Super mooie stoelen!

Snelle en nette service. Stoelen zijn niet van echt riet te onderscheiden. Ze zitten perfect! Ben er erg blij mee!

Superblij

Ik had een heel zwaar tuin set, voor mij allee; niet te tillen, zocht naar een redelijk hand baar en verzet aar voor alleenstaand iemand. Heb ik gevonden bij AVH Numansdorp, vriendelijke verkoper en de bezorger was heel attent, om alles in de tuin te zetten. Dank hiervoor.

Prima levering!

De bestelling verliep moeiteloos en de communicatie rondom de levering was uitstekend. De chauffeur die kwam leveren een ontzettend nette en behulpzame jongeman!! Zeer goede ervaring dus! Complimenten!!

Scherpe prijs, snelle en nette levering

We waren al een tijdje op zoek naar een Challenger zweefparasol. Op een bepaald moment zagen we een advertentie van AVH waar die parasol voor een interessante prijs werd aangeboden. Meteen een stevige voet en hoes erbij gekocht. Binnen een paar dagen werd e.e.a. afgeleverd door een keurige chauffeur van de eigen bezorgdienst, die de spullen netjes tot in de achtertuin heeft geleverd. Top service dus, voor een scherpe prijs. Beslist aanbevelenswaardig!

Betrouwbare, snel en accuraat in levering en communicatie.

Goede service, die past bij de topproducten, ook in coronatijd.

Top service en producten!!

...

Genieten

Levering ging zoals beloofd zeer vlot! Het opbouwen van de bbq duurde wel wat langer dan verwacht. Handleiding is zeer nauwkeurig maar de vijsjes dienen soms wel in heel kleine hoekjes vastgedraaid te worden. We zijn 1 week na aankoop en reeds 3 keer gebruikt. Super tevreden!

Ik had elders een cozy gashaard gekocht. Maar daar was de glasset op. Gebeld naar AVH Outdoor of deze nog leverbaar waren. De dame vertelde me dat deze inderdaad nog op voorraad was. Maar wel een levertijd van 5 werkdagen. Geen probleem. Na bestelling had ik het al binnen 2 werkdagen binnen!! Top Service!

Alles vlot verlopen

Alles naar behoren...

Goede en snelle levering alleen maar top.

snelle service, heel degelijk product

Professionele opvolging met mails over bezorgtijd. Product van hoge kwaliteit.

Prima geholpen in de winkel. Levering mooi volgens afspraak. Kwaliteit prijs verhouding goed

Correcte service

Prijs kwaliteit in orde! Vriendelijke bezorger!

Goed product en snelle levering

Goede service en zeer snelle levering

Mooie set!

Via de website een mooie robuuste rotan set gekocht. AVH heeft een heldere website, duidelijke foto's en fatsoenlijke prijzen. Omdat wij de set niet in het echt gezien hadden was het een gokje, maar hij is echt super mooi! De foto's hebben niet gelogen en hij is zelfs nog robuuster als op de foto's lijkt. We zijn er super blij mee. De levering ging zeer spoedig! Tijdblok van 3 uur en na overleg zelfs nog specifieker een tijd gekregen omdat ik spoed overleggen op mijn werk had. Vriendelijke bezorger. Helaas is de overkapping nog niet helemaal af dus we hebben alvast genoten van de voorpret met het uitpakken. Over een paar weekjes kunnen we er op gaan loungen, maar dat komt vast goed!

Snel en vriendelijk

een telefoontje goed advies bestellen en binnen 6 dagen lekker zitten op deze heerlijke loungset

Top! Supermooie grote parasol!

Hele mooie parasol, goede kwaliteit, precies zoals die op de website staat vermeld. Goede levering.

Prima kwaliteit

De bestelling en levering zijn heel vlot verlopen. Heel tevreden!

Super snelle levering in overleg

Super levering en goed geholpen met online Bestellen

Snel, netjes en betrouwbaar.

Tuintafel besteld op voorwaarde dat deze op een erg korte termijn kon worden geleverd. Daarover gebeld met klantenservice. helder te woord gestaan, dus alle vertrouwen in goede afloop. En inderdaad, nog sneller dan afgesproken geleverd door zeer behulpzame chauffeur. Het kan niet beter! Dus... AVH-Outdoor staat in onze favorietenlijst, voor een eventuele volgende aankoop.

Super happy / blij

Mijn loungeset is ver boven verwachting.... moest iets langer wachten ... even gebeld en werd netjes te woord gestaan...!! Heb hem gekocht via Bol.com

Fantastisch!

Mooie website, goede communicatie, snelle en perfecte levering door een top-chauffeur. Voor herhaling vatbaar.

Geweldig dat hij helemaal over het pad die zware tafel sjouwde

Prachtige tafel. Super service en goed contact van te voren.

Betrouwbaar en goede kwaliteit zeer tevreden

Zeer tevreden, bank beschadigd, omgeruild klaar. Gewoon super.

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp