Mooi product

Zeer mooi tuinset. Levertijd was helaas wel 3 weken later dan afgesproken. Maar na ontvangst van het set ben je dat snel vergeten. Winkel is een aanrader. Heel veel keuze.

Geleverd zoals besteld

Wij hebben bij AVH Outdoor een parasol besteld met levertijd tussen 3 en 5 werkdagen. De parasol werd halverwege de zesde dag geleverd, dus net buiten die periode. Het bestellen ging makkelijk en de chauffeur was vriendelijk. Toch 1 minpuntje, dat is de chatfunctie op de website genaamd "Roos". Heel gesprek gehad dat ik begon met het noemen van mijn ordernummer, waarop ik de vraag kreeg om welk artikel het precies ging en vervolgde met dat het artikel op voorraad was en besteld kon worden (dat had ik toch al gedaan) en eindigde met de mededeling dat de persoon aan de andere kant de status van de order niet kan inzien en je beter kon bellen.

Zwaar.....maar goede waar

Misschien ben ik wel zo enthousiast over deze parasolvoet van 40 kilo omdat een eerder gekochte een tegenvaller was. Deze marmeren plaat ziet er bovendien erg mooi uit. De bevestiging van het statief op de plaat is makkelijk, ook al door het meegeleverde gereedschap. Wel een vereiste: de dag erop nog wel een keer de moer aandraaien.

Goeie service, mooi materiaal

Mooi materiaal, zit geweldig, goeie service.

Hele goede communicatie ook voor de levering

Ik ben heel tevreden over de gang van zaken. Alles heel duidelijk. Hele goede service

In een woord prachtig

Super vriendelijk personeel en zijn goed op de hoogte

De levering van de tuinstoelen is keurig netjes gedaan. De stoelen zijn geleverd toen het warm weer was dus we hebben ze gelijk goed kunnen gebruiken.

Goede service zeer klantvriendelijk en snelle levering

fantastisch

Product eerder ontvangen dan verwacht Product is goed verpakt.

Slechte service!

Mei vorig jaar verstelbare tuinstoelen gekocht bij AVH. Van twee stoelen zijn de gasveren kapot, eigenlijk van begin af aan niet goed geweest. Toentertijd ook over gebeld. Reactie toen was 'afstellen'. Nu blijkt, dat de gasveren kapot/lek zijn. Er zouden twee nieuwe opgestuurd worden begin juni. Tot op heden nog niks binnen. Constant wordt er beloofd dat ze opgestuurd worden maar tevergeefs! Heel kwalijk, dat jullie zo'n slechte service verlenen!

Door de corona een latere levering , maar een top bedrijf

sorry reeds hier boven vermeld vind ik voldoende ,

Superblij met onze in hoogte verstelbare tafel

Ik was al een tijdje opzoek naar een losse tuintafel die bij onze loungeset kon. Overal kon je deze tafels alleen maar kopen als je een hele loungeset kocht. Maar bij AVH vond ik eindelijk de juiste tafel. we hebben even getwijfeld over de afmeting van de tafel. Maar hij is perfect. We hebben al heel veel buiten gegeten aan onze mooie tafel. En het was ook nog eens een snelle service !

Op en TOP bedrijf!!!!

Dit is de tweede keer dat wij wat besteld hebben bij jullie. Top geregeld allemaal bij jullie. De volgende bestelling zit er al weer aan te komen, want we willen graag voetenbankjes bij ons laatste bestelling. We hadden 1 foutje bij de eerste bestelling, tuinset met 6 stoelen. 1 stoel ging heel snel kapot. Super super netjes opgelost zodat we dat ook geen minpuntje kunnen noemen. Wij zijn super trots op AVH outdoor. Ga zo door!!!!

Stoel was beschadigd, na een maître is deze omgeruild

Nul al 1 ster ... en nog niks geleverd?!?!?!?

Normaal kijk even snel naar de reviews voordat ik een bestelling plaats ... even niet gekeken en ja hoor ervaar bij eerste contact al de problemen ... krijg totaal geen response bij het opvragen van order status. Chat sessie is de enige optie en is eigenlijk een wassen neus van iemand die dit thuis als bijbaantje heeft. Heb er nu al een slecht gevoel bij ... ik denk cancelen order ... maar hoe dan als je geen contact krijgt :-(

Super mooie tuinzetels en ook niet onbelangrijk hele vriendelijke chauffeur die ze leverde

Mooie selectie, vriendelijk personeel, goede service, goede voorlichting.

Mooie selectie, vriendelijk personeel, goede service, goede voorlichting.

Snelle reactie op een vraag,duidelijk antwoord.

Prima service van de chauffeur(mag ook wel eens worden gezegd)

Top pracht bedrijf

Hele goede correcte service vriendelijke mensen en een net bedrijf top

Mooie showroom Goed geholpen Snel geleverd Prima service

Vriendelijke bezorger Netjes op tijd Snelle levering

Komen afspraken na

Komen afspraken na. Aardige vriendelijke bezorgen. Bij bellen mailen reageert het bedrijf gelijk. Blij met aankoop.

Nette goede levering.

Tuinset was uitverkocht maar kon deze toch bestellen. Na 14 dagen snelle levering van de tuinset op zaterdag. Netjes!!

Doen wat ze beloven

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Bereid om een paar stappen extra te zetten. Heldere afspraken die stipt worden nagekomen. Zeer tevreden.

Zittend in onze aankoop bij AVH ervaren wij het totale Zwitserleven gevoel....

Ik zag de stoelen op de website en was meteen laaiend enthousiast. Het bestellen ging makkelijk. Ik kreeg keurig bericht binnen de vermeldde termijn wanneer ze geleverd werden. Ik was niet thuis toen ze geleverd werden maar kreeg keurig een berichtje van de bezorger met foto dat ze geleverd waren. Uitgepakt waren de stoelen live nog mooier dan op de site. Ze zitten ook geweldig

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp