Top matriaal netjes optijd geleverd.

Netjes geleverd goed gecomuniseerd via de mail. Het is mooi stevig materiaal we zijn er super blij mee.

In 1 woord: geweldig

De levering ging heel netjes. Vriendelijke chauffeur. Alles zat heel goed verpakt. En duidelijk instructieblaadje hoe het inelkaar te zetten.

Op tijd en keurig geleverd.

Veel, heel veel keuze. Zitten, zitten en nog eens zitten. En dan denk je, ja die is hem. Zoveel mogelijkheden heb ik elders niet gezien. Geen opdringerig personeel. En kwalitatief mooie sets. Aanrader!

de beste om online te winkelen

Vriendelijk aan tel. & e-mail Goede kwaliteit ,prijs ook zeer goed snelle levering kan niet meer zeggen dat alles uitstekend is zeker aanbevelen

Uitstekende service en kwaliteit

Vorig jaar 6 Capri dining stoelen en nu de Krysta Dining tafel gekocht bij AVH. Via de app kon je precies zien waar de chauffeur was. Op de afgesproken tijd netjes geleverd door chauffeur Theo. Prima service en klant gerichtheid. Heel tevreden over AVH. Een aanrader.

Tevreden

goede kwaliteit

Snelle levering en goede afspraken van de levering en goed verpakt

Super nette vlotte levering

Snelle vlotte levering ,vriendelijke bezorger .Mooie stoelen !

Ik ben zeer tevreden over hoe AVH Outdoor tuinmeubelen werkt.

Duidelijke afspraken, vriendelijke leverancier, tevreden over de gekochte producten. Prijs kwaliteit prima.

Prachtige tafel. Geweldige service en goede communicatie

AVH beveel ik aan als heel goed.

Helemaal geweldig!

Na wat bellen met jullie, voldoende info gekregen. Top de gratis bezorging vanuit Zeeland helemaal naar Friesland! Stoelen zelfs eerder gekregen. Wij blij. Zijn dus zeer tevreden. Dankjewel.

Prima service snelle afhandeling

Op een fijne manier geholpen en goede producten.

Ik ben op een prettige manier geholpen en ben blij dat de levering spoedig is gegaan. Ook de producten zijn van goede kwaliteit.

Geweldige tuinset en geweldige service

De bestelde loungeset was binnen een paar dagen binnen. Ik werd op de hoogte gehouden hoe laat het bezorgd werd, dat was heel fijn. Ook was er een artikel niet naar wens dat werd na een mailtje heel vlug weer opgehaald. Daarna nog 4 tuinstoelen erbij besteld. Wat een mooie kwaliteit!! Heel erg blij met deze snelle en goede service !!

Tweede bestelling ontvangen, eerste helaas nog niet

Tweede bestelling ontvangen, eerste helaas nog niet en ook niet vernomen wanneer ik t kan verwachten, dus dat is jammer

Een tuinbank die indruk maakte bij mijn vrienden.

Duidelijke website. Vriendelijke service en vlotte aflevering en dan heb je een kwaliteitsproduct thuis. Staat nu als feestgeschenk op onze golfclub.

Netjes afgeleverd

Er was wat onduidelijkheid over het feit of de tafel er nog was of kwijt :-). Ze werd dan na wat heen en weer gemail , geleverd zonder veel . Ze stond meteen op de juiste plek , er ontbrak enkel nog een cocktail , verrek ! Ik zou nog wel iets willen kopen , maar eerst moet ik op wat centjes hopen! Bedankt voor de service en het leuke pakket en hopelijk wordt het volgende keer ook op de juiste plaats gezet !

Top Loungeset

we hebben de loungeset Valencia aangeschaft.Wel even moeten wachten op de set want meerdere mensen vonden deze set ook mooi.Nu hij binnen is genieten we volop van en een Top service van AVH Outdoor.

Ruime keus aan tuinstoelen

Alles zat netjes verpakt en netjes afgeleverd

Top Service

Ik had een hangstoel besteld. Helaas zat er een verkeerde kleur kussen bij. Dit is perfect opgelost. Het kussen in de juiste kleur zal worden nageleverd. Ondertussen kan ik gewoon gebruik maken van de stoel en de verkeerde kussen. Fijn dat dit zo opgelost is! En snel een reactie via mail! Ga zo door!

Prachtige stoelen en snel geleverd

Ondanks dat er 3 a 4 welen levertijden op zat Zijn ze toch al na 2 weken bezorgd Super blij met deze aankoop en goede service

Levering zoals afgesproken en goede klantenservice.

Onze lounge set is pas geleden geleverd, vriendelijke chauffeur en kwam op tijd aan. Het is een super mooie set, zit heerlijk en voldoet compleet aan onze verwachtingen. Goede duidelijke klantenservice. In 1 woord, gewoon top! Mocht ik weer iets nodig hebben, zou ik zo weer bestellen.

Goede kwaliteit

Mijn tuinzetels zijn van goede kwaliteit , en zitten heel goed . Het is een aanrader als relaxzetel . Een dikke pluim voor de persoon die de bestelling tot in België bracht .

Goede service!!

Super mooie set! Darwin dining set Kleine fout in stoel maar goed en snel opgepakt door avh.. nu met de sub tropische hitte lekker genieten!!

Geweldige service met een prachtig eindresultaat

Het is een super showroom met ruim keuze! Voor ieder wat wils! Het bezorgen was dezelfde week nog gebeurd wat ik ook echt een pluspunt vind!

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp