wens. Met vriendelijke groeten, Hugo Vereecken

TOP!!

snel bezorging, goed product.

Heel mooie tuinset. Goede en vriendelijke aflevering. Tiptop in orde. Dank u Als ik nog iets nodig heb weet ik zeker waar ik moet zijn.

goed product, uitstekende service

Mooie plantenbak, email vooraf om de beste leverdatum af te spreķen, en dan exacte levering.

Beste koop ooit!

Geweldig mooie kwaliteit meubels, voor een hele mooie prijs. Ontzettend goede service en snelle levering. Ik kan AVH Outdoor aan iedereen aanbevelen!

Goed geholpen en netjes af geleverd

Goed geholpen en netjes af geleverd zo als het hoort

Prima aankoop geen probleem gehad met de montage wielen netjes verzorgd pakket

75 kg zware marmeren parasol voet is mooi afgewerkt en alle bevestiging schroeven zitten erbij en ook dit is goed materiaal RVS Op het product niets aan te merken. Wel jammer dat de richtlijnen van het rivm gebruikt worden om de voet 75 kg zwaar niet even met het juiste materiaal naar de tuin te vervoeren dit kan met een beetje inzicht over de situatie beter.

De beste service die we ooit al kregen ergens!

Dit is een super firma! Heel vriendelijke mensen, snel reactie en een fantastische service. Wat ons betreft gaan we zeker klant blijven.

Verkeerde kleur geleverd

Heb nog niet kunnen genieten want de verkeerde kleur tafel geleverd en sta nog ingepakt om geruild te worden, maar werden goed geholpen en de tafel zou geregeld worden maar wacht nog op de nieuwe tafel Groetjes Peter bronsgeest Goed weekend

Heel blij

Heel blij met onze lounge diningset. Voor het eerst besteld via deze site en heel veel complimenten.

Op de site een loungeset gezien, wat alle onze wensen voldeed. Omdat we eerst wilde proefzitten, hebben we de showroom bezocht. Vriendelijk geholpen, en de koop was snel gesloten. De week erop konden we gaan genieten van onze goede keuze. We zijn er superblij mee.

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp