Snelle service ...goed product

Zeer goede communicatie en snelle antwoorden via mail. Alleen jammer dat wij de verkeerde stoelen hadden besteld. Maar we zijn toch zeer blij met die we nu hebben..... De levering was ook snel en prima We hebben nu rotan stoelen, dus een onderhoud set zou goed van pas komen Mvg Jack maters

Snelle levering van de artikelen. Bij het uitpakken werden een aantal transportschades vastgesteld. Dit werd gemeld en erg snel werd ons meegedeeld dat de beschadigde artikelen vervangen zouden worden. De levering van de vervanging lipe wat vertraging op, maar alles werd uiteindelijk zoals afgesproken afgeleverd. Met zelfs een kleine upgrade! Top.

Mooie tafel, maar dramatische service

April jl. een barset besteld, maar door ondeugdelijke pasvorm niet stevig te monteren. Op 27-4 gevraagd om een nieuwe montageset en drie keer moeten vragen waar deze bleef. Allerlei excuses, maar hoe moeilijk kan het zijn!? Uiteindelijk op 30-5 ontvangen, maar blijkt de verkeerde maat te zijn, lachwekkend zowat. Direct contact opgenomen en wederom excuses. Op 30-5 het voorstel gekregen dat de tafel opgehaald wordt (ter reparatie) en zou teruggebeld worden. Wederom tweemaal gevraagd om reactie en op 6 juli nog steeds geen reactie. Er kan altijd iets misgaan, maar dit is echt beneden alle peil. Schandalige aftersales, ben er helemaal klaar mee.

Goede communicatie en bezorging.

Mails werden goed en snel beantwoord. Levering was precies op de afgesproken tijd.

De loungeset die ik wilde was niet op voorraad. Er werd aangegeven dat ik deze gewoon kon bestellen en zodra deze binnen was zou ik bericht krijgen. Mijn contact (per mail) met de klantenservice was echt prima. Er werd heel snel gereageerd op mijn mailtjes aangezien ik iets wantrouwig werd omdat het allemaal langer ging duren dan was aangegeven. De bezorging was ook perfect dus kan ik dit bedrijf alleen maar aanraden en ik weet waar ik ze kan vinden mocht ik weer iets nodig hebben voor mijn/een loungeset.

AVH Outdoor kon snel en tegen een goede prijs het gewenste product leveren.

Bilbao-hoek: topper... Afleveren proces: kan beter

Na een slechte ervaring met een andere set bij een andere leverancier op zoek gegaan naar een dining set met hoge zit. De Bilbao hoek was precies wat we zochten. Maten waren beter dan waar we naar op zoek waren dus de ideale set. Snel besteld via het makkelijke bestel proces. Daarna duurde het een tijd voordat de bestelling geleverd werd. De 3-5 dagen (en later 4-6 dagen) werd niet gehaald. Kostte veel tijd aan beide kanten door gebrek aan updates over de bestelling. Nu de set staat zijn we zeer tevreden...

Absolute topservice

Snelle en correcte levering. Perfect op afgesproken uur .

Een aanrader!

Na veel zoeken hebben wij de juiste loungeset gevonden bij AVH Outdoor. Voor ons een rit van ruim 1,5 uur. Maar voordat we tot aankoop overig zouden gaan wilde we de set graag zien... Van te voren al actief contact via app en via mail gehad. Een belofte konden ze niet nakomen (werd later geleverd dan afgesproken) maar daar zijn rond corona en de sowieso al drukke tijd in deze branche vanuit onze kant alle begrip voor geweest. Hij staat prachtig en we zijn er ontzettend blij mee.

Goede service! Snel geleverd. Gave producten.

We hebben zowel in de winkel als via de website goede service gehad. Via de website via Roos die digitaal kan helpen. Ze hebben mooie producten voor een goede prijs! Daar rijden we wel een stukje voor om. Enige tip is dat telefonisch de wachttijd zeer lang is. Meerdere malen gebeld en dat was altijd zo.

Goede service en aflevering perfect. Vriendelijk personeel en fantastische stoelen. Top!!!

Prachtige stevige meubelen

Levering datum op tijd

Ik ben super tevreden

Goede kwaliteit

Goede service en prima afwikkeling.

Mooi object gekocht maar omdat ze alleen nog een showroom model hadden een goeie korting gekregen. Korting prima in verhouding tot “beschadigingen”

Mooie stoelen, goede service

Ik heb 6 Roma Dining stoelen gekocht. Ze zijn snel en goed bezorgd. Duidelijke tijd van bezorging gekregen. Stoelen zijn mooi en zitten goed. Staan mooi rond de tafel in de serre.

Zeer prettig naar tevredenheid geholpen

Het was druk maar ook in deze vervelende tijd was het goed winkelen. Ook werden we zeer prettig geholpen.

Goede service en keurig op tijd

Mooie fijne tuinstoelen

Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe tuinstoelen, ze zitten heerlijk en staan prachtig mooi. Mijn bestelling is snel en goed uitgevoerd door AVH en netjes thuis gebracht door hun aardige chauffeur.

mooie tafel

kan iedereen aan bevelen

In een woord top

Het was de aller eerste keer dat ik bij AVH outdoor bestelde Maar waarschijnlijk niet de laatste keer ,een top product en ook de aflevering perfect

Slechtste bedrijf waar ik ooit iets besteld heb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Drie maanden wachttijd op de levering van een loungeset, die op voorraad was toen ik bestelde. Nog steeds niet ontvangen , wordt door de klantenservice alleen maar aan het lijntje gehouden. Waardeloos bedrijf !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mooie tafel..zijn er blij mee

Alleen de montage is voor ons "oudjes" even moeilijk

Waardeloos bedrijf

Communiceert zeer slecht met klanten. Mails worden niet beantwoord. Resultaat is 2 maanden wachten op een voorraad product en nog niks geleverd...

Bestelling en levering in orde maar kleine beschadiging

Ik kocht een metalen dienblad. De bestelling en levering gingen vlot. Toen ik echter het pakket opendeed zag ik dat er rond het handvat van het dienblad een ijzerdraadje zat (waarschijnlijk van een kaartje of zo maar dat hing er niet aan) dit draadje had een klein stukje van de lak van het dienblad beschadigd. Dit is jammer maar niet de moeite om het terug te sturen.

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp