Goed geregeld :)

Leuke mensen in de showroom, goede contact met planing personeel, eerlijk meubels. We zijn echt blij met onze nieuwe lounge set.

Wat een SUPER service!!!

Wij hebben een prachtige lounge set gekocht. We zijn er zo Happy mee!! Laat de zon maar komen!

supersnelle levering van kwaliteitsspullen

geweldige service, aardige bezorger

Uitstekende service

Van onze tuintafel liet nog net binnen de garantieperiode de toplaag van de glasplaat los. Een mail met foto naar AVH verzonden en zonder problemen zelfs een hele nieuwe tafel gekregen. Uitstekende service dus.

Ondanks dat s morgens bij hun de auto stuk ging. Kwamen de tuinmeubelen toch smiddags. En de stoelen zitten heerlijk. Kan niet wachten om aan de tafel lekker buiten te eten. De voetenbankjes zijn nog in bestelling als die er zijn kunnen we nog meer genieten.

Fijne zaak met behulpzaam personeel.

Bij binnenkomst vriendelijk begroet. Op het gemak kunnen rondkijken om een eventueel een keuze te maken uit het ruime assortiment dat in de showroom staat opgesteld. Onder het genot van een kop koffie deskundig uitleg gehad van Wilma. Na aankoop konden we hetgeen wat op voorraad was op ons verzoek s'middags afhalen. Hierbij werden we door de mannen van het magazijn ook goed geholpen met laden. Kortom een zaak die we zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

netjes hoor

Duurde een weekje, maar was gecommuniceerd, dus oké

Barcelona stoelen besteld, prachtige stevige stoelen met mooie landelijke uitstraling. Een zeer vriendelijke medewerker kwam de stoelen bezorgen.

Savonds laat besteld maar toch snel geleverd

wat ik had besteld voldoet geheel aan mijn verwachting, snel geleverd dus een goede service.

Ruime keus en goede service

Onze loungeset werd geleverd met andere kussens dan waar ik op gerekend had, bij navraag bleek dat deze niet te leveren waren bij de loungeset die ik besteld had. Als compensatie kreeg ik een fles Outdoor kussen protector. Netjes opgelost door AVH. Wij zijn heel blij met de nieuwe loungeset.

Super, niks te klagen

Alles mooi afgeleverd. De super chauffeur heeft het zelfs in de tuin neer gezet wat ivm covid tijfelijk niet gedaan zou worden.

Levering volgens afspraak

2 Roma rotan tuinstoelen besteld. Mooie prijs en zijn geweldig. Lekker zit comfort. Hoop dat de 2e bestelling zweefparasol ook snel geleverd wordt.

makkelijke site en goed kwaliteit van de parasols.

makkelijke site ,goede beschrijving en duidelijk wat er op voorraad is. kleine minpuntjes zijn late reacties op de aankoop en wat late levering ( waarschijnlijk ivm covit19) prijs / kwaliteit verhouding is goed.

Had via de mail een vraag gesteld over de levering. Ik kreeg vrij snel antwoord.

Prima. Mooie bank. Goeie prijs

Super ervaring met AVH Outdoor.

Onlangs hebben wij een Loungeset van Valencia besteld via AVH Outdoor. Wij zijn ontzettend tevreden over onze aankoop. De goede service, scherpe prijs en klantvriendelijkheid hebben ons overtuigd om onze loungeset bij AVH Outdoor aan te kopen. Wij zullen onze vrienden en kennissen uiteraard ook adviseren om een mooie loungeset te kopen bij AVH Outdoor.

Prachtige stoel

Goede stoel, fijne service! Geleverd op afgesproken tijd! Prima!

Prima service en deskundig

Snelle reactie op vragen. Deskundige en eerlijke uitleg. Mooie produkten en volgens afspraak geleverd. Zeer nauwkeurige tr@ck en trace.

Goede prijs/kwaliteit en zeer attente service

We hebben een mooie teak houten tuinset aangeschaft via AVH Outdoor. De levertijd was 4-6 werkdagen, maar we hadden het al eerder nodig i.v.m. de verjaardag van ons zoontje. Eén telefoontje en de order werd meteen met spoed behandeld. Op de leveringsdag is de chauffeur zelfs extra omgereden om onze bestelling zo vroeg mogelijk te leveren. De tuinset lijkt verder van goede kwaliteit (we hebben het pas een week) en we zijn er heel gelukkig mee.

uitstekend

Goede bezorging, op tijd en de bezorger bracht de 40 kg wegende parasolvoet naar ons dakterras. Dat was echt super:-)))

Afgeleverd zoals aangekondigd per e-mail.

De bestelling werd afgeleverd in twee keer zoals aangekondigd. Dit is ok.

Slechte service, product niet gekregen

Wat een dramaservice. We wachten nu al 2 maanden op onze tafel die binnen 2week zou worden geleverd. We hebben tientallen keren gebeld maar geen 1x antwoord gehad. We hebben dagelijks gemaild en via chat contact gehad maaaar geeen reactie. Nu zien we ineens dat we weeeeer 4 a 5 weken kunnen wachten wat we absoluut niet willen. We willen onze geld terug en ook daar word niet op gereageerd. Aso

Heelgoed service

Ik had online een parasol met voet en hoes besteld, het werd heel snel geleverd en ik ben super blij met mijn aankoop

Fijn en snelle service

Overal zijn de tuinsets uitverkocht en zo stond ook hier dat de set niet beschikbaar was maar er stond aangegeven 'medio juni'. Via de mail contact gezocht met de aanvullende vraag of er inmiddels meer bekend was over de levering, deze kwam binnen een aantal dagen binnen. Reactie was binnen enkele uren overigens. Op basis hiervan direct de tuinset besteld en inderdaad de tuinset kwam circa een week later binnen en een aantal dagen later bezorgd. Enorm fijne tuinset welke maar uit twee losse delen bestaat (heel erg fijn) en van hoogwaardige kwaliteit is. Echter hebben we één probleem, we moeten ruimte zoeken voor alle bijbehorende kussen haha!

We zijn heel tevreden wat betreft info als de levertermijn! De loungeset bevalt ons heel erg en is zelfs nog mooier dan op de website! Toch zien we op enkele plaatsen dat er wat lak af is op het aluminium. Hopelijk zet zich dit niet verder en komt er geen oxidatie. Heel goede service! Deze loungeset is een aanrader zowel de vorm als de kleur. Heel aangenaam om in te zitten!

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp