Het is heel moeilijk om nog iets zinnigs te verzinnen, jullie zijn gewoonweg zeer goed.

Correcte en vriendelijk behandeling en aflevering. Dank je.

Mooi ruim en zit heerlijk

Zeer gemakkelijke en overzichtelijke site , ruime keuze en zeer snelle levering . Prima kwaliteit en zitcomfort

Oo tijd en erg vriendelijk

Perfect op tijd en erg vriendelijk

prachtig

Een heel mooi tuinset waar we nog jaren kunnen van genieten!

Is goed

1 stoel was verkeerd geleverd maar werd omgeruild

Helder, duidelijk en snel!

Telefonisch geholpen bij t maken van m’n keuze, besteld in de webshop, levering prima gecommuniceerd en een uiterst vriendelijke bezorger!

gewoon goed en duidelijk

Mooie parasol besteld met voet in de winkel.... paar dagen later werd deze afgeleverd zoals afgesproken.. het was prachtig weer ERG warm..de chauffeur kwam volle moet de spullen brengen,alles ging goed...eerst de doos met parasol puf puf puf ...toen kwam het DE VOET 120 kg hahahaha dat had nog wat voeten in de aarde 120 kg verplaats je niet zo maar ...zeker niet als de straat ook nog een beetje omhoog loopt.... maar alles gewoon goed gekomen.Hij heeft de voet zo geplaatst dat ik zelf overal makkelijk bij kon en montage voor mij geen probleem was....gewoon top service...AVH team bedankt.

Top parasol

Goede service en alles netjes geregeld

Prima aanbod in prijs kwaliteit voor onze gekochte tuinstoelen. Goede service. Prima behandeling bij verkoop ondanks corona.

super.....

zeer klantvriendelijk en top producten.......

goede service

goede service en snelle en vriendelijke bezorging

Prachtig buitenkleed

Prachtig mooi buitenkleed, voor weinig geld. Zelfs zo mooi dat het kleed nu binnen ligt LOL

Mooie meubels , goede prijs, goede service

Na mijn zus hebben wij onze loungebank hier gekocht , het personeel is behulpzaam en vriendelijk . De bank echt geweldig ! Ik heb nagevraagd of het wel nep riet is zo echt ziet hij eruit . Na een paar dagen werd kosteloos de bank thuisbezorgd . Ik was zo enthousiast dat mijn collega er vandaag ook 1 heeft gekocht .

Breed assortiment zonder extra kosten voor het gebouw.

Goed geïnformeerde werknemers. Netjes geholpen met goede service.

Heel goed en netjes geholpen Wat er gezegt word binnen 5 tot 6 dagen levertijd als het op voorraad is tuurlijk De chauffeur ook heel netjes Alles word netjes geleverd

Top bedrijf! Snelle levering!

Super snel geleverd! Communicatie via de email en chat werkt perfect! Zij denken met je mee over de bestelling. Mooie degelijke producten voor een mooie prijs. Kortom: Een dikke pluim voor dit bedrijf :)!

Goede service. Snelle levering. Vond het zielig voor de bezorger moest alles alleen doen. Maar met hulp van de buurman is het toch gelukt. Toppie gedaan bezorger. En succes met je studie!!

Geweldig!

Snel, vriendelijk en mooie kwaliteit!!

Fijne bezorging

De bezorging van deze stoelen ging goed Wij genieten nu fijn van deze stoelen

De service is goed

de spullen werden op tijd afgeleverd Op de afgesproken tijd De bezoger heb het netjes in de tuin nee ge zet Nu zitten we wachten op de hookers

Het geheel heeft een erg positieve indruk achtergelaten!

Heel ruim assortiment, deskundig en zeer klantvriendelijk personeel, lekkere koffie en van de schommelstoel heb ik al heel veel plezier gehad; prima keuze!

goede snelle service

Na een bezoek aan een fijne website heb ik een keuze gemaakt voor een hoes voor de tuintafel en stoelen. Deze is snel geleverd en van mooie kwaliteit.

mooie tuinset, prima service

mooie tuinset gekocht. Aflevering prima! fijn dat er via pin bij chauffeur afgerekend kan worden. Dus geen extra risico met vooraf betaling. wel jammer dat tijdstip van levering elke 5 minuten bijgesteld werd en zo anderhalf uur op mijn bestelling moest wachten. Beter is om per half uur bij te stellen zodat je in detussentijd nog wat kunt doen.

Super stoelen en goede service

de stoelen bevallen uitstekend, lekkere dikke kussens en goede kwaliteit. De service is erg goed en snel, vriendelijke verkopers.

Bij aankoop van een loungeset en zweefparasol + bijhorende beschermingshoesen via website werd vlot gecommuniceerd. De levering zelf is op het afgesproken tijdstip stipt en vlot uitgevoerd. We zijn heel tevreden over deze verschillende producten en kregen al veel goede reactie's van vrienden en familie. Alvast bedankt beste Noorderburen!!!

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp