Perfecte service met topproducten

Ik ben door AVH outdoor perfect geholpen om een top tuinset aan te schaffen.

een stevige parasolvoet

Een heel goede aankoop, past perfect op een reeds eerder gekochte zweefparasol. Levering stipt zoals afgesproken. De levering gebeurt door eigen personeel zo krijg je nog wat tips om de montage vlot te doen verlopen. Kortom heel tevreden.

Heerlijke stoelen

Het heeft wel even geduurd voordat het geleverd werd. Levering 2x uitgesteld wel jammer dat je hier niet van op de hoogte gesteld werd. Moest er zelf achteraan bellen.

Top service en heel vlotte levering.

Werd heel vlug geleverd en zat heel netjes ingepakt. Top product en super goeie website. Heel erg duidelijk.

Super kwaliteit en snelle levering

Voor onze nieuwe tuinstoelen hadden we nog hoezen nodig vanwege de vele (plassende) buurkatten in de tuin. Na even googlen kwam AVH tuinmeubelen naar voren en na een snelle levering leken de hoezen wel op maat gemaakt. Precies passend en van hele goede kwaliteit kortom wij blij en garantie voor nog jarenlang schone en droge kussens! Een aanrader!

Prachtige tafelbank. Mooie kwaliteit teakhout.

Mooie teakhouten tafelbank. Zo mooi dat ik er nog 1 heb besteld. Ook bezorgservice was goed. Mooi op tijd.

pas gekocht

binnen 2 jaar ga ik een revieuw over de parasol schrijven , hij is nu nieuw. dus 5 sterren . maar de levering was uitstekend

Ruime keuze

Ruime keuze we hebben onze lounge bank bij jullie gekocht snelle levering eerder dan gedacht bedankt

Geweldig mooie kwaliteitsbank geleverd door zeer vriendelijke chauffeur

Via chat mijn vragen gesteld over levering en dergelijke. Snel antwoord per mail ook. Prachtige kwaliteitsbank geleverd gekregen. Zit top. Erg blij mee.

Super snel en goed geleverd!

Ik had een stoel besteld van 4so model coast en enkele outdoor kussens. Alles snel en keurig geleverd. Heel blij mee. In tegenstelling tot bol.com waar ik de stoel eerder besteld had en die de bestelling zonder opgave van reden geannuleerde. Heel erg onprofessioneel en een gevolg als je met partners werkt. AVH doet dat niet en merk je direct!!! Keurige service en duidelijke communicatie. Ik ben blij dat ik deze online shop gevonden heb!!!

Geweldig!

Prima product met prima service!

Waanzinnige snelle service

Top service top kwaliteit

Duidelijk en volgens afspraak

Gewoon goed.

Zéér klantvriendelijk , maar ook een goede verhouding prijs/kwaliteit.

Zeer tevreden met de aankoop van onze gas-bbq. Bij levering werd schade vastgesteld door een verkeerde verpakking of behandeling. Dit werd na melding meteen rechtgezet. Het toestel BBQ werd terug opgehaald en we kregen een perfect exemplaar. Ook de chauffeur was zeer vriendelijk. Kwaliteit is bij AVH duidelijk geen loos begrip. Thx

fantastische

een aanrader een perfecte mooie afwerking

Makkelijk te bestellen en goede service bij het leveren.

De Jongen die kwam leveren was mooi op tijd, vriendelijk en nam zijn tijd om alles te leveren.

Goede kwaliteit snelle levering

Parasolvoet is van degelijke kwaliteit aan huis geleverd binnen een goed tijd

zeer prettig contact

snelle levering, klantvriendelijke klantenservice, ik had een beschadiging in het doek van een geleverde parasol, hier werd onmiddellijk adequaat op gereageerd. Het was mij direct duidelijk wat de te nemen stappen waren en hoe het probleem zal worden opgelost. jullie weten hoe je met klanten om moet gaan.

Super service

Vandaag langsgeweest voor een nieuwe hoes voor ons loungeset. Erg fijn geholpen!

De tafel en stoelen die we besteld hadden zijn zeer mooi afgewerkt en van zeer goede kwaliteit ! Deze tafel en stoelen verslijten we nooit . De verschillende tafellengtes en breedte hebben mij overgehaald om bij jullie aan te kopen , geen moment spijt van. Ook wat de levering betrefd op de dag dat we gevraagd hadden omdat het voor ons niet anders ging ! De chauffeur krijgt ook een dikke pluim van ons niets was te veel voor deze jonge kerel !! Jullie krijgen van ons 10/10 omdat alles netjes geregeld werd zonder veel bla bla Dank u AVH

Kussen voor standenstoel besteld. Geweldige service! Prachtig design en zit uiterst comfortabel. Topkwaliteit!

fantastische diningset en topservice met bezorgen

Wij hebben twee diningsets San Marino gekocht. Voor het bezorgen werden we tevoren gebeld dat de chauffeur onderweg was en alle meubels zijn met zorg in de tuin geplaatst. De meubels staan nu niet alleen erg leuk, ze zitten ook nog eens heerlijk. Wij kunnen u AVH tuinmeubelen dan ook van harte aanbevelen.

prettig en informatieve verkopers

Door de grote variatie aan tuinmeubelen hulp nodig gehad. Aan hulp en informatie geen gebrek nl...zeer prettige en behulpzame verkoopsters. Na aankoop in de winkel maar thuisgekomen hadden we ons bedacht. We twijfelden immers tussen twee tuinsets. Was geen probleem om de aankoop te veranderen. Top.

Geweldig mooie granieten tafel. Jacco heeft onze tafel in een woord keurig afgeleverd. Nog bedankt Jacco!

Top product

Geheel naar verwachting, dinerset + hoes. Snelle levering op en top sevice.

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp